• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chceš pokračovanie ? :)

• Ano, plsky

Votes: 0 0.0%
  • Neviem. xdd

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    9
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Skyečus. Ak si nečítal/a prvý a druhý diel, tak tu máš:
https://www.craftmania.cz/tema/city-of-creepypastas.22276/ - prvý diel
https://craftmania.cz/tema/city-of-creepypastas-ii.22468/ - druhý diel.
V tomto dieli bude nejaký ten boj. No nebudem dalej spolovať. Tak si prineste nejaké chipsy, colu a ste pripravený čítať tento výplod fantázie.

City of Creepypastas III.

Je poobedie v New Creepu. Ben a Pandis rozmýšľajú nad listmi, ktoré im boli poslané.
"Prečo práve my? Prečo to nemohol byť niekto iný?" spýtal sa Ben pozerajúci na stôl, kde bol list. Pandis odpovedala s vážnou tvárou:"Mohol to byť niekto iný, ak nie my. Naše otázky budú čoskoro zodpovedané.". V tom niekto zaklopal. Pandis otvorila dvere. Nikto tam nebol. Ked sa Pandis pozerala hore, vyskočila žena v tom istom oblečení, ako Ben videl muža v nemocnici. Zľakla sa, ale uľavilo sa jej, že to nebola zasa nejaká príšera. "Zdravím, som Olyfa. Som posolkyňa Micky Cicky, ktorá vám poslala tie listy. Podte so mnou." pozdravila sa Olyfa. Ben si vzdychol a pomyslel si: "Nemáme na výber." a išiel s Pandis za Olyfou. Ako išli na miesto, jeden zločinec sa ich chystal zavraždiť. Olyfa ho nevidela, ale vytiahla jej revolver a strelila mu rovno do hlavy. Pandis a Ben sa čudovali tomu kúsku. "Nebojte sa, aj vy budete vedieť toto." povedala Olyfa a usmiala sa. Pokračovali až ku jednému starému opustenému metru. Olyfa sa pozerala, či je tam niekto, alebo nie. V tom niečo povedalo:"Vidím, že prichádzaš aj s tými dvoma súrodencami. Podte dalej.". Otvorili sa dvere. V nich sa objavili ľudia v bielom a čiernom oblečení a zbraňami. Olyfa im dala uniformy a povedala:"Túto uniformu si oblečte. V nej budete loviť pre lepšie dobro ľudí.". "Nemám na výber." povedala si Pandis a s Benom išli do jednej miestnosti. Ben si ju prezeral a povedal:"Vypadá to zaujímavo". Obidvaja už boli hotoví. Ben a Pandis vošli do jednej veľkej miestnosti, kde pred nimi bol tron, a vedľa tronu boli ľudia s jednou rukou hore. Na tých rukách boli ohne rôznych farieb. Pandis sa pozerala na tie ohne a zastavila pred tronom s Benom. "Vy ste tí dvaja súrodenci, o ktorých som počula, že majú v sebe oheň?" spýtala sa Micka Cicka. Pandis odpovedala:"Ano.". Micka sa usmiala a povedala:"Ach, zabudla som sa predstaviť. Moje meno je Micka Cicka a som kráľovná Phantomov. Vítajte medzi nami, Pandis a Ben.". "To čo znamená, byť Phantomom?" spýtal sa Ben. V tom odpovedal Takateki, pravá ruka Micky:"To znamená byť človek, ktorý bojuje s príšerami, ktoré chcú celý svet pohltiť strachom a zlom. Dokážeme zosieľať oheň, bojovať s rôznimi zbraňami aj mágiou.". "Dakujem, že si im to vysvetlil. A teraz ich môžeš poslať do tréningovej miestnosti." povedala Micka Cicka. "No podme." povedal Takateki a išiel do tréningovej miestnosti. Pandis a Ben neváhali a následovali ho. Otvorili sa dvere a všetci traja vošli do miestnosti. Na nich čakali daľší dvaja Phantomovia. "Toto začína byť zaujímavé." pomyslela si Pandis a šla ku tomu, kto mal pri sebe meče. "Sekerky, tešte sa!" povedal Ben a prišiel k tomu, kto mal sekery malé aj veľké. Pandis si zobrala meč, ktorý bol na stole. "Skús ma s tým mečom udrieť. Neboj sa, mne to neublíži." povedal jej učiteľ boja. Pandis neváhala a s výpadom švihla mečom. Ale on sa vyhol. Povedal:"Skús predvídať pohyby protivníka. Nikdy nevieš, kedy sa ti táto vec zíde." usmial sa a na pár krokov odstúpil. Pred pandis sa zjavili štyria roboti. "Tak toto bude boj." povedala si Pandis a pripravila si meč. Prvý robot na ňu vyskočil, ale neúspešne. Pandis mu odsekla hlavu. Druhý sa snažil ju bodnúť do chrbta, ale ona mu bodla do chrbta ostrie meča. Tretí sa rýchlo rozbehol, ale Pandis naňho zoslala vlnu zeleného ohňa. Štvrtý robot chcel uriecť, ale ona naňho hodila ohnivú guľu. Usmiala sa. "Vypadáš na to, že si absolbovala tréning. Skúsme to ešte raz, ale s robotmi, ktoré majú pištole." povedal jej učiteľ. "A sakra." pomyslela si Pandis. Učiteľ len luskol prstami a letel to jeden robot. Robot namieril pištoľ, strelil ale Pandis mu streli zablokovala mečom. Pozrela sa na meč, a vedela, že tu budú daľší. Drohý robot mal samopal. Strieľal, ale pandis švihala mečom na guľky ostošesť. Prišli dvaja roboti. Mali veľké gulomety. Pandis vytasila druhý meč, spojila ho a otáčala ním, kým robotom došla munícia. Potom meče odpojila od seba a vrhla ich na roboty. Pandis prišla ku robotom a zobrala si meče. "Tak tieto výkony boli výborné. Som to vôbec nečakal od nováčika." povedal učiteľ a usmial sa. Otvorili sa dvere do miestnosti a Pandis tam šla. Stretla Bena a spýtala sa ho:"Tak, ako to šlo?". "Išlo mi to od ruky ako majstrovi. Vôbec som bojovú sekeru v ruke nedržal, ale vypadá to tak, že niečo v sebe skrývame. "A to bude čoskoro odhalené." povedala Pandis a pozrela sa na Benové ruky.

Pokračovanie nabudúce.
Ták a dočítal/a si sa konca tretieho dielu.
Vystupovali špeciálni hosti:
@micik10 - Micka Cicka
@_Olivierski_ - Olyfa.
@Takateki - Takateki, pravá ruka Micky.
A nezabudni to ohodnotiť nejakým dortíkom, sušienkou atd... xd
Do daľšieho dielu zatiaľ Skyečus ! :)

T

TakiAri

Návštěvník
Pravá ruka Micky Cicky x3
Btw, další super příběh :3
Nemůžu se dočkat na další :O

micik10

Kráľovná Narnie :*
Dortíky napečené :3

1. Môžeš (ale nemusíš) sa zamerať na minulosť postáv. Hlavných či vedľajších, to je jedno.
  2. Boj môže byť s mečami, holými rukami, nožmi, pištoľami alebo nejakými mega zbraňami
  3. Popisuj okolie, postavy, veci okolo seba (v príbehu, samozrejme :emoji_smiley:)
  4. Premysli si, čo presne chceš v určitej kapitole napísať, kam sa má príbeh posunúť, čo sa má v ňom udiať.
  5. Môžeš si vytvoriť vlastný svet, ale myslím, že dať príbeh do nášho sveta je oveľa jednoduchšie
  6. Určite sa zameraj na konanie, myšlienky či správanie postáv :emoji_smiley: Neznášam, keď sa nejaká postava, či už v knihe alebo filme správa ako hlupák
  7. To typické a úplne základné - boj, mágia a akcia
  8. Vytváraj vzťahy medzi postavami, šťastné chvíle, smutné, zábavné, vážne, nenávistné a pod.
  9. Rozdeľuj príbeh na odseky, myslím, že sa to lepšie číta
  10. Urob zo mňa krásnu, dokonalú, zábavnú a inteligentnú postavu :emoji_sunglasses:
Musíš tam pridať skriňu. Musíš.
nabudúce upečiem cookies ok?

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Dortíky napečené :3

1. Môžeš (ale nemusíš) sa zamerať na minulosť postáv. Hlavných či vedľajších, to je jedno.
  2. Boj môže byť s mečami, holými rukami, nožmi, pištoľami alebo nejakými mega zbraňami
  3. Popisuj okolie, postavy, veci okolo seba (v príbehu, samozrejme :emoji_smiley:)
  4. Premysli si, čo presne chceš v určitej kapitole napísať, kam sa má príbeh posunúť, čo sa má v ňom udiať.
  5. Môžeš si vytvoriť vlastný svet, ale myslím, že dať príbeh do nášho sveta je oveľa jednoduchšie
  6. Určite sa zameraj na konanie, myšlienky či správanie postáv :emoji_smiley: Neznášam, keď sa nejaká postava, či už v knihe alebo filme správa ako hlupák
  7. To typické a úplne základné - boj, mágia a akcia
  8. Vytváraj vzťahy medzi postavami, šťastné chvíle, smutné, zábavné, vážne, nenávistné a pod.
  9. Rozdeľuj príbeh na odseky, myslím, že sa to lepšie číta
  10. Urob zo mňa krásnu, dokonalú, zábavnú a inteligentnú postavu :emoji_sunglasses:
Musíš tam pridať skriňu. Musíš.
nabudúce upečiem cookies ok?
Budem sa snažiť.
#ViacBoja xdd

MrsRachí

Velmi známý člen
Je to mega super úžasně nejlepší :D Nutně potřebuju další díl (je to droga dealere :emoji_grin:) Zajímalo by mě kdo bdue představovat toho kdo tě napadl :D :emoji_joy: Piš Piš Piš!!!! :emoji_dizzy_face::emoji_smiling_imp: nebo si pro tebe příjdu :>

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.