• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
V souhrn ?. Tohoto člověka skoro neznám. :emoji_cry: Asi skončím a napíšu tam sám sebe, abych měl aspoň dobrý pocit.

Jinak, nechť v životě najdeš něco, co tě bude bavit. :emoji_call_me: CY@
Neznáš ? :( Kdo hrál dk,kdo furt je na tsku,kdo furt říká ultramega dobrý ? :c

Fikiplay

Živá Legenda Craftmanie
Zdravím..Jak jste si mohli všimnout z nadpisu tak končím.Není to nějaký džouk ale každý si myslí své.Končím z toho důvodu že tady vlastně tady už nemám co dělat.Když jdu na cm tak tu afkuju půl dne a místo toho bych mohla dělat jiné věci které mě baví než sedět u pc.Na tomto serveru sem potkala mnoho ale opravdu mnoho lidí a jsem zato fakt ráda :emoji_astonished:

Jednoho krásného dne v březnu roku 2015 jsem si hledala server na kterém bych mohla hrát.A zrovna jsme viděla Craftmanii.Když jsem přišla tak jsem samozřejmě musela vše prošmejdit no nejdřív jsem šla hned na minihry (Jak jinak) Na minihře bedwars jsem potkala tolik lidí,ale opravdu tolik.Postupem času jsem hrála sb a prison a další a tím sem poznávala čím dál víc lidí až do teď.Na tomto serveru jsem získala mnoho zkušeností,kámošů (a možná i něco víc :emoji_smiley: )

Děkuji vám moc za tyto chvíle :emoji_slight_smile:

@Ropacint ach Růpe..Ty jsi ten nejhodnější,nejochotnější a prostě nejlepší týpek kterého jsem poznala :emoji_slight_smile: Hodně si mě změnil a jsem ráda že jsem tě potkala..Pro tebe si udělám čas vždy a nikdy na tebe nezapomenu :emoji_slight_smile: <3 :emoji_kissing_heart:

@JacobSK_ džejku,džejku :emoji_smiley: Nikdy nezapomenu na ty srandičky,provokování kapra a další :emoji_smiley:

@Andyy_CZ Další fajn osoba :emoji_smiley: Nezapomenu na creative :emoji_smiley: A říkám já tě na tsko dokopu c:

@iPenguin Skajzkó tobě přeji hodně štěstí v náboru :emoji_astonished: a ty chvíle s dodkem na craftiiku ach jaj.. :emoji_smiley:

Je vás opravdu mnoho a kdybych měla ke každému něco psát tak by vám hráblo :emoji_smiley:

@Krosta8 @MCkatka @PupikCZ @SwiftyCz @Rejmond @MARIMR008 @Grumex @Trewish @Anviliope @WidowmakerCZ @Soony37CZE @MrZaky @Misery96 @F3ryCZ @Danek987 @DrozdLP @JaMegaHit @_Flexo @Kubrastig @Flafy_ @_Mititi_CZ @YouAreDead @AutismMonkey @VydrousCZ @Corulee16 @_Tizi0sCZE_ (gl v ytub kariéře :emoji_smiley: ) @ItzDarkyFTW @iTzDinikCZ @BlakkAjaa @Kajaa_CZ @heslo71 @Čípek @Murphyn @LordLeons
Omlouvám se když tam někdo není ale je vás moc :emoji_zipper_mouth:

@MrWakeCZ sry wejku ale musím tě označit :emoji_smiley: Jsi fakt super majitel a tvůj server je boží doufám že server bude fungovat ešte pár let a budeš tím lidi dělat šťastnější :emoji_astonished:

Díky moc lidi a doufám že na mě nezapomenete :emoji_smiley: možno někdy budu na skajpu a na discordu :emoji_stuck_out_tongue: (No pokud budu nemocná tak tam budu furt :emoji_smiley:)

Ps:sry za chyby píšu to na mobilu :emoji_zipper_mouth: )
A na Fikiho nikdo nemyslel :emoji_slight_frown:
Hodně štěstí

_Flexo

Aktivní člen
Mrzí ma to... :emoji_disappointed_relieved: Inak tiež ti prajem veľa šťastia v rl. :emoji_slight_smile:

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
A na Fikiho nikdo nemyslel :emoji_slight_frown:
Hodně štěstí
Je vás moc příště moje hlava budu myslet aj na tebe :p a dík :)
Měj se a hodně štěstí :emoji_slight_smile:
Dík :)
Mrzí ma to... :emoji_disappointed_relieved: Inak tiež ti prajem veľa šťastia v rl. :emoji_slight_smile:
ále a dík :)
Hodně štěstí Šijo.. :emoji_stuck_out_tongue: Někdy mi napíš na skypu, to je povinnost :emoji_wink:
Dík,dík a jasné zajdu :p

_ClepsiK_

Člen
Dik :D Myslím že si vystihla to fr :ddd no čo už poznám ťa 2 dní......Načo písať cg V rl keď to píšu všetci (ja som originálny) "cg v ďalšej činnosti čo ťa baví.) xd :/ :) :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.