• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

TheFireBolterr

Nový člen
Dobrý den.
Dne 25.1.2017 se mi stalo to, že jsem šel stavět na Creative 1 hokejový stadion a stavěl jsem ho na čtyřech spojených pozemcích do velkého čtverce. Potom se mi stalo že když jsem na některých místech chtěl položit blok nebo koberec tak ten blok hned zmizel jakmile jsem ho tam dal. Nevíte co s tím?

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Dobrý den.
Dne 25.1.2017 se mi stalo to, že jsem šel stavět na Creative 1 hokejový stadion a stavěl jsem ho na čtyřech spojených pozemcích do velkého čtverce. Potom se mi stalo že když jsem na některých místech chtěl položit blok nebo koberec tak ten blok hned zmizel jakmile jsem ho tam dal. Nevíte co s tím?
Mně se to někdy děje taky. Akorát tak, že jsem něco položil, na poprvé to zmizelo a po druhé to už šlo.

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Ahoj,
pokud myslíš tak že si položil block a on zmizel a pak jsi ho pololožil znova a on se objevil a zůstal tak bugy jako je tento není způsoben CM jako takovou ale PINGem. Pokud máš vysoký ping to znamená, zě nemáš stabilní připojení k WiFi, tak se hra laguje (myšleno tak že položíš block a on zmizí (tvůj případ)).

Doufám že jsem pomohl :emoji_wink:

Hezký zbytek dne ,Olli

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.