• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chceš abych je začal dělat?

• Total voters
    25
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

TeSs

Velmi známý člen
Podle mě to vypadá na ANO =) .Asponˇ pro 10 či 5 nejrychlejších :emoji_smiley:

Fowleyy

Kix je gay
Ahoj všichni.
Bannery budu vyrabet min. za 1 tyden protože mi hackly notebook takže se bude celý čistit sám doufám že bude doma co nejdřív. :(

Delfik

Člen
To jsi si ho spíš zaviroval a teď si zaplatíš za něco, co si můžeš udělat sám - reinstall windowsu. :D

Cheap_

(・∀・ )
Kvůli odložení vytváření bannerů a rozrůstající se diskuzi, téma přesouvám do Off Topicu, přeci jen tato sekce slouží výhradně pro tvorbu.

Jakmile budeš moci bannery vytvářet, založ si nejlépe nové téma v AS, alespoň to budeš mít přehlednější, díky za pochopení.

TeSs

Velmi známý člen
Kvůli odložení vytváření bannerů a rozrůstající se diskuzi, téma přesouvám do Off Topicu, přeci jen tato sekce slouží výhradně pro tvorbu.

Jakmile budeš moci bannery vytvářet, založ si nejlépe nové téma v AS, alespoň to budeš mít přehlednější, díky za pochopení.
odložení? nepsal jsi že jsi přestal k kvůli jedné věci? a nebo jsem to špatně přečetla ? :eek: :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.