Gangyy_
Josef Vejs
Už to budou 3 roky co jsem na Craftmanii.. Popravdě kdybych tento server neznal ani bych už minecraft nehrál.. Nevím proč, ale tento server mě připadá prostě nejlepší! Takže jsem rád že tu můžu hrát
Jak jsem se dostal vůbec na server?
Kámoši ve školě začali mluvit hrozně o nějakých serverech atd.. Vůbec jsem to nechápal (Byli jsme ve 4 třídě )
Začali dokonce mluvit o Moderátorech atd.. V tu chvíli jsem to vůbec nechápal, ale jak jsem nastartoval výkonný ultra pc se superním intel core i 0.. a dal Hra pro více hráču (ano.. měl jsem mc v češtině ) Popravdě v tu chvíli jsem byl stracen.. Žádný server tam nebyl Takže jsem začal pátrat po serverech začal jsem Esgéčka, Gejmtým..
Potom jsem narazil na server, který mě popravdě změnil 3 roky :O Byl to server Craftmania.. Dal jsem přidat Server a dal jsem ctrl+v.. Připojil jsem se.. Jako pán jsem se nemusel zaregistrovat, protože jsem měl Origo
(To mě ušetřilo 4H mého času ) Jak si tak říkám na CM jsem z 80% byl jen na Creativu
Protože tam vládla doba Seznamek, Rodin a kdo ví ještě čeho.. Začal jsem jako ostatní budovat Rodinu
Pak se na mě portlo VIP.. Já byl nadšený jako... Takže jsem si VIP koupil taky
Potom jsem si musel koupit VIP+ a k tomu ještě VIP na Survivalu, Minigames VIP a ještě Premium na TS,Web
Ale teď je ta chvíle někoho označit Tak začneme..
@MrWakeCZ Bez tebe bych na tak užasném serveru nemohl hrát
@_Shanny_ Adminka se kterou je sranda
@Takateki Pamatuju si ještě na tvoje jméno RobotaxCZ Taky jsem si s tebou hodně užil srandy
@Cheap_ Ty si mi udělal Super banner
@BobmanCZ Týpek bez ktrerého by na serveru nebyla sranda c:
@Krosta8 Super vedení
@Xlinax Superní kámoška
@Foxy__Fazbear člověk se kterým jsem si užil hodně srandy
@123billi123 Taky jsem si s tebou užil srandu
@tobino007 Dal si mě trust ve tvém městě takže Gůd
@Vale000 Kámoška Forever
@Amibaer_ Supr Dupr helperka
@Flafy_ Super bouhžel teď už admin
@DrozdLP Taky jsme si toho hodně užili
Jen se omlouvám pokud jsem na někoho zapoměl Takže čauky mňauky
Váš Gang :3
Jak jsem se dostal vůbec na server?
Kámoši ve školě začali mluvit hrozně o nějakých serverech atd.. Vůbec jsem to nechápal (Byli jsme ve 4 třídě )
Začali dokonce mluvit o Moderátorech atd.. V tu chvíli jsem to vůbec nechápal, ale jak jsem nastartoval výkonný ultra pc se superním intel core i 0.. a dal Hra pro více hráču (ano.. měl jsem mc v češtině ) Popravdě v tu chvíli jsem byl stracen.. Žádný server tam nebyl Takže jsem začal pátrat po serverech začal jsem Esgéčka, Gejmtým..
Potom jsem narazil na server, který mě popravdě změnil 3 roky :O Byl to server Craftmania.. Dal jsem přidat Server a dal jsem ctrl+v.. Připojil jsem se.. Jako pán jsem se nemusel zaregistrovat, protože jsem měl Origo
(To mě ušetřilo 4H mého času ) Jak si tak říkám na CM jsem z 80% byl jen na Creativu
Protože tam vládla doba Seznamek, Rodin a kdo ví ještě čeho.. Začal jsem jako ostatní budovat Rodinu
Pak se na mě portlo VIP.. Já byl nadšený jako... Takže jsem si VIP koupil taky
Potom jsem si musel koupit VIP+ a k tomu ještě VIP na Survivalu, Minigames VIP a ještě Premium na TS,Web
Ale teď je ta chvíle někoho označit Tak začneme..
@MrWakeCZ Bez tebe bych na tak užasném serveru nemohl hrát
@_Shanny_ Adminka se kterou je sranda
@Takateki Pamatuju si ještě na tvoje jméno RobotaxCZ Taky jsem si s tebou hodně užil srandy
@Cheap_ Ty si mi udělal Super banner
@BobmanCZ Týpek bez ktrerého by na serveru nebyla sranda c:
@Krosta8 Super vedení
@Xlinax Superní kámoška
@Foxy__Fazbear člověk se kterým jsem si užil hodně srandy
@123billi123 Taky jsem si s tebou užil srandu
@tobino007 Dal si mě trust ve tvém městě takže Gůd
@Vale000 Kámoška Forever
@Amibaer_ Supr Dupr helperka
@Flafy_ Super bouhžel teď už admin
@DrozdLP Taky jsme si toho hodně užili
Jen se omlouvám pokud jsem na někoho zapoměl Takže čauky mňauky