• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Velmi zajímavé, dávám 9/10 (TEN 1 BOD SI NECHÁM PRO SEBE)

Kopsiq

Builder
Menší UPDATE:
http://imgur.com/a/4c2bh
Ná stredu jsem přidál pár dekorací, Mushroom, dá se do ní vlézt, Mini house, je udelanej tak že se dnu nedá dostat :emoji_slight_smile: a mini dekoráce jako Tráva, púpava, lísti atd.+ jsem vylepšil "strašiaka" :O :d

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Mega mapka Skájouši :-D Prostě luxus :emoji_relieved: Když se podívám na tvoje začátky a ted..Wow..opravdu velká změna je fakt vidět že se snažíš jen tak dál ! :eek:

SpexikEx

Führer
Nebylo by na škodu nahradit ty slaby (Pouze slaby, které jsi dal např. místo štěřku viz. fotka http://prntscr.com/dtk69t) Nahradit jiným blokem, který by tam seděl o dost lépe. Něco podobného je na mapě Crystals a není to nějak pěkné ani hratelné. Na oko to bude vypadat lépe a hratelnost se zlepší. Né že poběžíš a zasekneš se tam a už jsi :emoji_skull:. Zkus to změnit :emoji_stuck_out_tongue_winking_eye::emoji_construction_worker:

drkousek

Velmi známý člen
Asi tak, musíš počítat na půl bloky, jinak jsi v pytli... místo toho epického konce by tam měli být celé bloky... a když už chcete někam stoupat tak schody jsou o dost lepší pro hráče...

drkousek

Velmi známý člen
tak jsem si zahrál první hru... strašné!!! bronzy daleko od vesničana, celkově mapa moc veliká... z bronzu nedohlédnu na střed... tráva tráva a tráva... velké lagy při načítání.. když už teda jsi to takhle veliké chtěl postavit pingvíne, tak jsi měl @MrWakeCZ tu hru dát pro více hráčů, je tam málo hráčů a moc prostoru... díry všude díry... opravit opravit opravit... prosím, kdo to testoval předtím, než to šlo na CM???

Kopsiq

Builder
tak jsem si zahrál první hru... strašné!!! bronzy daleko od vesničana, celkově mapa moc veliká... z bronzu nedohlédnu na střed... tráva tráva a tráva... velké lagy při načítání.. když už teda jsi to takhle veliké chtěl postavit pingvíne, tak jsi měl @MrWakeCZ tu hru dát pro více hráčů, je tam málo hráčů a moc prostoru... díry všude díry... opravit opravit opravit... prosím, kdo to testoval předtím, než to šlo na CM???
Keď sa ti nepáči, tak ju nehraj. muck c:

drkousek

Velmi známý člen
Keď sa ti nepáči, tak ju nehraj. muck c:
dyť říkám, že jsem ji hrál jen jednou a už mě tam nedostaneš... chce to hru pro více hráčů , třeba 8 lidí v jednom týmu, nestartne to pod 16 lidí a dva bronz spawny, dva iron spawny a 2x více goldů..

Vortexiel

Aktivní člen
Pravě jsem si na ni konečne zahrál a musím říct že mapa je opravdu boží, hodne prostoru pro PvP a nadherne zpracováno...Zasloužene builder, 10/10 :D

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
To, že na ní prohraješ, neznamená, že je na hovno. :emoji_smiley: :emoji_smiley:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.