• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Líbí se ti tato mapa?

• Total voters
    22
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Zubek

Zubík :3
Co vůbec znamená to Bood? :emoji_smiley:
Holandský to znamená 'Nabízený', ale 'Nabízený pozemek' mi přijde jako blbost..
Jinak, mapa by opravdu mohla mít jiný styl, je to moc malé a ten malý střed.. 3/10

Neříkám ale, že s tím máš přestat. Určitě pokračuj ve stavění map, jen pro příště: Trošku větší :emoji_smiley:
BoodLand je hra na mobil, která patří mezi mé oblíbené a malou části mi to připomíná

T

TakiAri

Návštěvník
v pohodě :D já jen ve všem musím hledat smysl, nevím proč

drkousek

Velmi známý člen
Prečo musí byť na každej jednej mapke strom... stále a stále na každej mape strom :emoji_frowning: je to síce pekné, ale tie stromy su na každej mapke už.. takže 9/10 (ten 1 bod za stromy) :emoji_stuck_out_tongue:
jóoo, jenže když ti z bedny nepadnou bloky, tak se ty stromy docela šiknou...

SpexikEx

Führer
Prečo musí byť na každej jednej mapke strom... stále a stále na každej mape strom :emoji_frowning: je to síce pekné, ale tie stromy su na každej mapke už.. takže 9/10 (ten 1 bod za stromy) :emoji_stuck_out_tongue:
To říká ten pravej, kterej nacpal strom kde to jen šlo :emoji_joy: Sorry, ale ta mapa na bw pro mne je hrozná. (Ne neni to jediná)

Kopsiq

Builder
To říká ten pravej, kterej nacpal strom kde to jen šlo :emoji_joy: Sorry, ale ta mapa na bw pro mne je hrozná. (Ne neni to jediná)
Ehm je rozdiel od stromu z listím a farebným stromom. :) a neviem čo proti mne máš ale je mi to vieš kde :)))

TeSs

Velmi známý člen
Mě ta mapa připadá.... Obyčejně , odflaknute a takové styli jsou skoro všude 3/10

SpexikEx

Führer
Omlouvám se pane Buildere, ale strom jako strom. Marně se to snažís zastínit :) Jinak nic proti tobě nemám, ale proti té mapě jo :emoji_nerd:
Je pěkný, že když jsi se stal Builderem tak mě máš težce v p.. :emoji_sunglasses:. Ale když tady píšeš moudra, která sám děláš stejně.. Tak co ti na to méme říct. A řekněme že mi dá za pravdu více lidí. :emoji_thumbsup:

Zubek

Zubík :3
Ehm je rozdiel od stromu z listím a farebným stromom. :emoji_slight_smile: a neviem čo proti mne máš ale je mi to vieš kde :emoji_slight_smile:))
Nechci také namítat pingy, ale ta mapa wordeland nebo jak to je se mi též nelíbí :<

SpexikEx

Führer
Řekl jsem mu to tvrdě, ale když tady země dělá vola, že jeho strom neni strom a ten tvůj je strom :emoji_joy:

Kopsiq

Builder
Pozri nechcem sa tu hádať, ale tie stromy (farebné) som tam dal preto lebo taký nápad na cm ešte není. a viem že viac hráčom sa moja mapa nepáči, bohužial k mape som sa vyjadril už v inom témate, ale ked sa ti nepáči tak sa ti nepáči no, je to tvoj názor na mapku.

JimOkurku

Aktivní člen
Třeba zvěčit tú mapku jinak když pújdu do stredu notak tam budu za 4 sekúndy a zeberu si tolik málo věcí který ani neviužju a strčia ma do vojdu?
Pro mne samí hate protože je to za 1.: dosť malé za 2. malé oddálení od ostrovú za 3.: málo čestek

3/10

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.