• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Máš rád arénu "de_dust2"?

• Total voters
    17
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Vortexiel

Aktivní člen
Nová PvP aréna "De_Dust2"
Myslím že lidem kteří hrají poslední týden na Survivalu aktivne nemusím "de_dust2" nijak zvlášť představovat.:D
Jde o custom / uživatelskou PvP arénu inspirovánou mapou ze hry CSGO.

Za poslední dny si ji oblíbilo a denne tam chodí snad 10x víc lidí než na /warp pvp (pouze za včerejšek jsem zaznamenal kolem 100 návštevníků, mezi které patří i fikiplay kterému dekuji za otestováni arény :D ).

Jelikož to takhle narostlo což jsem upřimne nečekal, chce to nejaké pravidla.
Tato téma bude tedy sloužit pro stížnosti na hráče, ohlašováni bugů a nápady na zlepšení arény.
- Mapa je stále ve vývoji a tak se omlouvám za dočasné chyby :D

Pravidla arény:

• Kempení ve dveřích na spawnu, střílení odtamtud lukem = Trvalý move f.
  • Kempení za spawnem / dveřma než nekdo vyjde se bere jako tpa kill = Move f na 48 hodin.
  • Využívaní bugů (napr. glitchováni se na střechu) bez jejich oznámení = Move f na 24 hodin.
  • Hacky jako fly, sped, kill aura = Trvalý move f + nahlášení vedení serveru.
  • Je zakázáno stát na pressure platech a tím nechávat dveře otevřené = Trvalý move f.
Každý hráč dostane prvne upozornení, když ani pak nepřestane bude trestán jak je výše uvedeno.
Hráč který poruší pravidla dostane trvalý move f na residenci, ejkejej "resban" :D

Pro ty co mapu neznají přikladám pár screenshotů:

(Nevím proč některé nemají miniaturu, po rozkliknutí by se však meli zobrazit.:D)

Každý je vřele vítán! :) :D

Jednou z výhod mapy je zaplý keepinv takže se nemusíte bát o ztrátu svých věcí.

Příkaz pro portnutí do arény: /res tp de_dust2

Disclaimer: Na residenci je sice zaplý keepinv, no majitel arény nijak neručí za věci ztracené bugem serveru.
PS: Nejsem čech takže se omlouvám za chyby neboli překlepy.

Správce webu prosím o nelockováni témy, bude sloužit do budoucna pro nahlašování cheaterů / camperů / glitcherů z arény.
Keep Calm & Rush B

NXBZC

Člen
Aréna je libová :O
Je v ní větší akce než v PVP...arénu z vlastní zkušenosti doporučuji...kdo miluje pvp jako já,zabaví se na celý den :)

Carbon

TYVOE PSOJEDY
Nová PvP aréna "De_Dust2"
Myslím že lidem kteří hrají poslední týden na Survivalu aktivne nemusím "de_dust2" nijak zvlášť představovat.:emoji_smiley:
Jde o custom / uživatelskou PvP arénu inspirovánou mapou ze hry CSGO.

Za poslední dny si ji oblíbilo a denne tam chodí snad 10x víc lidí než na /warp pvp (pouze za včerejšek jsem zaznamenal kolem 100 návštevníků, mezi které patří i fikiplay kterému dekuji za otestováni arény :emoji_smiley: ).

Jelikož to takhle narostlo což jsem upřimne nečekal, chce to nejaké pravidla.
Tato téma bude tedy sloužit pro stížnosti na hráče, ohlašováni bugů a nápady na zlepšení arény.
- Mapa je stále ve vývoji a tak se omlouvám za dočasné chyby :emoji_smiley:

Pravidla arény:

• Kempení ve dveřích na spawnu, střílení odtamtud lukem = Trvalý move f.
  • Kempení za spawnem / dveřma než nekdo vyjde se bere jako tpa kill = Move f na 48 hodin.
  • Využívaní bugů (napr. glitchováni se na střechu) bez jejich oznámení = Move f na 24 hodin.
  • Hacky jako fly, sped, kill aura = Trvalý move f + nahlášení vedení serveru.
  • Je zakázáno stát na pressure platech a tím nechávat dveře otevřené = Trvalý move f.
Každý hráč dostane prvne upozornení, když ani pak nepřestane bude trestán jak je výše uvedeno.
Hráč který poruší pravidla dostane trvalý move f na residenci, ejkejej "resban" :emoji_smiley:

Pro ty co mapu neznají přikladám pár screenshotů:

(Nevím proč některé nemají miniaturu, po rozkliknutí by se však meli zobrazit.:emoji_smiley:)

Každý je vřele vítán! :emoji_slight_smile: :emoji_smiley:

Jednou z výhod mapy je zaplý keepinv takže se nemusíte bát o ztrátu svých věcí.

Příkaz pro portnutí do arény: /res tp de_dust2

Disclaimer: Na residenci je sice zaplý keepinv, no majitel arény nijak neručí za věci ztracené bugem serveru.
PS: Nejsem čech takže se omlouvám za chyby neboli překlepy.

Správce webu prosím o nelockováni témy, bude sloužit do budoucna pro nahlašování cheaterů / camperů / glitcherů z arény.
Keep Calm & Rush B

6. Screenshot, dk za rakovinu očí

CataClysm

Velmi známý člen
To je de_dust2 z CS 1.6/Source :D v Global Offensive je T spawn, goose a catwalk jiný, než na obrázcích :D ale vypadá pěkně, kdybych hrál survival, mrknul bych se tam c:

Vortexiel

Aktivní člen
To je de_dust2 z CS 1.6/Source :emoji_smiley: v Global Offensive je T spawn, goose a catwalk jiný, než na obrázcích :emoji_smiley: ale vypadá pěkně, kdybych hrál survival, mrknul bych se tam c:
Jak říkam, je to pouze inspirováno mapou de_dust2 z CSGO :emoji_smiley: Základy jsem vzal z 1.6, přidal nejaké vymoženosti z CSGO a pak to celé přispusobil potřebám Minecraft PvP. :emoji_smiley: Ješte se bude delat par dizajnových úprav, každopadne dekuji moc :D

Keyio

00:00 AM
Takže, kde bych měl začít.

Minecraft již moc nehraji a survival už vůbec ne. Na tento příspěvek jsem narazil náhodou, když jsem klikl na tvůj nick v sekci "Jednorožci existují,máme důkazy" (či tak nějak).

Musím ale říct, že nelituji.
Styl jak to tu je nádherně zpracované, popsané Prostě TOP.

Rozhodl jsem se tedy jít na Survival a okouknout na to zboží. Úplně jsem se cítil jako doma!
Místo CS:GO bych to přiřadil k CS 1.6, ale prostě. Ty nádherné vzpomínky tam byly! Díky! :emoji_thumbsup:
Opravdu jsem nečekal, že to bude vypadat lépe jak na screenech (a to jsem byl bez shaderů), ale tady prostě nic víc než špica napsat nejde.

Lepší než stávající PvP aréna?
Že váháte, tohle je špica!

Zpracování podobajíc se "de_dust2"?
Až na "Tunnel" mapa brilantní. Tunnel je trochu jinak udělaný, více prostorný a cesta na TSPAWN je trošku blíže postavená cestě na B, to ale vůbec nevadí, jelikož ten prostor je tam opravdu okouzlující a řekl bych, že se to do MC hodí lépe!

Nastavení mapy?
Tohle byla poslední věc, co jsem zkoušel a musím říct, že jsem slintal. Nádherně zpracovaná druhá rezidence/subrezidence, která vám brání ve vzletu nad mapu? No pardon, ale tohle jsem snad ještě nepotkal, čekal jsem sklo, ale resku? Š.P.I.C.A!
Na zbytek kouknu až bude čas.

Hodnocení?
10/10, tady není co hodnotit a dle mého, je tohle prozatím to nejlepší místo na trávení času na survivalu. Samotná hra mě jakožto dlouholetého hráče Minecraftu nebaví, ale sem se určitě v nejbližších dnech zastavím.

Úvaha
Dále tu mám pár věcí, kterých jsem si ze spěchu nevšiml, nebo tam nejsou. Nebyl čas číst tabulky na /res tp de_dust2, takže se omlouvám, pokud to tam bylo napsáno.

Teleportace na CT/T Spawn
Subrezidence pro teleportaci přímo na Spawn CT a T . Viděl jsem sice cedulku na TSpawnu, ale nevím, jestli se tam jde portnout.

Drop věcí

Tohle je věc co chápu, nikdo nechce ztratit věci. Každopádně dle mého, pokud by tam hráli domluvení lidé, tak by mohl existovat shop, v kterém by si hráči nakoupili zbraně, armor před začátkem kola. Iron meč, dřevěný meč, lether armor, dle chuti. Jen aby to nebylo furt dia vs dia.
Ake každý má rád něco jiného.

Víc k tomu nemám co dodat. Nádhera, krása. Doufám, že takových map hodláš stavět více, jelikož je to opravdu něco!

Naposledny upraveno:

MARIMR008

ExAdmin
Krásna mapa.Normálne ma prinútila si zahrať zase cs 1.6 <3
Určite by to bolo veľmi zaújimavé hrať PvP,robiť rôzne taktiky,prevádzať rôzne herné režimy.
Nejako by sa ale mohli dať preč nicky.Predsa by si videl hráčov cez steny.A mohol by si si počkať na tajnom mieste a na pár hitov ho zabiť.

Určite by som ju inak pridal. :p

lyfe

anarchic
6. Screenshot, dk za rakovinu očí
:DDDDDDD mně by bylo trapně , kdybych tohle o sobě napsal xdd přitom na serveru prd pomáhá xdd "Tobík helperem !"

Jinak mapa je fakt super ! Lepší a zábavnější než pvp podle mě :3

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.