• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Líbí se ? :o

• Mno moc se mi nelíbí

Votes: 0 0.0%
  • Kde to jsem ?

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    13
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Zdarvím,na doporučení a ohlas jsem se rozhodl předělat a vlastně hodně poupravit mapu Worms.Tákže rekapitulace :D Mapu tvoří 12 hráčských ostrový 8 bonusových a 1 (2) hlavní.
Hlavní ostrov tvoří červ a jablko , bonusové ostrovy tvoří sliny a hráčské ostrovy mají představovat menší jablka :D
Mno Na každém jablku sedí sršeň nebo vosa :D Viz :
aaadadad.png
Dále tu je hlavní červ a jablko s velkým sršněm :
sadadsdadasdsaads.png
sdsdsdsd.png
ssss.png
Dále tady mám jak to celé vypadá a tvoří dojem :
adasdasddwasd.png
adsadasdasdas.png
sadadsdadasdsaads.png
sdsdsdasdaw.png
To by bylo asi vše . :D Ták ptejte se a hodnoďte :p :)

Kopsiq

Builder
Ták napíšem ti názor na mapu.
Je tam dosť vidieť WE to by si mohol upraviť, ptm ostrovy atd je to proste "guľaté", toto pod mapou vôbec nechápem čo to je, na rýchlo robená práca z We, je to tam dosť vidieť, Je tam málo miesta na pvp, na strede je to trošku väčšie, ale je to iba také jednoduché ten stred by si mal upraviť a tie gule tiež.. 5/10

FatihAga

Velmi známý člen
"Sršeň nebo vosa" .. RIP MISHA

Každopádne už vidím tie lamky čo vylezú na vrch celej mapy a budú tam striehnuť na ostatných xD Ale dojem z nej mám dobí.
8/10
10/12
12/14

Je tam dosť vidieť WE to by si mohol upraviť, ptm ostrovy atd je to proste "guľaté", toto pod mapou vôbec nechápem čo to je, na rýchlo robená práca z We, je to tam dosť vidieť, Je tam málo miesta na pvp, na strede je to trošku väčšie, ale je to iba také jednoduché ten stred by si mal upraviť a tie gule tiež.. 5/10
Okéy díky za názor :) Ale jen mám dotaz :D Mělo to předatavovat jablka takže ono WE bylo hodně potřebné protože jablka jsou většinou kulatá :D Ale jo díky :)

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Mapka jako taková se mi líbí. Jediné co nechápu je ten střed, co to má bejt? Zkusil bych třeba trošku ten střed upravit, jako třeba na strom nebo tak nějak. 9/10

Strom byl jeden z variant , které jsem taky plánoval , ale zase nemůže být strom menší jak jablko , takže by byl o hodně vyšší a kidi by zase lezli až nahoru takže jsem to zamítl protože už by to nebylo SW ale avatar kde by se lítalo po stromech :emoji_smiley: Ale díky za hodnocení :emoji_slight_smile:

iTz_T1b0Rk0

autíčko
Vyzerá to veľmi pekne, ale mne sa ten stred tam dole nepáči. Vôbec to tam nepatrí. Neviem čo je tá "hadica" od jedneho ostrovu na stred ale potom je to strašne jednoduché sa dostať na stred a nevyzerá to moc pekne. Ani miesto na pívípí tam moc není. Keď sa pozerám na vzhľad mapy, dávam 9/10 ale zo stránky funkčnosti a pvp dávam 4/10 :)

iTz_T1b0Rk0

autíčko
Strom byl jeden z variant , které jsem taky plánoval , ale zase nemůže být strom menší jak jablko , takže by byl o hodně vyšší a kidi by zase lezli až nahoru takže jsem to zamítl protože už by to nebylo SW ale avatar kde by se lítalo po stromech :emoji_smiley: Ale díky za hodnocení :emoji_slight_smile:
Dali by sa niekde do výšky cca 50 blokov bariér blocky

No skús niečo takéto stavať ručne

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.