• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

TeSs

Velmi známý člen
Ahojky :emoji_stuck_out_tongue: ,
rozhodla jsem se napsat můj vlastně první příspěvek (na tomhle nicku/účtu) :emoji_smiley:
Ale předem bych se chtěla omluvit za ty moje gramatické chyby a nesmyslplné věty :emoji_smiley: .
Tak kde začnu?No..asi od doby kdy jsem poprvé zašla na server CraftMania :emoji_stuck_out_tongue: .
Psal se rok..(no..ehm..řekněme že třeba..) 2014/15 kdy mi kámoš řekl o hře MineCraft.Jako první mě napadla střílečka (nevím proč :emoji_smiley:),Tak jsem se šla podívat na Youtube co je to vlastně za hru.Docela mě ta hra zaujala,ale nešlo mi jí stáhnout na PC (nebo šla,jen mě to nenapadlo přes uloz.to xD ).Tak jsem jednoho dne požádala jednoho člověka jestli by mi ten MC nějak nestáhl.Stáhl to na CD a to jsem pak dala do PC atd.. No když jsem poprvé zapla hru minecraft,bylo to pro mě super zážitek ze hry :emoji_stuck_out_tongue: .Na MC jsem se dívala na YT (furt).Až jsem narazila na YTbera co natáčel MineCraft na nějakém serveru.Samozřejně jsem si chtěla taky zahrát ten server.Hledala jsem po internetu/youtubu různé Minecraft servery,ale vždy jsem našla jen pro originálky (to jsem nevlastnila origo MC).Až jednoho dne se mi podařilo najít MC server jménem (a ted se připravte...) CRAFTMANIA!Jelikož to nebylo pro originálky,hned jsem se na ten super server připojila.Zaregistrovala jsem se a šla hrát.Pamatuju si jen to že jsem se začla (tak trošku) hádat se starými členy AT :emoji_astonished:,jelikož jsem ani nevěděla co jsou zač,vyhrožovali mi mutem za mé chování xD,jelikož jsem nevěděla co je to mute :emoji_stuck_out_tongue: .No nic nedali mi mute/ban atd.. (možná jen kick) a za to že mi nedali žádný trest jsem jim vděčná :emoji_stuck_out_tongue: .Potkala jsem tam hodně kámošů ; (bývalí helper) MrHolubin,(moderátora) @Kubrastig , @Brancesko a mnoho dalších lidí :emoji_smiley: (spíš už ne z AT).A..vyšel nová verze MineCraftu! Super! Ale pro mě tak docela ne.Bohužel mi nejela/nejede verze Minecraftu 1.10.+ :emoji_slight_frown: .Proto tam ted vůbec nechodím.Sem tam jsem si na ten server zašla (na chvíli pak mě to koplo na minecraft launcher).Šla jsem na bw se jen podívat :emoji_stuck_out_tongue: a samozřejně jsem byla udivená té komunitě!Super!Když mi někdo začal "nadávat" tak se mě všichni zastali! :emoji_astonished: .A proto chci i s problémem 1.10.+ poděkovat tak superovému,nejlepšímu serveru CRAFTMANIA! :emoji_smiley:.A za to můžu poděkovat všem,ale hlavně panu majitelovi @MrWakeCZ ! :emoji_stuck_out_tongue:

-Rossmie (jo a fakt SORRY za gramatické chyby) :emoji_stuck_out_tongue:

Puntys

Veteran | President
Sice to bude znít hnusně po tom co si napsala že jsi ráda že si mě poznala ale...My se známe? :S

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.