• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Ahoj chťel bych vědět proč jsem dostal IP Ban navždy (za obhajobu deazi) když jsem se ptal proč se rozdávají bany za afkování u IG trapky. prosím o jakékoli vysvětlení Děkuji.

T

TakiAri

Návštěvník
Pokud chceš nějaké vysvětlení, napiš si žádost o unban.
Na Skyblocku ho opravdu nehledej :emoji_smiley:
A možná jsi ten banán dostal, protože jsi afkoval u IG Farmy sám.

Ropacint

†Fearless Hunger†
Takže začal bych asi tak. Na tvé IP byli chyceni 3 hráči u afk trapky během 24 hodin.Navíc kdyby jsi četl pravidla věděl by jsi , že to porušuješ.
PS: obcházení není obhajoba
R0OP

Ropacint

†Fearless Hunger†
Jak jsem psal na tvé IP byli 3 hráči zabanování v jeden den - nepočítám tebe , pokud chceš unban tak si napiš žádost , jinak to odmítám řešit.
PS: 74. AFK trapka je přísně zakázaná (stojíte u trapky a sbíráte věci, ale nejste u pc). V případě porušení bude udělen ban na 3 dny.
100. Jakékoliv obcházení banu bude řízeno podle Všeobecných pravidel.
R0OP

Jak jsem psal na tvé IP byli 3 hráči zabanování v jeden den - nepočítám tebe , pokud chceš unban tak si napiš žádost , jinak to odmítám řešit.
PS: 74. AFK trapka je přísně zakázaná (stojíte u trapky a sbíráte věci, ale nejste u pc). V případě porušení bude udělen ban na 3 dny.
100. Jakékoliv obcházení banu bude řízeno podle Všeobecných pravidel.
R0OP
Jo jenže ja jsem pak dostal IP Ban !!

T

TakiAri

Návštěvník
tolik nadávek.. ten už si na cm nezahraje a na forko nepodívá :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.