• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Asi každý z vás se poslední dobou setkává s jakýmsi "hatem" na AT, respektive jednotlivě na jeho členy. Dáváme vám všem tedy možnost vyjádřit svůj vlastní (ať už negativní, nebo pozitivní) názor na každého člena zvlášť v podobě Google Forms. Formulář se skládá ze 3 částí (admini, helpeři a moderátoři webu).

Vyplňte prosím jen ty, které znáte, nebo s kterými máte nějakou zkušenost. Nemá cenu vyplňovat někoho, koho jste na serveru v životě neviděli. :emoji_wink:

Celý formulář je anonymní, takže vám nikdo koule neutrhne... holky už se vůbec bát nemusí. :emoji_grin: Na konci můžete zanechat vzkaz pro majitele serveru.

Odkaz na formulář
ADMINI --->> Klikni ZDE

Odkaz na formulář HELPEŘI --->> Klikni ZDE

Odkaz na formulář MODERÁTOŘI WEBU --->> Klikni ZDE

Naposledny upraveno:
P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Udělal jsem všechny tři formuláře. Myslím že jedna dvě věty stačí :D

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
nn :emoji_smiley:
Ty umíš dělat slohovky, tak píšeš a popisuješ věci hodně stručně, a myslím že to děláš dobře. Zatímco já píšu věci tím nejjednodušším způsobem, aby to bylo čtivé. U mě je to tak, že čím stručněji, tím pochopitelnější.

Hexii

Heksy
Ty umíš dělat slohovky, tak píšeš a popisuješ věci hodně stručně, a myslím že to děláš dobře. Zatímco já píšu věci tím nejjednodušším způsobem, aby to bylo čtivé. U mě je to tak, že čím stručněji, tím pochopitelnější.
No nevím, zda já zrovna umím psát slohovky.. :)
Ale snažím se.

A zase nikdo nemyslí na Buildery a Eventery :emoji_sob:
Nevidím tam nikoho, kdo by byl označen jen jako Eventer... :emoji_smiley: Kromě builderů, Wejka a Kopise, jsou tam všichni. Co bys chtěl na builderech hodnotit? Málokdo ví, co jakej builder postavil a nikdo neví, jak jsou aktivní. :emoji_smiley: Kontroluje si je Wake a názor na ně od lidí by těžko něco změnil. :emoji_slight_smile:

Chemicky

Inkvizitor
Na všechny jsem dal hate, jen sebe jsem pochválil.:emoji_nerd:
Hodnej kluk :emoji_smiley:

Nevidím v tom moc smysl. Tohle se tu řešilo už několikrát a nikdy to pořádně k ničemu nevedlo. Pouze ve chvíli, kdy už na daného člena AT byl přílišný nátlak ze strany hráčů, tak byl daný člověk vyhozen - tím nechci na nikoho a za nic kydat špínu, ale tenhle dotazník nic nezmění.

Naopak se bojím, že Wejka a Krostu to usvědčí v názoru na určité lidi a ty následně v brzké době vyhodí a pokud to tak není, tak v tom případě tu jen budeme ztrácet čas vyplňováním něčeho bezcenného.

Naposledny upraveno:
Hodnej kluk :emoji_smiley:

Nevidím v tom moc smysl. Tohle se tu řešilo už několikrát a nikdy to pořádně k ničemu nevedlo. Pouze ve chvíli, kdy už na daného člena AT byl přílišný nátlak ze strany hráčů, tak byl daný člověk vyhozen - tím nechci na nikoho a za nic kydat špínu, ale tenhle dotazník nic nezmění.

Naopak se bojím, že Wejka a Krostu to usvědčí v názoru na určité lidi a ty následně v brzké době vyhodí a pokud to tak není, tak v tom případě tu jen budeme ztrácet čas vyplňováním něčeho bezcenného.
Tady nejde o to někoho pošpinit. Jde o to, aby se lidi vyjádřili, co jim vlastně vadí. Když to budeme vědět, dokážeme dělat něco pro to, aby to bylo lepší.
Každý z AT uvidí, jak je na tom u lidí a třeba ze sebou začne něco dělat. :emoji_slight_smile:

Samozřejmě neočakávam, že na tom něco stojí, ale za zkoušku nic nedáš. Lepší než na to čumět a smát se. :emoji_slight_smile:

Naposledny upraveno:
všichni členové si napíšou nejdřív názor na sebe, když je to anonymně :emoji_nerd:
však já neznám nikoho kdo by mi vyloženě v ateamu vadil,
hodnocení asi:
ok/super/neznám

Chemicky

Inkvizitor
Tady nejde o to někoho pošpinit. Tady jde o to, aby se lidi vyjádřili, co jim vlastně vadí. Když to budeme vědět, dokážeme dělat něco pro to, aby to bylo lepší.
Každý z AT uvidí, jak je na tom u lidí a třeba ze sebou začne něco dělat. :emoji_slight_smile:

Samozřejmě neočakávam, že na tom něco stojí, ale za zkoušku nic nedáš. Lepší než na to čumět a smát se. :emoji_slight_smile:
Nemám pocit, že byste jako AT dělali něco špatně. Občasné selhání jednotlivce je běžné a nemělo by se z toho dělat drama, prostě stane se.

Chybu vidím někde úplně jinde, ale to není vhodné sem...a to nejsem sám

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.