• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Líbí se ti tato mapa?

• Total voters
    22
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Zubek

Zubík :3
Zdravím,
Včera pozdě večer jsem se rozhodl postavit mapu Na SkyWars (team/solo/insane). Dnes okolo poledne jsem jí dostavět a chtěl bych se s Vámi pochlubit, co jsem postavil.. Mapu bych pojmenoval BoodLand je stavěná středověkým stylem.. Doufám, že se Vám mapa bude líbit. Teď už nezbývá nic jiné, než vám jí ukázat..

@MrWakeCZ - Waku, pokud by jsi měl zájem o tuto mapu, tak stačí přijít na build 1 mám to pod /home p1 .Byl bych velice rád, kdyby se tam ukázala a já mohl nadále stavět na Buildu

Kopsiq

Builder
Prečo musí byť na každej jednej mapke strom... stále a stále na každej mape strom :c je to síce pekné, ale tie stromy su na každej mapke už.. takže 9/10 (ten 1 bod za stromy) :p

Flafy_

Hladový Builder
Takhle mapa je dle mého strašně malá, chci vidět jak ty hráči polezou na střed a budou se tam mlátit. Jinak co jsem tak slyšel, tak na buildu CM nemáš co dělat.

//E: Aby tu nebyl ode mne jen hate, tak je to hezký nápad akorát by to chtělo zvětšit ostrůvky+ střed nějaký domek či něco jiného aby to nebylo takový suchý..

Naposledny upraveno:

PrdimHranolky

#VolímMencla
Jsem rád, že jsem tě dokopal k tomu, aby jsi to postavil :Đ Mapa se mi moc libí a doufám, že bude brzy na CM :3

Zubek

Takhle mapa je dle mého strašně malá, chci vidět jak ty hráči polezou na střed a budou se tam mlátit.. :emoji_slight_smile:
Navíc stačilo napsat pouze wakovi a né sem, protože co jsem tak slyšel, tak na buildu CM nemáš co dělat.
Shanny mi říkala že jsem pouze milý hráč,
no a hráči to mají dávat do build showcase.

Zubek

Takhle mapa je dle mého strašně malá, chci vidět jak ty hráči polezou na střed a budou se tam mlátit. Jinak co jsem tak slyšel, tak na buildu CM nemáš co dělat.

//E: Aby tu nebyl ode mne jen hate, tak je to hezký nápad akorát by to chtělo zvětšit ostrůvky+ střed nějaký domek či něco jiného aby to nebylo takový suchý..
tedy k tomu domku, pokoušel jsem se tam nějaké dát, ale nepasovali tam, protože by musely být extrémně malé což není hezké, a nebo veliké, což by zbíralo dost místa

ta mapa je tak malá, že bych se bál že se na ní nebudu se svojí jednoblokovou postavou vejít :emoji_slight_frown:
4/10

Naposledny upraveno:

Chemicky

Inkvizitor
Já si nemůžu pomoct, ale připomíná mi to mapy z dob, kdy SW začínaly a nikdo pořádně ještě netušil, jak nejlépe stavět arény na tuhle minihru.
Nelíbí se mi to. Přijde mi to prostě odfláklé a bez pořádného nápadu a myslím, že na CM se to moc nehodí. Je tu tolik skvělých map, že tohle by tu vypadalo nudně.

Naposledny upraveno:
P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Je to malé a takové neoriginální. Ty stromy, ty bloky :emoji_slight_frown:
Zkus postavit něco jiného, něco co neobsahuje trávu a stromy :emoji_smiley:

Dávám 9/11

//EDIT

Zkus postavit něco na jiné téma: Jídlo,Vesmír,Planety, Western, no prostě jiné téma :emoji_smiley:

Naposledny upraveno:

HappyMouseCZ

Ex Builder
Jak psali všichni předemnou je to prostě bez nápadů, nudný, klasika a navíc je to malý. Mapa by chtěla nějak oživit, dát tomu nějaký nápad, ozvláštnit ji. Myslím si, že server si zaslouží creativnejsi a lepší mapy. Abych to shrnul, stavět asi umíš celkem dobře, jen to chce ty nápady no :emoji_slight_smile: 6/10

Zubek

Je to malé a takové neoriginální. Ty stromy, ty bloky :emoji_slight_frown:
Zkus postavit něco jiného, něco co neobsahuje trávu a stromy :emoji_smiley:

Dávám 9/11

//EDIT

Zkus postavit něco na jiné téma: Jídlo,Vesmír,Planety, Western, no prostě jiné téma :emoji_smiley:
Vzhledem k tomu, že mám začatou mapu se stylem Giant kde budou obří houby a rostliny, tak jsi mi podal vynikající námět na další mapy

HappyMouseCZ

Ex Builder
Vzhledem k tomu, že mám začatou mapu se stylem Giant kde budou obří houby a rostliny, tak jsi mi podal vynikající námět na další mapy
Nechci nic říkat ale mapy ve stylu Jídlo, Western a vesmír tady už byli (nebo stále jsou? nevím) :D

T

TakiAri

Návštěvník
Co vůbec znamená to Bood? :D
Holandský to znamená 'Nabízený', ale 'Nabízený pozemek' mi přijde jako blbost..
Jinak, mapa by opravdu mohla mít jiný styl, je to moc malé a ten malý střed.. 3/10

Neříkám ale, že s tím máš přestat. Určitě pokračuj ve stavění map, jen pro příště: Trošku větší :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.