• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

V minulých soutěžích měli TOP 1. max. 23 hlasů, budou mít teď méně či více?

• Více než 23 hlasů

Votes: 25 64.1%
  • Méně než 23 hlasů

Votes: 8 20.5%
  • Přesně 23 hlasů

Votes: 6 15.4%

• Total voters
    39
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Chemicky

Inkvizitor

lyfe

anarchic
1. @Fikiplay super týpek,prostě pro mě nejlepší z celého a-teamu >.< (i když mi občas něco zničíš :emoji_smiley:)
2. @Krosta8 ty si zasloužíš být tam kde jsi c: pohodový,fajn admin se kterým je super pokec
3.Tu jsem chtěl dát mititiho jenže odešel.Tu jsem se ale hodně rozhodoval mezi Dykolem a Vortem.Přece jen Dykola znám dýl takže 3. místo u mě @Dykol - super helpeřis jsi byl už předtím, a doufám že i jako admin nezklameš :> prostě dykčus :emoji_smiley:

(sori Vorte)

FantiikCZ

Velmi známý člen
Já dávám hlasy těmto adminům:

1) @Krosta8 (sranda na discordu, a různě po serveru :emoji_smiley: prostě jsi super :emoji_smiley: )
2) @Flafy_ (sranda na discordu, na serveru a hlavně <69$ na serveru - však ty možná víš :emoji_smiley: > jsi také super :emoji_smiley: )
3) bylo to velice složité rozhodování ale musím si vzpomenout na to, jak jsme spolu hráli staré skywars atd. Vlastně jsi byl první admin, se kterým jsem se začal kamarádit, psát si atd. Je to @Delfik

Kdybych mohl, označil bych klidně celý AT - všichni jste super :emoji_slight_smile:

Kititi

NEJSEM MITITI
1.Zakynka
2. Flafy_
3.Vortexiel

a 0,5 JaMegaHit <3 ale hlas mu nedavejte :emoji_imp:

Naposledny upraveno:
Vyhlašuji konec soutěže o nejoblíbenějšího člena ateamu, gratuluji vítězům

1. @Krosta8 - 21 hlasů - tímto mají pravdu ti co hlasovali že top bude mít méně hlasů než 23
2. @Flafy_ - 19 hlasů - tímto nemá flafy pravdu, protože je v topce
3. @MrZaky - 14 hlasů

4. @_Shanny_ - 8 hlasů

5. @BobmanCZ @Vortexiel @Amibaer_ - 7 hlasů
6. @Dykol - 6 hlasů
7. @JaMegaHit @Delfik - 5 hlasů
8. @Fikiplay @Brancesko @Kubrastig - 4 hlasy
9. @Trewish @PinGy_ @WindowmakerCz @Filip6_CZ @Ropacint - 3 hlasy
10. @Zillzi @Cheap_ @Radiko @Potomek @FantiikCZ - 2 hlasy
11. @JanusCZ - 1 hlas
A ostatní členové - 0 hlasů

Flafymu uděluji speciální "cenu omgmena" (která mu je naprosto k ničemu) za dobré umístění ve všech třech soutěžích

Musel jsem vyřadit/neuznat několik hlasů typu 3. nick / nick2 - nevím nemůžu si vybrat
hlasů pro členy co již nehrají, a jiné

Takže končí 3. soutěž, nová bude (snad) za dalších 9 měsíců

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.