iTz_T1b0Rk0
autíčko
No, takže teraz som prišiel na rad aj ja Ako ste si už mohli všimnúť, som na cm už niečo cez tri roky, a týmto príspevkom sa vám všetkým chcem poďakovať za spríjemňovanie môjho hrania na craftmánii. Do dnešného dňa si pamätám môj prvý deň na anni a skywars Asi si viete predstaviť, ako to dopadlo. Nebudem tu označovať môj celý fr list, lebo by sme tu boli do zajtra
@BranoSVK ty si ma ku tomu všetkému vlastne doviedol
@_BeToky taktiež ako Brano, ty si ma tu dotiahol a som ti za to vďačný
@_MrBlade teba som spozna na SW, a potom sme sa začali neuveriteľne baviť, za mňa si jeden za T.O.P ľudí, ktorých som tu stretol
@MrZaky síce sa bavíme len pár mesiacov, no stále si ako Blejd, jeden z T.O.P ľudí ktorých tu poznám, BW s tebou ma neuveriteľne baví
@ItsPinguu teba mám vo fr dlhššie, ale poriadne sme sa začali baviť len nedávno, dá sa s tebou normálne baviť :3
@MrProchyCZ môj plug.dj parťák a párkrát sme spolu hrali si super týpek a skvelo sa s tebou dá pobaviť
@__KitKath__ spoznal som ťa aj so Zakym na bw, skilla s ktorou vždy vyhhrám
@drkousek s tebou som párkrát hrál, no už sa moc nebavíme
@gg00dd ty si mi dal polovicu všetkých mojich likov na tuto na fóre, pár krát sme spolu hrali BW, inak vpoho týpel
@FROUZN ty si mi dal tú druhú polovicu mojich likov moc sme spolu nehrali, poznáme sa len vďaka webe
@BluetoothSK tiež sa nepoznáme dlho, no hrať ma s tebou baví, si super týpek
@MrWakeCZ to by bolo kebyže ťa tu neoznačím, bez teba by som tu nič takéto nepísal
Myslím si že to by už stačilo Mám vás rád a dúfam, že o rok budem písať niečo podobné. Ďakujem vám všetkým, že som vás mohol spoznať :3
@BranoSVK ty si ma ku tomu všetkému vlastne doviedol
@_BeToky taktiež ako Brano, ty si ma tu dotiahol a som ti za to vďačný
@_MrBlade teba som spozna na SW, a potom sme sa začali neuveriteľne baviť, za mňa si jeden za T.O.P ľudí, ktorých som tu stretol
@MrZaky síce sa bavíme len pár mesiacov, no stále si ako Blejd, jeden z T.O.P ľudí ktorých tu poznám, BW s tebou ma neuveriteľne baví
@ItsPinguu teba mám vo fr dlhššie, ale poriadne sme sa začali baviť len nedávno, dá sa s tebou normálne baviť :3
@MrProchyCZ môj plug.dj parťák a párkrát sme spolu hrali si super týpek a skvelo sa s tebou dá pobaviť
@__KitKath__ spoznal som ťa aj so Zakym na bw, skilla s ktorou vždy vyhhrám
@drkousek s tebou som párkrát hrál, no už sa moc nebavíme
@gg00dd ty si mi dal polovicu všetkých mojich likov na tuto na fóre, pár krát sme spolu hrali BW, inak vpoho týpel
@FROUZN ty si mi dal tú druhú polovicu mojich likov moc sme spolu nehrali, poznáme sa len vďaka webe
@BluetoothSK tiež sa nepoznáme dlho, no hrať ma s tebou baví, si super týpek
@MrWakeCZ to by bolo kebyže ťa tu neoznačím, bez teba by som tu nič takéto nepísal
Myslím si že to by už stačilo Mám vás rád a dúfam, že o rok budem písať niečo podobné. Ďakujem vám všetkým, že som vás mohol spoznať :3