• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

firakcz

Člen
Zdravím
Chctěl bych poprosit o zlepšení situace na survivalu (Prosím neberte to jako urážku na At).
Často se na survivalu stává že se tam objeví tzv."kid" který tam spamuje, dělá reklamu apod. Nikdo z hráču mu v tom nemůže zabránit chat je nepřehledný.Hackeři,často v pvp či na /res tp de_dust2 (fly,autopotion atd.) .
Tím to příspěvkem bych chtěl požádat o častější navštěvování survivalu. Ano chápu že admini a helpeři nemaj celý den na hraní her,ale chci aby vše bylo tak jak má být :) S pozdravem firak74

FantiikCZ

Velmi známý člen
Ahoj, někdy když já jsem na survíku sám nebo někdy když ke mě příjde tak je vše docela v pořádku ale jak vidím a čtu, takže když tam nikdo není z AT tak je tam rozruch. My jako AT se snažíme být co nejdéle, to se nemuíš bát. :)

==Fantiik==

Chemicky

Inkvizitor
dávejte si vanish a nepište, že jste se připojili... pak uvidíte, co se děje..
Helpeři nemají možnost vanishe, takže tuhle situaci lze řešit dvěma způsoby:

1- Důkazy v podobě screenů chatu, když někdo spamuje či uráží v chatu. Natočit video, když máte hackera v pvp. Vše dát na forum a podvodníci dostanou patřičný trest.
2- Dojít si na discord pro Admina, skoro vždy tam nějaký je a situaci rád bude řešit

Naposledny upraveno:

firakcz

Člen
Ahoj, někdy když já jsem na survíku sám nebo někdy když ke mě příjde tak je vše docela v pořádku ale jak vidím a čtu, takže když tam nikdo není z AT tak je tam rozruch. My jako AT se snažíme být co nejdéle, to se nemuíš bát. :emoji_slight_smile:

==Fantiik==
Chápu o ty problémy jde až po takový 10pm jinak maj všichni stáhlej ocas až na pár vyjímek

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.