• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Co víte?

• Nevím o možnosti rušení.

• Nevím, jestli hlasování skončilo.

• Nevím, jak dopadlo hlasování.

• Vím jak dopadlo hlasování, ale nejsem si jistý trvanlivostí tohoto neoficiálního prohlášení.

• Vím, jestli resky zůstanou.

• Jsem majitel tohoto serveru.

Results are only viewable after voting.
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
OTÁZKA: RESKY BUDOU?

Tak mi řekněte, jestli ty resky tady budou, nebo ne. Na survival nechci, protože to není minecraft (kdyby to někoho zajímalo) a pokud ty resky odstraníte, tak spousta lidí bude v háji. (nemyslím ty otřískané griefery, co s nikým neteamují, nebo max s nějakým spolužákem (občas něco zbořit není teamovaní))

Osobně si myslím, že resky jso super věc a nejčastější argument proti je:
resky jsou plugin
-když hraju minecraft tak mi je upřímě jedno, co je a co není plugin. Rozdíl je pouze prostředkem. Hlavní je, když to pomůže. Vzhledem k tomu, že většina hráčů jen boří, tak si myslím, že se to hodí.
jděte na Survival
-Survival tady už není minecraft. Ochrana majetku na způsobu hry nic nezmění. To že většina hráčů tady zníčí všechno, co objeví už není chyby těch ostatních, co si chtějí taky zahrát.
malí kidi brečí
-To je skutečně dost používaný argument. Ale malí kidi neví, co je to reska.
musíte to umět
-Musíme umět co? Schovávat se do díry? Stejně má každý druhý člověk X-Ray, tekže je to jedno.

Myslím si, že Vanilla je spíš o komunitě hráčů, ne o tom, aby všichni jen kazili práci ostatním.
Chci mít jistotu o jistotě.

@MrWakeCZ
Pls bro chtělo by to něco jistého na vědění. (Jako fakt jistotu)

Veverciak

Velmi známý člen
OTÁZKA: RESKY BUDOU?

Tak mi řekněte, jestli ty resky tady budou, nebo ne. Na survival nechci, protože to není minecraft (kdyby to někoho zajímalo) a pokud ty resky odstraníte, tak spousta lidí bude v háji. (nemyslím ty otřískané griefery, co s nikým neteamují, nebo max s nějakým spolužákem (občas něco zbořit není teamovaní))

Osobně si myslím, že resky jso super věc a nejčastější argument proti je:
resky jsou plugin
-když hraju minecraft tak mi je upřímě jedno, co je a co není plugin. Rozdíl je pouze prostředkem. Hlavní je, když to pomůže. Vzhledem k tomu, že většina hráčů jen boří, tak si myslím, že se to hodí.
jděte na Survival
-Survival tady už není minecraft. Ochrana majetku na způsobu hry nic nezmění. To že většina hráčů tady zníčí všechno, co objeví už není chyby těch ostatních, co si chtějí taky zahrát.
malí kidi brečí
-To je skutečně dost používaný argument. Ale malí kidi neví, co je to reska.
musíte to umět
-Musíme umět co? Schovávat se do díry? Stejně má každý druhý člověk X-Ray, tekže je to jedno.

Myslím si, že Vanilla je spíš o komunitě hráčů, ne o tom, aby všichni jen kazili práci ostatním.
Chci mít jistotu o jistotě.

@MrWakeCZ
Pls bro chtělo by to něco jistého na vědění. (Jako fakt jistotu)
Residencie zvíťazili ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.