• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chceš pokračovanie ? :Đ

• Ano, prosím. xd

Votes: 1 25.0%
  • Anoooo, omg anoooo. Som tak nahajpovaný/á xd

Votes: 3 75.0%
  • Nvm. xd

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    4
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Skyečus. Práve čítaš pokračovanie Shizpostu, ktorému ty nazývaš "Majstrovský kúsok". Možno to bude krátke, uvidíme. Ak si nečítal/a ostatné diely, tak tu máš odkazy(odporúčam prečítať od prvého dielu)
https://www.craftmania.cz/tema/city-of-creepypastas.22276/
https://craftmania.cz/tema/city-of-creepypastas-ii.22468/
https://craftmania.cz/tema/city-of-creepypastas-iii.23026/
https://www.craftmania.cz/tema/city-of-creepypastas-iv.23244/
No, nezdržujme a podme si prečítať tento Shizpost od Pandy. :lul:

City of Creepypastas V.

Je noc v Japonsku. V lese je všetko v poriadku, oheň stále horí. V tom zaznie zvuk, ktorý Micku aj Pandis zobudí.
Pandis si pretrela oči, rozhliadla sa. Nič v okolí nebolo. Ako hľadala, podišla ku nej Micka Cicka. "Vypadáš akokeby si sa práve chystala ísť niečo spraviť, ale hľadáš niečo. Čo práve hľadáš?" spýtala sa jej Micka. Pandis rýchlo odpovedala s obavami:"Hľadám zdroj toho zvuku, ktorý ma prebudil. Znelo to ako nejaká beštia na love.". "Niečo také som tiež počula. Asi som aj odhalila, kde je ten zdroj toho zvuku." odpovedala Micka Cicka a podišla ku jednému kríku. Uvidela jednú postavu, ktorá bola v elegantnom saku. K tomu tá postava mala čierné chápadlá. Boli štyri. Micka povedala:"Pandis, mám nápad. Ty si s ním trochu potancuj s mečom zatiaľ čo ja sa ho budem snažiť bodnúť zo zadu.". Odpovedala jej Pandis:"Neznie to ako zlý nápad." Pandis rýchlo skočila, pristála na obidve nohy. Pomaly prišla ku Slendymu a povedala:"Zdravím. Môžem si otestovať vaše umenie?". "Dobrú noc, prebudil som vás? Sorry jako." démonickým hlasom odpovedal Slendy a rýchlo sa na Pandis rozbehol. Tá sa mu uhla, a Slendy narazil do blízkeho stromu. Slendy sa ešte zpamätal a vytasil svoju dýku. Pandis sa práve rozbehol flashback jej stretnutia s Jeffom, ale ona si zachovala chladnú myseľ a pripravila si svoj meč tiež. Zatiaľ čo Slendy švihal ostošesť, Pandis urobila gesto, ktoré signalizovalo Micke, aby ho mohla bodnúť. Micka sa rozbehla rýchlo, ale Slendy z ničoho nič ju kopol až tak, že Micku odrazilo na zem. Pandis však pokračovala v boji. Slendy už urobil veľký švih zhora, ale Pandis to prekvapivo zablokovala. Pandis sa pomalými krokmi oddialila od Slendyho. Pohladila si čepeľ meču. Tá sa práve vznietila v zelenom ohni. Slendy bol zmätený. Zaútočil na Pandis s nebezpečným výpadom, ale Pandis ho s jej čepeľou rozsekala na polovice. "Možno si teraz vyhrala, ale na teba ešte toho veľa čaká, fénix." povedal jej Slendy a naposledy vydýchol. Pandis sa čudovala, čo jej to povedal a rýchlo pobežala ku Micke Cicke. Micka Cicka práve vstala zo zeme."Neboj sa, len som falšovala svoju smrť." povedala Micka Cicka. Pandis sa pozrela na Micku a povedala:"Som sa zľakla, že už smrť očakávala.". "Ked sme už tu, tak máme tu ešte jednú prácu. Pod za mnou." povedala jej Micka Cicka a išla ku jednej blízkej budove. Bola veľká, a na tej budove boli napísané japonské klikiháky. Micka si povedala:"Tu sme. Tu by sa malo pracovať na jednom takzvanom anime. Ked vidím to meno, tak sa mi z toho robí husia koža.". "Boku no Pico?" spýtala sa Pandis. Micka len prikývla hlavou a podišla ku dveriam. Pandis len spravila ohnivú vlnu, a dvere sa otvorili. Išli dalej. Bohužiaľ, tá budova bola opustená. Micka neváhala sa tam pozrieť. Porozhliadli sa okolo, až kým Micka nenarazila na jednú knihu. Micka bola až tak zvedavá, že sa kukla na jednú stránku. Ostala v šoku. "Rýchlo utekajme!" zakričala Micka Cicka. Pandis sa ju spýtala:"Niečo podozrivé?". Micka odpovedala:"Plánujú spraviť daľšiu sériu, preto som taká zhrozená.". Zatiaľ ako utekali, pred nimi sa zjavili piati vrahovia. Mali spolu dýky. Micka si povedala:"Už zasa ? Na toto nemám už náladu." a jedného zapálila. Druhý sa k nej približoval nebezpečne, ale Micka vedela, kde zasiahne tak sa otočila a švihla mu takú ranu, že mu odpadla hlava. Traja išli na Pandis. Pandis sa s nimi nezabávala, tak vytiahla pištoľ a každého strelila do hlavy minimálne dvakrát. U jedného z nich sa nachádzal list. Pandis mu ho ztrhla z ruky. Začala ho čítať, a rozmýšľala. "Niečo zaujímavé?" opýtala sa Micka. Pandis odpovedala:"Vypadá to, že Jeff nás sleduje, ale ja neviem ako.". Micka Cicka si vzdychla a vykúzlila jeden portál. Obidve do neho vošli a boli naspäť v New Creepe. "Vítajte späť, podarilo sa vám ho zabiť?" uvítal ich Takateki. "Podarilo sa ho zabiť, a možno aj niečo odhaliť. Zatiaľ to nebudeme pre istotu zdelovať." odpovedala Micka. "Rozumiem." povedal Takateki a odišiel ku tronu. Ben prišiel ku Pandis a povedal jej:"Už som sa zľakol, že si mrtva.". Pandis s úsmevom odvetila:"To sa ti iba zdalo.".

Pokračovanie nabudúce.
Tak, už si sa dočítal/a pokračovania. Kľudne zahlasuj v ankete a nezabudni to ohodnotiť lajkom, sušienkou, komentárom, a tak dalej. xd
Do daľšieho dielu zatiaľ Skyečus! (Time's ticking! :})
Vystupovali:
Ja
@micik10 - Micka Cicka
@Takateki - Takateki, pravá ruka Micky
Vrahovia
Slendy.

micik10

Kráľovná Narnie :*
Nová. Séria. Boku. No. Pico.
UTEKAJME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Každopádne, dnes som sa nasmiala na tej časti s tým japonským symptómom nejakej pohlavno-psychickej choroby. Tiež bol zaujímavý súboj so Slendym, ale nabudúce by si ho mohla trochu rozpísať, alebo len dať nejakého silnejšieho protivníka :emoji_smiley: Už sa teším na ďalší diel!!!

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Nová. Séria. Boku. No. Pico.
UTEKAJME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Každopádne, dnes som sa nasmiala na tej časti s tým japonským symptómom nejakej pohlavno-psychickej choroby. Tiež bol zaujímavý súboj so Slendym, ale nabudúce by si ho mohla trochu rozpísať, alebo len dať nejakého silnejšieho protivníka :emoji_smiley: Už sa teším na ďalší diel!!!
Aka choroba? :eek:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.