• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
T

TakiAri

Návštěvník
Ahoj :D
Já jsem Taki a tohle je můj příběh, jak jsem se dostal na Craftmanii. Pokud se ale chcete dozvědět, jak to bylo, musíme úplně od začátku.

Jak jsem přišel k Minecraftu
Nejspíš před 6ti lety mi kámoš začal vyprávět o nový super hře, kde můžete dělat cokoliv. Můžete si cokoliv postavit. Můžete cokoliv zničit. A ta hra se jmenovala Minecraft. Hned jsem se do ní zamiloval, i když jsem neměl nejmenší tušení, jak hra vypadá. Následující 2 roky jsem k němu chodil, cuz já byl naprosto neschopný si Minecraft stáhnout. Takže jsem denně cca 3 hodiny čuměl, jak něco craftí a těží. Pak dostal noťas, na který si pořídil origo. Bylo to super, jelikož jsem mohl hrát taky :D
Pak měl kamarád rodinné potíže, takže jsem ho nějaký čas nesměl navštěvovat. A tak jsem si stáhnul MC 1.7.3 beta na můj starý počítač. Neskutečně se to lagovalo (cca 15fps). V tu dobu jsem nevěděl, jak se vycraftí to nejzákladnější > pochodeň. Nikdy na svou nezkušenost nezapomenu. O rok později, mě napadlo, že bych si mohl na svůj nový PC koupit Minecraft (clap clap). Od rodičů jsem si ho tedy vyškemral a za pár dní jsem si ho mohl koupit :3
Já byl taaak neskutečně šťastný...
Jak jsem přišel ke Craftmanii
16.1.2k15 jsem projížděl YT. Narazil jsem na jednoho 'YTbera'. Zalíbila se mi jeho tvorba, tak jsem se rozhodl, že mu napíšu (měl asi 10 subs, takže bylo více než jasné, že odpoví). Druhý den jsme společně zavítali na GayTeam. Ano, hrával jsem tam. Bohužel. Nejhůře strávený měsíc mého života.
Když jsem jako vždycky čekal na GT lobby na Cactiho, nikde nebyl. Napsal jsem mu na skype, jako, kde je atd. A on odpověděl, že na Craftmanii. Ten server mi nic neříkal. Tak jsem se ho zeptal na IP a okamžitě se připojil. Pak už jsem na GT ani nepáchl.
Po roce, co jsem tam aktivně hrál, jsem narazil na jedné minihře na drzého cheatera. Tak jsem bádal, jak ho 'nahlásit'.
Pak tam někdo napsal, že už je na forku. Ještě ten den jsem se zaregistroval zde na webu. Dnes zde trávím mnohem víc času než na samotném serveru..
Pár lidí, na kterých mi záleží
@_Olivierski_ - Ty jsi moje nejlepší kamarádka a vždycky zůstaneš :D Dobře se s tebou kecá a hraje. Nádherně maluješ, ale nechceš si to přiznat. Jsi fajn :3 zůstaň na vždycky taková :D
@ItzzPandisMC - Ty jsi taky bezva friend :3 Jedeš bomby v csku a ten tvůj super smysl pro humor :D
@Gangster_CZ - Taky kámoš. Suprově stavíš, škoda, že už se tak moc nevídáme.
@KaktusManCz - Ty jsi mi ukázal CM a jsi dobrý přítel. Škoda, že už na CM tak moc nechodíš.
@Dykol - Super kámoš na chatování a taky nespavec :D Až budeš mít čas, zajdem na ten kebab, oks?
@TheAbb1e - Fajn holka :3 musíme ještě něco zahrát :D
@VilaSmrti - srry, že jsem tě zabil na tom BW.. Fakt sorry :D
@gg00dd - Náš Leonss :3 jsi fajn a musíme někdy zase zahrát bw :3 btw, rip frouzn
@DzonyEff_ - Ty jsi taky super týpek :3 GL s tím helperem :3
@_Shanny_ - Šendo, máš sexy hlas :33
@MrProchyCZ - Dobrej týpek :3 Často se potkáváme na plugu :3 Taky musíme něco zahrát
@iTz_T1b0Rk0 - ti dobri spammer, ale taky dík :3
a nakonec, bych chtěl poděkovat opravdu někomu významnému..
@MrWakeCZ - Děkuji, že vedeš tak super server. Děkuji, že do AT vybíráš jen ty nejlepší :3 Jsi super :3

Ok, no, tohle je můj lil' příběh..

Efiino420

Efeháán :3
Hh nečekal jsem že mne zrovna označíš.. celkem mě to potěšilo :3 super příběh ^^ jsi jakože dost cool typek to chce like ! :emoji_joy:

iTz_T1b0Rk0

autíčko
Diky za označenie ;) si super týpek a posledných pár dní sa na webe strašne bavíme <3 CG a vydrž tu čo najdlhššie ;)

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Ty jsi taky bezva friend :3 Jedeš bomby v csku a ten tvůj super smysl pro humor :emoji_smiley:
Díky za označenie. Som vôbec nevedela, že mám taký dobrý humor. xdd
Napíšeš pokračovanie The Last Saviors ? :O

Si mohol napísať, že robím cringe príbehy. xddd

T

TakiAri

Návštěvník
Díky za označenie. Som vôbec nevedela, že mám taký dobrý humor. xdd
Napíšeš pokračovanie The Last Saviors ? :emoji_astonished:

Si mohol napísať, že robím cringe príbehy. xddd
Žádný cringe to není.
A Saviory možná dodělám :D

Status