• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kubrt

Kubrt Moravan
Ahoj ptám se vám protože vám věřím víc než panu Jožkovy Novákovy z bazošu co prodává herní pc za 15kč :DDD
Ale přejdu k věci vybírám si nějaký pc a nevím jaký tak se vás ptám jestli byste mi prosím poradily nějaký pc Cena/Výkon
Předem vám moc děkuji :D .

Delfik

Člen
Spíš tu napiš, jaké parmetry má počítač, který prodává pan Jožko Novák a někdo, kdo se v tom vyzná více, než já ti tu třeba odpoví. :D

Kubrt

Kubrt Moravan
Spíš tu napiš, jaké parmetry má počítač, který prodává pan Jožko Novák a někdo, kdo se v tom vyzná více, než já ti tu třeba odpoví. :emoji_smiley:
Vím že Jožkův pc stojí na prd protože je to takový hrací :DDD

Ahoj ptám se vám protože vám věřím víc než panu Jožkovy Novákovy z bazošu co prodává herní pc za 15kč :emoji_smiley:DD
Ale přejdu k věci vybírám si nějaký pc a nevím jaký tak se vás ptám jestli byste mi prosím poradily nějaký pc Cena/Výkon
Předem vám moc děkuji :emoji_smiley: .
a co přesně jako teda chceš? pc do nějaký neznámý ceny? třeba taková sestava za 200 000 euro?

Naposledny upraveno:

lyfe

anarchic
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.