• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

loglinek

Aktivní člen
Vím sice že je max 60 spawnerů kvůli lagům ale 60 spawnerů na char mi přijde hodně malo. Proč to neni třeba 60 spawnerů na resku?:) Mam Igf to bere 30 spawnerů a xp farmu to taky 30 a už nemužu mít normal zvířecí farmu takže žádám o limit alspoň max 80 spawnerů nebo 60 spawnerů na resku díky:)
S láskou Logli

FatihAga

Velmi známý člen
Vím sice že je max 60 spawnerů kvůli lagům
Tak keď vieš v čom je problém ? Ano lagovalo by to , preto to tak je a keby ich bolo viac tak si zober že každý jeden hráč na SkyBlocku a Survivalu by mal o 20 spawnerov viac -_- (príklad). Si ich rozlož efektívne a máš po probléme , ja mám na Sb farmy kde mám v každej 8 spawnerov a krásne mi to vychádza.

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Vím sice že je max 60 spawnerů kvůli lagům ale 60 spawnerů na char mi přijde hodně malo. Proč to neni třeba 60 spawnerů na resku?:emoji_slight_smile: Mam Igf to bere 30 spawnerů a xp farmu to taky 30 a už nemužu mít normal zvířecí farmu takže žádám o limit alspoň max 80 spawnerů nebo 60 spawnerů na resku díky:emoji_slight_smile:
S láskou Logli
Překlad: Zdá se mi, že díky farmám mobů ze spawnerů nemám takový zisk, jaký bych chtěl a jsem líný vymýšlet řešení bez upravování podmínek jaké mám

loglinek

Aktivní člen
Překlad: Zdá se mi, že díky farmám mobů ze spawnerů nemám takový zisk, jaký bych chtěl a jsem líný vymýšlet řešení bez upravování podmínek jaké mám
I tak se to dá říct, ale ta moje verze ze mě dělá menší hovado :D

loglinek

Aktivní člen
K lagům to pomáhá jenom když jsou spawnery aktivní, ale když jsou na resku tak k lagům přidavat nebudou udělal bych třeba 40 na resku takže by ty lagy byly ještě menší pokud by jinej člověk nestal u těch jinejch 40 spawnerů.

loglinek

Aktivní člen
No a hádaj prečo sa to zmenilo takto ? Lebo boli lagy.
Chapeš že by to pomohlo?:emoji_smiley:
Max na resku by bylo 40 sapwnerů ted je 60 na char ted muže bejt v chodu 60 spawnerů a pak by jich Mohlo bejt v chodu jenom 40.
Když u spawneru nikdo neni tak to je normal blok a to lagům nepřidává na síle.
:emoji_slight_smile:

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
To jsi chudák na tom survivalu, co? A teď si vem, jak se musí cítit lidi na frakcích. 60 spawnerů/frakce

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.