• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Někdo dal resku vedle spawnu a do ní spoustu slepic. (wtf?) Trochu se to laguje. (resky mám pořád nevýslovně rád a bez nich jsem v hajzlu protoze pár lidi už ví souřadky, když jsou resky, proč se nepochlubit že?) Ale ty spelice jsou fakt blbost upřímně. Bylo by lepší, kdyby byla nějaká vzdálenost od spawnu kde se dají tvořit. Nic víc nic míň hlavně je prosím nechte.

Puntys

Veteran | President
Někdo dal resku vedle spawnu a do ní spoustu slepic. (wtf?) Trochu se to laguje. (resky mám pořád nevýslovně rád a bez nich jsem v hajzlu protoze pár lidi už ví souřadky, když jsou resky, proč se nepochlubit že?) Ale ty spelice jsou fakt blbost upřímně. Bylo by lepší, kdyby byla nějaká vzdálenost od spawnu kde se dají tvořit. Nic víc nic míň hlavně je prosím nechte.
Hodilo by se vědět kdo je vlastníkem resky ;) Ukáže ti to při vstupu a nebo po příkazu /res info

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.