• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Gangyy_

Josef Vejs
Ahoj.. Dnes jsem se rozhodl napsat pár řádků.. Dofám, že se vám bude líbit :emoji_wink: Pokud chcete pokračování dej like!

Ahoj.. Už pár let se živim jenom tím, že pomáhám mafii a prodávám falešný občanky a řidičáky... Je mi už 20 let.. Muj život přestal mít smysl, když mi zemřeli oba rodiče.. Myslel jsem si, že to je konec.. ale dnes jsem zažil jednu úžasnou věc..!

Zažili jste někdy to, že nemáte peníze, ale dají se vydělat tím, že něco ukradnete? S kámošem nás to napadlo a..

nejdřív jsme ukradli auto.. Ten superní pocit.. Byl jsem nadšený a mám auto! Nějaké rodiny na to vydělávají třeba 10 let a já jen příjdu a mám auto..!
Protože nás to velice bavilo zkusili jsme to ještě.. podařilo se! další auto.. dohromady jsme si už videlali přes 800 tisíc! víte co si za to můžeme koupit?!
Hodně nás to bavilo a měli jsme pořád touhu krást a krást.. tak jsme udělali největší chybu našeho života.. Vyloupili jsme banku.. Hned jak to mě a kámoše napadlo začali jsme se připravovat a já pořád myslel jen na ty peníze.. a říkal si v duchu.. co si všechno koupím?. normálně co budu chtít! Za tech 800 tisíc jsme koupili veškeré věci na loupež.. Také nám něco zbylo..

Takže.. nastal den loupeže.. Byl jsem hrozně vynervovaný a nemohl jsme usnout pořád jsem si říkal v duchu co si tak koupim a jestli se nám to podaří.. Hned jak jsme se sešli na určeném místě pustili jsme se do akce.. Asi náměstí nebyl zas tak dobrý nápad, ale co.. No víte ono je celkem těžké najít v rušném městě..tiché místo.. Náš první krok byl se dostat na střechu banky a najít ventilaci.. jak jsme se k ní dostali hned jsme odendali poklop a šli dovnitř.. Jak každý ví v každé bance jsou kamery a alarm.. Všechno jsme měli promyšlené.. Kámoš se i díval kdy zavírají..Řekl, že v 20:00
Vlezli jsme do ventilace.. už jsme viděli přes špinavou mříž trezor, ale bylo nám divné, že bylo rosvíceno.. brali jsme to jako vedlejší věc.. Že někdo zapoměl zasnout.. Tak jsme odendali mříž a skočili dolů.. Dělali jsme jako, že jsme profesionální zloději a jak jsme se podívali kolem sebe.. bylo zde tak asi 10 lidí.. V tu chvíli jsme byli totálně v srač*ách...

Všechny moje nápady o využití peněz byly najednou pryč.. Ihned nějaký člověk v šedém saku a černých elegantních kalhotech zavolal přes svuj mobil policii.. Hned jak jsme zahlédl jeho tvář připadala mi povědomá.. Hned jak nás policie zatkla.. šli jsme k soudu.. Nevim co nás to popadlo, ale ke všemu jsme se přiznali.. Najednou jsem slyšel kladivo, které bouchlo a rozhodlo se..
Soud nám udělil 10 let ve vězení.. Poté co nás převezli do Velkého vězení přišel k nám pán v šedém saku a černých elegantních kalhotech.. Pozvedl hlavu a řekl: ,,Kam ses to dostal můj synu...“
Pán odešel tichým krokem.. Pak bylo dlouho velké ticho..
Pak jsem si řekl o co tu jde?!.. Já přece už nemám tátu.. Žeby.. žeby ten co zemřel nebyl můj otec!?

Co se stalo? Byl ten co zemřel jeho otec?
můžete zjistit v dalším díle..

Naposledny upraveno:

TheAbb1e

Nový člen
Sice si moc příběhy nečtu, ale toten je fakt dobrý. Co se mi strašně líbí.. je právě ten konec, takovej záhadnej :--)) volnej :D víš co myslím.. Jenom malý dodatek.. Našla jsem tam pár gramatických chybek :) Ale to už není tak podstatné ^-^ Pokračuuj dááál c:

Gangyy_

Josef Vejs
Sice si moc příběhy nečtu, ale toten je fakt dobrý. Co se mi strašně líbí.. je právě ten konec, takovej záhadnej :--)) volnej :emoji_smiley: víš co myslím.. Jenom malý dodatek.. Našla jsem tam pár gramatických chybek :emoji_slight_smile: Ale to už není tak podstatné ^-^ Pokračuuj dááál c:
promiň za gramatické chyby :D nejsem zas takový šprt :D ale díky za nazor ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.