• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Gangyy_

Josef Vejs
Už to budou 3 roky co jsem na Craftmanii.. Popravdě kdybych tento server neznal ani bych už minecraft nehrál.. Nevím proč, ale tento server mě připadá prostě nejlepší! :D Takže jsem rád že tu můžu hrát ;)

Jak jsem se dostal vůbec na server?

Kámoši ve školě začali mluvit hrozně o nějakých serverech atd.. :D Vůbec jsem to nechápal (Byli jsme ve 4 třídě :D)
Začali dokonce mluvit o Moderátorech atd.. V tu chvíli jsem to vůbec nechápal, ale jak jsem nastartoval výkonný ultra pc se superním intel core i 0.. a dal Hra pro více hráču (ano.. měl jsem mc v češtině :D) Popravdě v tu chvíli jsem byl stracen.. Žádný server tam nebyl :D Takže jsem začal pátrat po serverech začal jsem Esgéčka, Gejmtým.. :D
Potom jsem narazil na server, který mě popravdě změnil 3 roky :O Byl to server Craftmania.. Dal jsem přidat Server a dal jsem ctrl+v.. Připojil jsem se.. Jako pán jsem se nemusel zaregistrovat, protože jsem měl Origo :p :p :D
(To mě ušetřilo 4H mého času :D) Jak si tak říkám na CM jsem z 80% byl jen na Creativu :D
Protože tam vládla doba Seznamek, Rodin a kdo ví ještě čeho.. Začal jsem jako ostatní budovat Rodinu :D :D
Pak se na mě portlo VIP.. :D Já byl nadšený jako... :D Takže jsem si VIP koupil taky :D
Potom jsem si musel koupit VIP+ a k tomu ještě VIP na Survivalu, Minigames VIP a ještě Premium na TS,Web :D

Ale teď je ta chvíle někoho označit :D Tak začneme..

@MrWakeCZ Bez tebe bych na tak užasném serveru nemohl hrát ;)

@_Shanny_ Adminka se kterou je sranda :D

@Takateki Pamatuju si ještě na tvoje jméno RobotaxCZ :D Taky jsem si s tebou hodně užil srandy :D

@Cheap_ Ty si mi udělal Super banner :D :D

@BobmanCZ Týpek bez ktrerého by na serveru nebyla sranda c:

@Krosta8 Super vedení :eek:

@Xlinax Superní kámoška :D

@Foxy__Fazbear člověk se kterým jsem si užil hodně srandy ;)

@123billi123 Taky jsem si s tebou užil srandu :D

@tobino007 Dal si mě trust ve tvém městě takže Gůd :D

@Vale000 Kámoška Forever :D :D

@Amibaer_ Supr Dupr helperka :D

@Flafy_ Super bouhžel teď už admin ;)

@DrozdLP Taky jsme si toho hodně užili :p :D

Jen se omlouvám pokud jsem na někoho zapoměl :D Takže čauky mňauky :D

Váš Gang :3

T

TakiAri

Návštěvník
Jej :D Nečekal jsem, že mě označíš :3 btw, ty jsi už dost dlouho na CM :O