• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Je potrebné zmazať niektoré mody?

• Total voters
    18
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

G_Lise710

Aktivní člen
Týmto chcem poukázať na to, že na Teggite je veľmi veľa modov a veľa ľudí má pomalé PC na to aby to vôbec načítalo a inak píše sa, že 2GB bohato stačí tak tu sa dá vidieť, že iba samotné spustenie 141 či koľko modov potrebuje (na mojom PC) 3GB RAM a to môže byť pre iných problém. Tiež na mojom PC po spustení na FULLSCREEN ide na 20-30 FPS na minimálnom grafickom zaťažení. RAM sa zobrazuje v riadku JAVA.

Taktiež sa to načítava strašne dlho. Hneď na konci mi spadlo natáčanie, že neviem ani čo tam písalo ale bolo to v momente kedy sa spustila hra.

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
jn, na kompíku som tomu nastavila myslím že 3,5 gb - načítavalo sa to skoro štvrťhodinu, sekalo to jak fras a párkrát mi to spadlo aj na tých najnižších nastaveniach, hoci obyčajný minecraft mi ide na fancy grafike s 60-80 fps, na minimálnej niekedy aj 100-110 (ja viem že mám prehistorický kompík, ale mne to úplne stačí). technic veci nehrám, ale chcela som to iba tak skúsiť a teda vám poviem že z môjho pohľadu tam tých módov je skutočne veľa. (asi ostanem pri čarovňáku :emoji_slight_smile: )

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Myslím si že se módy odstraŇovat nebudou, jen kvůli tomu, že se mě a vám kvůli tomu seká PC :(

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Mody se mazat již moc nemohou, jelikož by kvůli tomu musel být wipe a uplně zbytečně by přišly o věci lidi co to rozjedou. Snad v budoucnu Teggit 2 bude mít méně modů. :D

KopiisCZ

Jacob Hill, Šerif
Modpack je tak postavený, obsahuje 80 módů, přičemž se módy dále dělí. Není to nic hrozného a většina módpacků je na tom podobně.. Holt to není pack od 10 módech, který je přímo zaměřený, tady si můžeš vybrat jakou cestou půjdeš..

Módy se rozhodně mazat nebudou... (Když tak pouze ty, které dělají problémy)

Mody se mazat již moc nemohou, jelikož by kvůli tomu musel být wipe a uplně zbytečně by přišly o věci lidi co to rozjedou. Snad v budoucnu Teggit 2 bude mít méně modů.
90 módů je základ (spuštěných) -> to je cca 60 "fyzických" :p

Máme jen o 30 víc :) + z toho je polovina jen dekorační a nic moc nežerou :p

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.