Andreww
Velmi známý člen
Nikdo nečte závorky :c :emoji_disappointed_relieved::emoji_joy:Jo hoši kde je logo?!:emoji_stuck_out_tongue_closed_eyes::emoji_grinning::emoji_joy:
Nikdo nečte závorky :c :emoji_disappointed_relieved::emoji_joy:Jo hoši kde je logo?!:emoji_stuck_out_tongue_closed_eyes::emoji_grinning::emoji_joy:
Další videa na YT?A budeš dávat i další wallpapers?Ahoj, ty intra jsou opravdu povedená! Proto bych si také rád objednal :emoji_smiley:
1. Pán Kufčí
2.Drop je cca. Na 0:50 :emoji_smiley:
3. Barva pozadí asi černá.. A barva textu.. to je jedno, vyber kterou se tam bude hodit.. :emoji_slight_smile: A obrázek bych tam chtěl tenvo sem přidám :emoji_stuck_out_tongue:
4. Styl intra byh prosil tu, jako máš tu první ukázku 2d intra..
Děkuju moc @VydrousCZ! Ale potřeboval bych ho co nejrychleji.. brzy budu dávat další videáá na yt. :emoji_smiley:
Ano budu..Další videa na YT?A budeš dávat i další wallpapers? :emoji_smiley: nee dělám si srandu ale teď se mi to připomenulo :emoji_smiley: (SORRY jsem otravná vím, vím xD)
Ahaaa myslela jsem si že si furt pryč xDAno budu.. :emoji_stuck_out_tongue: Už je mám skoro všechny a dám je sem najednou :emoji_slight_smile:
No, byl jsemAhaaa myslela jsem si že si furt pryč xD