Vortexiel
Aktivní člen
Dnes, dne 19.1.2017 o druhé hodine ranní jsme se stali svědky první návštevy světa zvaný "Nether".
Oznamuji že podmínky jsou zde skvělé a všichni jsou vřele vítaní.
Jak by řekl Armstrong: ,,Je to malý krok pro Vortexe ale velký krok pro Craftmanii."
Jelikož jsem prvním hráčem v Netheru, požaduji vzhledem na svá privilegia změnu jeho názvu na Vortether.
A taky mi odteď řikejte Kapitáne Vortexi.
Jo a každou středu chci na snídani palačinky se zmrzlinou..To bude vše, díky.
Varování: Neštvěte pigmany, opakuji, neštvěte ty pigmany...Pouze na vlastni odpovědnost.
První nadčlověk v Netheru: @MrWakeCZ
První hráč v Netheru: @Vortexiel (Ano, ano..Jsem egoista. )
Druhý hráč v Netheru: @kapr20
Třetí hráč v Netheru: @nabidka
Kdo by se chtel podívat na první portál v Netheru, stačí příkaz: /res tp Vortether
Detaily prvního portnutí:
Nepodstatné :
*Screenshoty přidávam na žádost pár lidí z noci a ten přispěvek v podstate taky, jelikož mi přišlo divne to sem dávat samotné.
#PleaseDontTakeSeriously
Ať vás Netherem sila sprovází.
Oznamuji že podmínky jsou zde skvělé a všichni jsou vřele vítaní.
Jak by řekl Armstrong: ,,Je to malý krok pro Vortexe ale velký krok pro Craftmanii."
Jelikož jsem prvním hráčem v Netheru, požaduji vzhledem na svá privilegia změnu jeho názvu na Vortether.
A taky mi odteď řikejte Kapitáne Vortexi.
Jo a každou středu chci na snídani palačinky se zmrzlinou..To bude vše, díky.
Varování: Neštvěte pigmany, opakuji, neštvěte ty pigmany...Pouze na vlastni odpovědnost.
První nadčlověk v Netheru: @MrWakeCZ
První hráč v Netheru: @Vortexiel (Ano, ano..Jsem egoista. )
Druhý hráč v Netheru: @kapr20
Třetí hráč v Netheru: @nabidka
Kdo by se chtel podívat na první portál v Netheru, stačí příkaz: /res tp Vortether
Detaily prvního portnutí:
Nepodstatné :
*Screenshoty přidávam na žádost pár lidí z noci a ten přispěvek v podstate taky, jelikož mi přišlo divne to sem dávat samotné.
#PleaseDontTakeSeriously
Úplně na počátku, ještě předtím, než měla Craftmanie IP adresu, byl všude naprostý void...
Byla větší tma a větší chaos než za té nejbouřlivější noci na moři.
Uprostřed toho chaosu řekl Wejk: „Ať je server!“ A ihned zazářil server – jasný, čistý a nádherný. „To je dobré,“ řekl Wejk. „Světlo nazvu dnem a tmu nocí.“ - To byl první den stvoření.
Druhý den Wejk vytvořil Strážné Adminy, helpery kteří nás nonstop chrání a třetí den oddělil survival od skyblocku.
„Tak se mi to líbí,“ prohlásil Wejk..A tak vznikla Craftmanie.
Čtvrtý den Wejk vytvořil jasné slunce, aby svítilo během dne, a noc osvětlil zářivým měsícem a hvězdami.
Když pak rudozlaté slunce vstalo nad pátým dnem, řekl Wejk: „Chci, aby moře byla plná živých tvorů.“ Jen co to dořekl, objevili se nejrůznější vodní živočichové: Chobotnice a guardiani plavali, potápěli se, vyskakovali nad hladinu a vrhali se do hlubin. „A teď si přeji, aby i vzduch byl plný živých tvorů,“ zvolal Wejk. Mojang mu však namítl a žádne letajíci potvory v novém patchy mc nepřidal.
A náhle tu byla celá hejna života.
To všechno bylo velice dobré. Wejkovo dílo ale ještě neskončilo.
Šestý den od stvoření Craftmanie začal úchvatnou písní: všechna prasata vítala východ slunce.
Wejk pošeptal zemi: „Chci, abys zajišťovala dostatek potravy i domov pro všechna zvířata, která stvořím. Travnaté pláně budou patřit prasatům,kravám a ovcím. Vlci se budou ukrývat v tajných norách a oceloti ve stínech pralesa.
Stáda budou chodit k tůním.“ Wejk pak stvořil všechna zvířata. Každé mělo svůj vlastní tvar těla i zbarvení, svou vlastní divokost i moudrost.
„A teď je na čase stvořit hráče,“ řekl Wejk. „Hráči budou mými dětmi a já jimsvěřím pujčim do péče vše, co jsem stvořil. I oni budou pozývat další hráče a časem osídlí celý server. Ať půjdou kamkoli, server jim bude poskytovat dostatek všeho, co budou potřebovat od skyblocku až po minihry.“
Když byla Craftmanie dokončena, Wejk se podíval na celé své dílo. Měl z něj velikou radost.
Sedmého dne si Wejk odpočinul. „Sedmý den bude zvláštní,“ řekl Wejk. „Bude to den banování.“
Někdo říka že wejk neexistuje.
Jiní že vás vanishuje, vše vidí a ani o tom nevíte..
Povída se dokonce že ve skutečnosti je to Gaben v přestrojení
Další říkají že je to pohádka a Craftmanie vznikla zaregistrováním na fakehede..
Co myslíte vy?
Byla větší tma a větší chaos než za té nejbouřlivější noci na moři.
Uprostřed toho chaosu řekl Wejk: „Ať je server!“ A ihned zazářil server – jasný, čistý a nádherný. „To je dobré,“ řekl Wejk. „Světlo nazvu dnem a tmu nocí.“ - To byl první den stvoření.
Druhý den Wejk vytvořil Strážné Adminy, helpery kteří nás nonstop chrání a třetí den oddělil survival od skyblocku.
„Tak se mi to líbí,“ prohlásil Wejk..A tak vznikla Craftmanie.
Čtvrtý den Wejk vytvořil jasné slunce, aby svítilo během dne, a noc osvětlil zářivým měsícem a hvězdami.
Když pak rudozlaté slunce vstalo nad pátým dnem, řekl Wejk: „Chci, aby moře byla plná živých tvorů.“ Jen co to dořekl, objevili se nejrůznější vodní živočichové: Chobotnice a guardiani plavali, potápěli se, vyskakovali nad hladinu a vrhali se do hlubin. „A teď si přeji, aby i vzduch byl plný živých tvorů,“ zvolal Wejk. Mojang mu však namítl a žádne letajíci potvory v novém patchy mc nepřidal.
A náhle tu byla celá hejna života.
To všechno bylo velice dobré. Wejkovo dílo ale ještě neskončilo.
Šestý den od stvoření Craftmanie začal úchvatnou písní: všechna prasata vítala východ slunce.
Wejk pošeptal zemi: „Chci, abys zajišťovala dostatek potravy i domov pro všechna zvířata, která stvořím. Travnaté pláně budou patřit prasatům,kravám a ovcím. Vlci se budou ukrývat v tajných norách a oceloti ve stínech pralesa.
Stáda budou chodit k tůním.“ Wejk pak stvořil všechna zvířata. Každé mělo svůj vlastní tvar těla i zbarvení, svou vlastní divokost i moudrost.
„A teď je na čase stvořit hráče,“ řekl Wejk. „Hráči budou mými dětmi a já jim
Když byla Craftmanie dokončena, Wejk se podíval na celé své dílo. Měl z něj velikou radost.
Sedmého dne si Wejk odpočinul. „Sedmý den bude zvláštní,“ řekl Wejk. „Bude to den banování.“
Někdo říka že wejk neexistuje.
Jiní že vás vanishuje, vše vidí a ani o tom nevíte..
Povída se dokonce že ve skutečnosti je to Gaben v přestrojení
Další říkají že je to pohádka a Craftmanie vznikla zaregistrováním na fakehede..
Co myslíte vy?
Ať vás Netherem sila sprovází.