P
Pestrobarevný lachtan
Návštěvník
Velmi zajímavé, dávám 9/10 (TEN 1 BOD SI NECHÁM PRO SEBE)
Dekuju Cením si toho =DMega mapka Skájouši :emoji_smiley: Prostě luxus :emoji_relieved: Když se podívám na tvoje začátky a ted..Wow..opravdu velká změna je fakt vidět že se snažíš jen tak dál ! :emoji_astonished:
tchák, celou mapu po kousku jsem prošel a všechno opravil =DRebel! :emoji_smiley:
Doporučuju celou mapu po kousku projet a tu trávu pod trávou vyměnit za hlínu, protože to fakt není pěkný a kazí to mapu. :emoji_smiley: (máš to zakroužkované na screenu)
Yoooo
Keď sa ti nepáči, tak ju nehraj. muck c:tak jsem si zahrál první hru... strašné!!! bronzy daleko od vesničana, celkově mapa moc veliká... z bronzu nedohlédnu na střed... tráva tráva a tráva... velké lagy při načítání.. když už teda jsi to takhle veliké chtěl postavit pingvíne, tak jsi měl @MrWakeCZ tu hru dát pro více hráčů, je tam málo hráčů a moc prostoru... díry všude díry... opravit opravit opravit... prosím, kdo to testoval předtím, než to šlo na CM???
dyť říkám, že jsem ji hrál jen jednou a už mě tam nedostaneš... chce to hru pro více hráčů , třeba 8 lidí v jednom týmu, nestartne to pod 16 lidí a dva bronz spawny, dva iron spawny a 2x více goldů..Keď sa ti nepáči, tak ju nehraj. muck c:
ano vypadá bombově... po zahrání ale cítíš, že jí něco chybí a je toho tam moc navíc...Tá mapa je bombová
Pravě jsem si na ni konečne zahrál a musím říct že mapa je opravdu boží, hodne prostoru pro PvP a nadherne zpracováno...Zasloužene builder, 10/10 :emoji_smiley:
ďakujem za názoryTá mapa je bombová
To, že na ní prohraješ, neznamená, že je na hovno. :emoji_smiley: :emoji_smiley:tak jsem si zahrál první hru... strašné!!! bronzy daleko od vesničana, celkově mapa moc veliká... z bronzu nedohlédnu na střed... tráva tráva a tráva... velké lagy při načítání.. když už teda jsi to takhle veliké chtěl postavit pingvíne, tak jsi měl @MrWakeCZ tu hru dát pro více hráčů, je tam málo hráčů a moc prostoru... díry všude díry... opravit opravit opravit... prosím, kdo to testoval předtím, než to šlo na CM???