• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Dobry den, zjistil jsem ze jste mi restartovaly ucet. Proboha proc? uz jsem mel IV prestige a 600B$ a to nebylo lehounce vydelane ale tezce vydrene uz jsem se tesil na prestige V protoze jsem byl u rank Z :( . Prosim o navraceni uctu dekuji bzzzbzzz

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Dobry den, zjistil jsem ze jste mi restartovaly ucet. Proboha proc? uz jsem mel IV prestige a 600B$ a to nebylo lehounce vydelane ale tezce vydrene uz jsem se tesil na prestige V protoze jsem byl u rank Z :emoji_slight_frown: . Prosim o navraceni uctu dekuji bzzzbzzz
Ahoj,
Jelikož jsem tě dnes zastihl na prisonu, asi vím, čím je to "resetování účtu" způsobeno.
Mám zde dvě vysvětlení, a jedno z nich by mohlo být to pravé:
  1. Byl jsi dlouho neaktivní, a účet ti byl kvůli tomu resetován.
  2. Špatně si zadal svůj warez nick, myslím, že se jmenuješ "BzzzBzzz", ale dneska jsi hrál za "bzzzbzzz".

TeSs

Velmi známý člen
Ahoj,
Jelikož jsem tě dnes zastihl na prisonu, asi vím, čím je to "resetování účtu" způsobeno.
  2. Špatně si zadal svůj warez nick, myslím, že se jmenuješ "BzzzBzzz", ale dneska jsi hrál za "bzzzbzzz".
takže když nejsem na serveru ,,CraftMania´´ několik dní/nejsem aktivní tak se mi smažou moje Money třeba i na skyblocku? (za to nemůžu že mi přestala fakčit 1.10. a víc :D )

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
takže když nejsem na serveru ,,CraftMania´´ několik dní/nejsem aktivní tak se mi smažou moje Money třeba i na skyblocku? (za to nemůžu že mi přestala fakčit 1.10. a víc :emoji_smiley: )
O tom já nic nevím, také bych za to, že můj příspěvek je pravidvý ruku do ohně nedal :D A o skyblocku toho moc nevím, jediné, co vím docela jistě je to, že pokud jsi na creativu 14 dní a více neaktivní, tak se ti smažou všechny pozemky.

TeSs

Velmi známý člen
O tom já nic nevím, také bych za to, že můj příspěvek je pravidvý ruku do ohně nedal :emoji_smiley: A o skyblocku toho moc nevím, jediné, co vím docela jistě je to, že pokud jsi na creativu 14 dní a více neaktivní, tak se ti smažou všechny pozemky.
aha... týý jo mohla bych si zajít na skyblock na 1.10. pak se mi MC vypne.. ale aspon se ujistím na chvíli že se nesmaže Skyblock.. doufám :emoji_smiley:

Ale na creativu jsem nikdy nebyla(na serveru Craftmania) ale jestli mi pojede a rozfakčí se 1.10. a víc tak tam začnu chodit :emoji_smiley: ale dík za info o CRE. :emoji_smiley:

Heman_pvp

Aktivní člen
Ahoj,
Oky jestli máš s tou Aktivitou pravdu, tak jdu zítra na server

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.