• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

trollmann_CZ_

Aktivní člen
Já číst umím. Jen ty jsi nechtěl ban na všechny svoje nicky, ale tak to nefunguje. Dostaneš ban na všechny. A jelikož asi ten banán asi dostal, tak si běž o ten UB poprosit :emoji_stuck_out_tongue: :emoji_kissing_heart:
ty nikdy nepochopíš, že na ten nick (trollan) unabn nechci? a navíc jsem nedostal IP ban ale normální ban a na serveru pořád hraju, a toto je uplně jiné téma, tak to sem netahej :) -_-

T

TakiAri

Návštěvník
ty nikdy nepochopíš, že na ten nick (trollan) unabn nechci? a navíc jsem nedostal IP ban ale normální ban a na serveru pořád hraju, a toto je uplně jiné téma, tak to sem netahej :emoji_slight_smile: :emoji_expressionless:
CM; Zákazy; pravidlo č. 18 V případě prokázání Multi-Account tj. Multi-účet bude hráči udělen IP ban. Za multi-učet je bráno hraní na dvou postavách - př. AFK trapka, dva účty hrající jednu hru na MiniGames (pokud jeden stojí a druhý hraje, pokud oba hrají nejedná se o porušení!). Za multi-učet není bráno dočasné připojení jedné osoby v rámci výměny itemů/peněz na jinou postavu.
Tímto jsi si přiznal, že jsi hrál z jedné IP za dva hráče.
A tahat si to sem můžu, cuz je to Off-Topic (strejda google ti přeloží).
Já myslel, že už ten IP Ban máš, jelikož jsi očividně porušil pravidlo uvedené výše.

Gangyy_

Josef Vejs
CM; Zákazy; pravidlo č. 18 V případě prokázání Multi-Account tj. Multi-účet bude hráči udělen IP ban. Za multi-učet je bráno hraní na dvou postavách - př. AFK trapka, dva účty hrající jednu hru na MiniGames (pokud jeden stojí a druhý hraje, pokud oba hrají nejedná se o porušení!). Za multi-učet není bráno dočasné připojení jedné osoby v rámci výměny itemů/peněz na jinou postavu.
Tímto jsi si přiznal, že jsi hrál z jedné IP za dva hráče.
A tahat si to sem můžu, cuz je to Off-Topic (strejda google ti přeloží).
Já myslel, že už ten IP Ban máš, jelikož jsi očividně porušil pravidlo uvedené výše.
Když má na jednom účtě ban a hraje za jiný... Multi Account to není ne? :emoji_smiley: :emoji_flushed:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.