• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

HexO_O

Aktivní člen
Ahoj, dneska na mě vybafl mojang s pláštěm kterej má na sobě dort se svíčkama.. :D Neví někdo co to má bejt? :D

ToumanCZ

Capo di Tutti Capi
Je to očividně bug :D. Tahle kápě se nemá na pc verzi vůbec ukazovat. Jedná se o plášť, který měl každý kdo si koupil mc na xbox 360. Zobrazovala se jen od 8.5 2013 do 13.5 2013 jako 1. narozeniny pro minecraft na xbox.

P

PVNST

Návštěvník
Spíš takhle, je HexO_O tvůj original účet, nebo jsi stealerka nějakého original playera ? Mohlo by to mít souvislost.

ToumanCZ

Capo di Tutti Capi
Spíš takhle, je HexO_O tvůj original účet, nebo jsi stealerka nějakého original playera ? Mohlo by to mít souvislost.
Stejně netuším, kde se to vzalo... I kdyby ten účet její nebyl (vím, že je), tak i ten dotyčný ji získat nemůže.

P

PVNST

Návštěvník
Ne v pohodě, to není třeba. Já jen, že většinou Angličané mají kápě, které mnozí češi kradou ... Jakože se za ně vydají za jejich jméno a pak si v poklidu hrají a myslí si, jak jsou dobří :D Pěkný dortík mimochodem :3

ToumanCZ

Capo di Tutti Capi
Ne v pohodě, to není třeba. Já jen, že většinou Angličané mají kápě, které mnozí češi kradou ... Jakože se za ně vydají za jejich jméno a pak si v poklidu hrají a myslí si, jak jsou dobří :D Pěkný dortík mimochodem :3
Hele já jsem na dovolený, tak si to vyřešte, ale já bych to nehrotil :D. #DORTFREEPROCTONEBRAT?

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.