• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Kto bude ďalší?

• Mititi_CZ

Votes: 24 58.5%
  • Kubrastig

Votes: 14 34.1%
  • Fantiik

Votes: 3 7.3%

• Total voters
    41
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Brancesko

Hobbit
Polročné vysvedčenie je zachvíľu tu a s ním prichádza aj ďalší rozhovor! Dnes vyspovedám môjho kolegu a kamaráta @Dykola :emoji_slight_smile:

Takže ako prvé. Máš nejaké špeciálne očakávania pred týmto rozhovorom? Predsa, musel si na neho čakať celkom dlho (čakal na neho cca 2 týždne).

No jako dost jsem se na něj těšil. Sice jsem musel se párkrát ptát jak na tom jsi, ale nakonec jsem se dočkal.

Myslím, že väčšina čitateľov rozhovorov ťa pozná, kedže na Craftmanii hráš celkom dlho. Ale ajtak. Mohol by si sa špeciálne pre rozhovory predstaviť ?

Samozřejmě. Takže pro ty, co mě neznají. Jmenuju se David, ale zde na serveru se schovávám za nickem Dykol. Jsem na serveru 2 roky, ale v AT jsem helperm momentálně necelých 11 měsíců. Bývám spíše na skyblocku, ale můžete mě zastihnout i na DrawIt, Bedwars, SkyWars atd. Je mi 15 let, 14.2. budu slavit své 16.narozeniny, které oslavím s kamarádem tak, že zajdeme na kebab.

Na ktorom zo serverov/minihier Craftmanie sa cítiš najlepšie? A prečo?

100% Skyblock. Byl to server, kde jsem se ukázal poprvé. Je tam skvělá komunita, hrajou tam hodně lidi z AT a bývá tam klídek. Líbí se mi tam.

Toto som sa pýtal aj Krostu :emoji_stuck_out_tongue: . Čo považuješ za najväčšie + a čo práve naopak za najväčšie - Craftmanie ?

Za největší plus asi komunitu. Zamlouvá se mi, ale někdy se výjimky najdou no. A mínus? Teď mě žádné nenapadá.

Admin Team sa v poslednej dobe začal meniť (opäť). Odišli Repli, Misery, stefanbabiak, ale prišlo aj pár dobrých posíl (noví helperi). Plánuješ odchod ? Alebo si niekedy plánoval ?

Odchod jsem plánoval. A kolikrát . Ale nikdy jsem to neudělal. Když jsem nastoupil, tak jsem si dal takové předsevzetí, že se nechám pouze vyhodit, neodejdu sám. Ale v momentální době odcházet neplánuju, stále mě to baví a líbí se mi tu. A to, že se AT mění mě mrzí asi jen u Miseryho, ten se mi vždycky zamlouval.

|ZAUJÍMAVOSŤ|
Dykol nenávidí svoju matematikárku a matematiku.

Máš 15 rokov z čoho usudzujem, že zachvíľu pôjdeš na strednú . Na akú školu plánuješ ísť, poprípade čo by si chcel ďalej robiť ?

Zpočátku jsem vůbec nevěděl. Už od 1.9. se mě všichni z rodiny a okolí ptali co vlastně chci dělat. Nějaké představy jsem měl, ale vždycky to nedopadlo. Pak mi někdo z rodinky navrhl, že když mi jdou jazyky (docela dobře, ale žádný ego up :emoji_smiley:), že mám zkusit obor Hotelnictví a turismus. Tak já to teda zkusím no a uvidím jak na tom budu.Snad mě to bude bavit, protože jinačí představu fakt nemám. Držte palce ^^

Veríš na nadprirodzené javy/bytosti?

Vůbec ne. Nikdy se mi nic podobné nestalo a snad ani nestane.

A moja posledná otázka. Ktorú rozprávku si miloval ako malý faganko?

Těch bylo... Ale třeba ''Jen počkej zajíci!'' možná proto mi tak jde ruština.

BLESKOVÝ VÝBER

Nemecko/Francúzsko -
Německo

Hrať na PC/Behať po vonku -
U mě pc, ale chtěl bych i to druhý.

Matematika/Čeština -
Čeština 100%

BobmanCZ/Krosta8 (sympatie) -
Brosta (Mám je rád oba)

Anna/Elza (Frozen) -
Neznám to. :emoji_smiley:

Adidas/Nike-
Nike

Slúchadlá/Reproduktory -
Slúchadlá

AKO DOBRE POZNÁŠ

Dnes si Dykol odtestuje ako dobre pozná svojho kolegu a helpera Radika!

Pizza/Hot Dog
Radiko:

Pizza

Dykol:

Pizza - správne

Volejbal/Futbal
Radiko:

Volejbal

Dykol:

Futbal - nesprávne

Dievčatá/Chlapci
Radiko:

Dievčatá

Dykol:

Dievčatá - správne

Dovolenka na horách/Dovolenka pri mori
Radiko:

Dovolenka na horách

Dykol:

Dovolenka na horách - správne

Instagram/Facebook
Radiko:

Facebook

Dykol:

Facebook - správne

Toto bude všetko. Máš nejaký špeciálny odkaz pre čitateľov? :emoji_slight_smile:

Ano mám. Buďte v pohodě, zbytečně se nevztekejte když prohrajete Bedwars nebo tak, je to jenom hra a co vám dá to, že jste vyhráli? Dobrý pocit maximálně. A Díky moc panu Branceskovi za rozhovor, líbilo se mi to a umí to dobře.

Toto bude pre dnešní rozhovor všetko. Ďalší môžte čakať 15-16.2 a koho vyspovedám môžete vybrať vy!
:emoji_slight_smile:

Naposledny upraveno:

Brancesko

Hobbit
Ak vám pri Dykolovom mene sviete niečo modré tak je to odkaz na vyhľadávanie tohoto výrazu :emoji_smiley: Po kliknutí sa to odstráni :emoji_slight_smile:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.