• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

HexO_O

Aktivní člen
Ahoj, chci se zeptat. Neznáte něco jak nemít lagy při natáčení? Na 1.7.2 mám 80-150 fps ale při natáčení mi to klesne tak na 10-20. Zkoušela jsem nastavovat větší prioritu Minecraftu ve správci úloh ale očividně se pak sekal natáčecí program. Taky mám problémy s RAMkou na PC tak bych chtěla nějaký řešení který jí moc nežere. Předem díky za odpovědi. (Nepište sem že si mám koupit lepší počítač, momentálně jsem bez peněz.)

ToumanCZ

Capo di Tutti Capi
Ahoj, chci se zeptat. Neznáte něco jak nemít lagy při natáčení? Na 1.7.2 mám 80-150 fps ale při natáčení mi to klesne tak na 10-20. Zkoušela jsem nastavovat větší prioritu Minecraftu ve správci úloh ale očividně se pak sekal natáčecí program. Taky mám problémy s RAMkou na PC tak bych chtěla nějaký řešení který jí moc nežere. Předem díky za odpovědi. (Nepište sem že si mám koupit lepší počítač, momentálně jsem bez peněz.)
Fraps i jiné programy pro nahrávání obrazu jsou hrozní žrouti. Doporučuju natáčet hru v menším okně (přesně se to dá nastavit zde: Zapneš mc > Edit profile > Start with resolution) a záznam ukládat na druhý disk nejlépe SSD. Stačí si jen pohrát s nastavením, já dokázal při natáčení z 20 fps to vytáhnout až na 45 - 50 fps.

HexO_O

Aktivní člen
Bohuzel nemam ani to SSD ale i tak to zkusim. Nasla jsem aTube catcher. S nim mi to jde na 20 fps.

Cheap_

(・∀・ )
Super program na natáčení, který jsem vždy používal, byl Action! od firmy Mirillis .
Nebyly s ním žádné problémy, při natáčení jsem nezaznamenal žádné dropy FPS a navíc má přivětivé uživatelské rozhrání. :)

Zkus při natáčení používat optifine, mě to zvedlo FPS o skoro 200, mám teď při natáčení bez problému 250 FPS a bez Frapsu sem měl i 380.
A jaký máš počítač? A kolik té ramky tedy

LunaCZ

Velmi známý člen
A co mám říkat já když taky natáčím přes fraps a normálně mám 8 fps :D :´(

P

PVNST

Návštěvník
Já bych akorát tak řekl, že pokud máte při natáčení 8fps, že to nemá cenu natáčet. Jednak kvalita stojí za nic, moc lidí Vám na to koukat nebude a navíc pokud ano, tak to budou samé Hejty :D

Vždycky pokud natáčíte, si pusťte své video a zapomeňte na to, že je Vaše. A sledujte ho a přemýšlejte nad tím co by si mysleli ostatní diváci. A buďte na sebe upřimní jak nejvíc to jde... Tohle by Vám mělo jen pomoci ...

Co se týče nahrávacích programů, tak většinou berou FPSka, což je většinou škoda ... Někdy je lepší si něco dopřát a koupit si ... Promiň, ale je to asi nejlepší řešení... I když zřejmě nemáš peněz.. Je to cesta nejmenšího odporu a řešení blbostí a ztráty času :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.