• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Ený, je mi to moc líto, že odcházíš. Snažil jsem se tě tu do poslední chvíle nějak udržet, ale asi jsem na to šel špatně. :emoji_smirk: Nevím, jestli se k nám ještě připojí někdo takovej jako tyy. :emoji_slight_frown: Asi těžko.

Ale pokud je to pro tebe lepší, tak ti to samozřejmě i přeju. :emoji_blush: Nikdo tě teď nebude shánět, co se s tebou děje a posílat ti cheatery na zabanování. :emoji_smiley: I když nerad pletu virtualitu do reality, tak u tebe to nějakou roli hrálo koukam. :emoji_smirk:

Budu si furt vyčítat, že jsem někde udělal chybu (jelikož mi přišlo, že to mezi náma dřív fungovalo líp), ale asi se s tím musim spokojit a vzít to tak, jak to je. :emoji_confused:

Měj se krásně a díky za všechno. :emoji_slight_smile:

zipo28

Člen
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee :emoji_slight_frown: proč zrovna ty :emoji_slight_frown: ale jo at se ti v životě daří jsi supr osubka :emoji_slight_smile:

MARIMR008

ExAdmin
Som rád,že som mal tú česť byť označený.
Ení pre mňa si vzor vo veľa ohľadoch,dokážeš robiť veci tak ako nikto iný.
Tvoje názory sú čisté a jasné.Takéto vlastnosti sa ťažko hľadajú v súčasnom svete.
Preto ti chcem popriať veľa sebavedomia v živote,aby si zvládla aj tie najťažšie prekážky ktoré ťa posunú ďalej.
Bolo mi cťou ťa spoznať.

_AnNie

Dark Queen of the Sith
Ený, je mi to moc líto, že odcházíš. Snažil jsem se tě tu do poslední chvíle nějak udržet, ale asi jsem na to šel špatně. :emoji_smirk: Nevím, jestli se k nám ještě připojí někdo takovej jako tyy. :emoji_slight_frown: Asi těžko.

Ale pokud je to pro tebe lepší, tak ti to samozřejmě i přeju. :emoji_blush: Nikdo tě teď nebude shánět, co se s tebou děje a posílat ti cheatery na zabanování. :emoji_smiley: I když nerad pletu virtualitu do reality, tak u tebe to nějakou roli hrálo koukam. :emoji_smirk:

Budu si furt vyčítat, že jsem někde udělal chybu (jelikož mi přišlo, že to mezi náma dřív fungovalo líp), ale asi se s tím musim spokojit a vzít to tak, jak to je. :emoji_confused:

Měj se krásně a díky za všechno. :emoji_slight_smile:
Nemas co si vycitat. Moc děkuji a taky děkuji za ty chvilky s tebou. Měj se krásně.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee :emoji_slight_frown: proč zrovna ty :emoji_slight_frown: ale jo at se ti v životě daří jsi supr osubka :emoji_slight_smile:
Děkuji Glockýnoo :) Měj se krásně a někdy zahrajeme, doufám i s Mei nerušený PVP :)

Som rád,že som mal tú česť byť označený.
Ení pre mňa si vzor vo veľa ohľadoch,dokážeš robiť veci tak ako nikto iný.
Tvoje názory sú čisté a jasné.Takéto vlastnosti sa ťažko hľadajú v súčasnom svete.
Preto ti chcem popriať veľa sebavedomia v živote,aby si zvládla aj tie najťažšie prekážky ktoré ťa posunú ďalej.
Bolo mi cťou ťa spoznať.
Děkuji :eek: To jsem upřímně nečekala. Přeji ti, ať se daří a ještě jednou děkuji za tyto upřímná slova.

Fikiplay

Živá Legenda Craftmanie
Ený,
Pro mě jsi byla jedna z nejlepších adminek.
Já vím že jsi mě moc nemusela, ale já tě měl rád a je mi to líto že odcházíš. :( :emoji_confused:

Domíík

Velmi známý člen
Nevidel som ťa skoro vobec na serveri ale Určite si bola super škoda že odchádzaš :( :( :(
Prajem vela štastia do reálneho života :)

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Milá Annie.
Jako první bych chtěl zmínit, že mi je ctí, že jsem v tom výčtu lidí na prvním místě. Moc jsme si nepsali, ale tvoje tvorba byla úžasná a tiše v koutku duše doufám, že nekončí. Už od prvních okamžiků, co jsem tě poznal jsi mi přišla jako chytrá, milá a sympatická slečna. Začínám si myslet, že Wake bere do AT jen slečny, aby ten AT měl nějakou úroveň.
Mrzí mne, že ztratíme takovou posilu AT, ale ještě víc by mi bylo líto, kdyby jsi nedokázala udělat vlastní rozhodnutí.
A jak by řekli elfové ze světa mistra Tolkiena: Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar (Ať listy tvého stromu života nikdy nezhnědnou)

zuzik92

Aktivní člen
Annie moc se neznáme, ze začátku nějaké problémy ale pak jsme jednou pokecali a zjistila jsem že jsi fajn holčina :) A proto ti chci popřát mnoho štěstí do života, spoustu úspěchů a vlastně vše co si budeš přát a udělá tě šťastnou :)

Meiys

Aktivní člen
Ach zlatíčko, takhle bez varování? To se dělá? :emoji_slight_smile: Ne ne v pohodě, neboj. Vím, že jsi o odchodu jednou mluvila, trošku jsem na to byla připravená, hlavně když vím, že sotva stíháš plnit povinnosti v reálným životě, kde by jsi vzala čas ještě na kostičky.

Nechci se s Tebou loučit a psát jak mi je líto Tvého odchodu. Není mi to líto, protože nikam neodchazíš, jen už nebudeš adminka a budeš trochu víc žít a při tom šťastná. :emoji_kissing_heart: Vím, že se za náma na server zastavíš, jestli to bude jednou do týdne, nebo do měsíce, to je fuk, důležitý je, že příjdeš.

Jsi úžasná En, děkuji Ti za ty úžasný chvilky, úžasný hry, úžasný pokec. A především děkuji za to že jsi a že jsem Tě měla to štěstí poznat. :-*

Užívej života, je jenom jeden. ;-)

Já čekám na serveru. :p :-*

_AnNie

Dark Queen of the Sith
Milá Annie.
Jako první bych chtěl zmínit, že mi je ctí, že jsem v tom výčtu lidí na prvním místě. Moc jsme si nepsali, ale tvoje tvorba byla úžasná a tiše v koutku duše doufám, že nekončí. Už od prvních okamžiků, co jsem tě poznal jsi mi přišla jako chytrá, milá a sympatická slečna. Začínám si myslet, že Wake bere do AT jen slečny, aby ten AT měl nějakou úroveň.
Mrzí mne, že ztratíme takovou posilu AT, ale ještě víc by mi bylo líto, kdyby jsi nedokázala udělat vlastní rozhodnutí.
A jak by řekli elfové ze světa mistra Tolkiena: Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar (Ať listy tvého stromu života nikdy nezhnědnou)
Děkuji Trewe.. :)

Annie moc se neznáme, ze začátku nějaké problémy ale pak jsme jednou pokecali a zjistila jsem že jsi fajn holčina :emoji_slight_smile: A proto ti chci popřát mnoho štěstí do života, spoustu úspěchů a vlastně vše co si budeš přát a udělá tě šťastnou :emoji_slight_smile:
I tobě děkuji Zuzko.. Perníček na to :eek:

Ach zlatíčko, takhle bez varování? To se dělá? :emoji_slight_smile: Ne ne v pohodě, neboj. Vím, že jsi o odchodu jednou mluvila, trošku jsem na to byla připravená, hlavně když vím, že sotva stíháš plnit povinnosti v reálným životě, kde by jsi vzala čas ještě na kostičky.

Nechci se s Tebou loučit a psát jak mi je líto Tvého odchodu. Není mi to líto, protože nikam neodchazíš, jen už nebudeš adminka a budeš trochu víc žít a při tom šťastná. :emoji_kissing_heart: Vím, že se za náma na server zastavíš, jestli to bude jednou do týdne, nebo do měsíce, to je fuk, důležitý je, že příjdeš.

Jsi úžasná En, děkuji Ti za ty úžasný chvilky, úžasný hry, úžasný pokec. A především děkuji za to že jsi a že jsem Tě měla to štěstí poznat. :emoji_kissing_heart:

Užívej života, je jenom jeden. :emoji_wink:

Já čekám na serveru. :emoji_stuck_out_tongue: :emoji_kissing_heart:
Miláčku, to víš, že se stavím. Musím za váma, nemohu vás opustit. :p Na to vás příliš miluji, jen nemám tolik času, abych plnila adminské povinnosti. Doufám, že spolu prožijeme ještě mnoho časů. Mám tě ráda :*

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.