• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete na Vannile resky?

• Ne

Votes: 18 62.1%
  • Ano

Votes: 9 31.0%
  • Nevím

Votes: 2 6.9%

• Total voters
    29
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

trollmann_CZ_

Aktivní člen
Hello I'm Trolll.
Opravdu jsem si řekl že ty resy na vannile mě začínají štvát.
Vannila má být čistý survival bez resek.
Ve Vannile si prostě musíš zvyknout nato, že ti někdo ten barák prostě někdy vykrade.
Jenomže s Reskami to už je pomalu jako Survival (na CM)
a spousta lidem se to nelíbí, už to není čistá vannila..
Hráči si dělají shopy kde prodávají,
nato je přece trade..
Spousta hráčů resky na Vannile prostě NEchce.
tohle je vše.
Prosím o vymazání resek, samozřejmě né hned že by jste
hráčům vymazali resky a bum, ale že by ste je třeba týden předtím upozornili.
Naschle.

Hello I'm Trolll.
Ve Vannile si prostě musíš zvyknout nato, že ti někdo ten barák prostě někdy vykrade.
nato je přece trade..
tohle je vše.
Naschle.
hraju zase na vanille až od tý doby co jsou tam resky, předtím mě několikrát griefnuli, a to jsem byl v podzemí
resky na vanille umožnili spoustu nových věcí, nemusíš se bát někoho na sebe portnout apod. pokud jsi v resce...

k survivalu se to přibližu hoodně vzdáleně, na survu jsou VIP, spousta věcí a výhod, peníze, fly,....

trollmann_CZ_

Aktivní člen
hraju zase na vanille až od tý doby co jsou tam resky, předtím mě několikrát griefnuli, a to jsem byl v podzemí
resky na vanille umožnili spoustu nových věcí, nemusíš se bát někoho na sebe portnout apod. pokud jsi v resce...
ale už to není Vannila.
musíš to prostě pochopit, že se to někdy stane.
mě se to stalo (když jsme hráli ještě bez resek že mě griefnuli 4x. ale vždy jsme po to měli zase ty věci.
to je tak těžký to začít všechno od začátku když tě jen griefnou?

_LinkCZ_

Aktivní člen
Ahoj,
dle mého je toto špatný nápad. Na předchozí Vanille se doslova množili cheateři s X-Rayem, kteří vygreefovali veškeré základny jak v podzemí, tak na povrchu. Myslím, že toto jako vysvětlení stačí... nikdo si nechce jak blbec dělat velkou, krásnou, propracovanou základnu v podzemí odpojit se, a pak zjistit, že mu ji rozgreefoval nějaký hecker s X-Rayem.
Proto za mě rozhodně velké NE.

_LinkCZE_

ale už to není Vannila.
musíš to prostě pochopit, že se to někdy stane.
mě se to stalo (když jsme hráli ještě bez resek že mě griefnuli 4x. ale vždy jsme po to měli zase ty věci.
to je tak těžký to začít všechno od začátku když tě jen griefnou?
takhle, já když hraju MC tak bych rád měl 1. postavený normální dům, místo podzemních štol, cože bez resek nemám šanci vůbec a za 2. když mě griefnou tak mi vyberou truhly a vše co jsem měl a ANO, je to těžké začít znovu

trollmann_CZ_

Aktivní člen
dobře. mě to nevadí.
Ale zas tak těžké to prostě není. dřevo je ted všude, a za 5/4 dny máš zase všechno zpádky
A hackeři? když si uděláš dům o 10K bloků od spawnu tak to jen tak hacker nenajde :)
musíte před tím kde si postavíte barák přemýšlet.
A ještě něco, když tu sou resky tak si před spawnem můžu postavit celej barák z diamantů.
Jak myslíte, ale myslím že resky do Vannily nepatří..

_LinkCZ_

Aktivní člen
Hacker s X-Rayem najde každý dům kdekoliv. Pochop to, X-Ray mu umožuje mu koulat slrz blocky. Jde zapne XRay a má vystaráno.

trollmann_CZ_

Aktivní člen
Hele,.když ti někdo najde barák, je jedno jestli hacker nebo hráč normal,
prostě začnes od znova a hotovo.
A když si uděláš bárák dost daleko od spawnu, je malá šance že ho najde.
Může ho najít i nemusí.

_LinkCZ_

Aktivní člen
Hele,.když ti někdo najde barák, je jedno jestli hacker nebo hráč normal,
prostě začnes od znova a hotovo.
A když si uděláš bárák dost daleko od spawnu, je malá šance že ho najde.
Může ho najít i nemusí.
Problémek je ten, že u hackera je 75% šance, že ho najde. Trošku se nad tím zamysli. Jedeš si furt to svoje, ale přehlížíš rozhodující fakta.

Veverciak

Velmi známý člen
Ahoj,
dle mého je toto špatný nápad. Na předchozí Vanille se doslova množili cheateři s X-Rayem, kteří vygreefovali veškeré základny jak v podzemí, tak na povrchu. Myslím, že toto jako vysvětlení stačí... nikdo si nechce jak blbec dělat velkou, krásnou, propracovanou základnu v podzemí odpojit se, a pak zjistit, že mu ji rozgreefoval nějaký hecker s X-Rayem.
Proto za mě rozhodně velké NE.
Množili sa tam cheateri preto lebo tam nebýval ani jeden ADMIN. Niekedy keď tam bol cheater som musel obchádzať celú craftmaniu ,aby som nejakého admina našiel.

trollmann_CZ_

Aktivní člen
No zamýšlet se nebudu, prostě pojedeš Vannilu od začátku,
vadí?
Jak jsem říkal, musíš s vykradením počítat.
Jen tak okrajem, hrám s kamrádem Vannilu rok a půl,
asi tak třičtvrtě roku jsme měli jeden barák dóóst daleko od spawnu a až do té doby, dokud nezačala Vannila od začátku nás žádný hacker
nevykradl.
Nebudu se s tebou hádat, ty chceš resky já ne a tak to končí.

The_Dave

Nedzdův Otrok
No zamýšlet se nebudu, prostě pojedeš Vannilu od začátku,
vadí?
Jak jsem říkal, musíš s vykradením počítat.
Jen tak okrajem, hrám s kamrádem Vannilu rok a půl,
asi tak třičtvrtě roku jsme měli jeden barák dóóst daleko od spawnu a až do té doby, dokud nezačala Vannila od začátku nás žádný hacker
nevykradl.
Nebudu se s tebou hádat, ty chceš resky já ne a tak to končí.
hele a ty si myslíš že každej má čas jít 100000000000000m blocků od spawnu aby nebyly Raidnuti ? a začínat pořád od znova nikoho nebaví.. taky by tě nebavilo každej den stavět novej dům z toho důvodu tam hrávali jen ti co Raidily a to nebylo až tolik lidí pokud chceš hrát čistou vanilu bez ničeho tak si zapni singl... Toto je Server a ten se řídí podle toho co chce Většina pokud vím tak se hlasovalo o to jestli tam hráči chtějí Resky nebo ne a jen pár lidí bylo pro to aby se tam nepřidaly

trollmann_CZ_

Aktivní člen
Uplně, tak pūjde půl hodinky takovej 5K bloků, ale né 1000000000, čti :) ku
A taky se ti to že tě raidnou nemusí stát 50x.
Navíc né každej den, mě to vydrželo třičtvrtě roku.
A singl hrát asi nebudu, když tady můžu hrát s kamarádama.

The_Dave

Nedzdův Otrok
Uplně, tak pūjde půl hodinky takovej 5K bloků, ale né 1000000000, čti :emoji_slight_smile: ku
A taky se ti to že tě raidnou nemusí stát 50x.
Navíc né každej den, mě to vydrželo třičtvrtě roku.
A singl hrát asi nebudu, když tady můžu hrát s kamarádama.
hej a přečetl sis co jsem napsal ? asi ne...

DavidGamesTV

Aktivní člen
Hello I'm Trolll.
nato je přece trade..
tohle je vše.
Naschle.
Naprosto stebou súhlasím. Ja som si zvykol nato že ma vždy griefli. Tý čo chcú hrať vanillu s reskami nech idú na Survival.

Drayguer

Aktivní člen
Na Vannile by resky být měli tedy aspoň za současné situace když se na Cz/SK serverech pohybuje mnoho hackerů ty pak zničí lehce jak základny v pod zemí ale i nad zemí.
A mě osobně by nebavilo stavět si velkou základnu s tím že mi ji každý den může objevit hacker třeba s X-rayem..
Takže proto říkám Ano ať jsou resky na vannile! :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.