Takže, abych ti to trošku usnadnil, dělání rezidence (resky) není povinné a je to pouze na tobě, zda-li si ji uděláš, navíc z tvého svědčení vyplívá, jako bys byl griefer takže, normálně zapni vanillu, jdi hrát s kamarádama z družiny, a resky si nedělejte, hotovo.Hello I'm Trolll.
Opravdu jsem si řekl že ty resy na vannile mě začínají štvát.
Vannila má být čistý survival bez resek.
Ve Vannile si prostě musíš zvyknout nato, že ti někdo ten barák prostě někdy vykrade.
Jenomže s Reskami to už je pomalu jako Survival (na CM)
a spousta lidem se to nelíbí, už to není čistá vannila..
Hráči si dělají shopy kde prodávají,
nato je přece trade..
Spousta hráčů resky na Vannile prostě NEchce.
tohle je vše.
Prosím o vymazání resek, samozřejmě né hned že by jste
hráčům vymazali resky a bum, ale že by ste je třeba týden předtím upozornili.
Naschle.
Nevím co tady děláš, ano byl jsem griefer ale né že bych šel hledat domy abych je zničil. Otázka: najdeš na vannile barák např. v podzemí když kopeš a co uděláš? to by neudělal ani blázen že vy tam ten barák nechal tak tu moc nehraj na chytrýho...Takže, abych ti to trošku usnadnil, dělání rezidence (resky) není povinné a je to pouze na tobě, zda-li si ji uděláš, navíc z tvého svědčení vyplívá, jako bys byl griefer :emoji_slight_smile: takže, normálně zapni vanillu, jdi hrát s kamarádama z družiny, a resky si nedělejte, hotovo.
Tak když chceš hledat domy, tak hledej, když chceš hledat loot, hledej. A máš toNevím co tady děláš, ano byl jsem griefer ale né že bych šel hledat domy abych je zničil. Otázka: najdeš na vannile barák např. v podzemí když kopeš a co uděláš? to by neudělal ani blázen že vy tam ten barák nechal :emoji_slight_smile: tak tu moc nehraj na chytrýho...
Prostě Vannila na Cm BYLA o tom, aby sis udělal věci barák a nacházel domy, který prostě vylootíš.
A s družinou běž někam, nejsem prvňáček :emoji_slight_smile: nevím jestli toto řekneš vždy u někakejch témat
"Hrár s kamarády z družiny"...
To promiň ale toto si odpusť..
Nechci se tady hádat, ale Vannila je o něčem jiném.
Mám na to smíšené názory, takže souhlasím i s tímto. Ale:Nu takže opět se k tomu vyjádřím...
Hlavní rozdíl mezi Survivalem a naší (Semi)-Vanillou je ten, že na Survivalu jsou trošku víc OP věci - ekonomika, spawnery, shopy, a dalších 50 pluginů na efekty atd. + VIP. Vanilla oproti tomu je dostatečně chudá, není to full Vanilla jelikož to je nesmysl a tak na Vanille je pár pluginů a mezi ně patří i resky. Nic víc, nic mín tam není. Max skenry přetížení, ale ty jsou všude.
Z toho vyplývá, že sice to je Vanilla ale né taková jak by jí každý chtěl, každý si pod Vanillou představí server kde má volnost. Uvědomte si, že jsme na serveru, na který se denně připojí stovky nových hráčů z toho je nějaký procento cheaterů a x věcí. Na Vanille nebyly residence rok a půl, ano dalo se to přežít, když každý hráč šel min. pěšky přes 60k bloků od spawnu (který se samozřejmě přesunuje v určitých časech, takže ve výsledku nikdy neměli vyhráno). Dále se museli podhrabávat aby je nikdo nanšel a dávat si EXTRA pozor koho na sebe portují. Stačil jeden špatný člověk, co si napsal lokaci a hned druhý den jste nic neměli.
Vysvětlíte mi tedy k čemu to je? Pochopím to na Frakcích, který toto zahrnují - raidy. Jenže Vanilla je o pohodovým hraní, nijak neovlivněným, jenže opět narážíme, že jsme na serveru a ještě k tomu WAREZ. Když to smícháte, dostanete prakticky nehratelnou Vanillu, pokud proti tomu nijak server nezakročí. Proto na hromadnou žádost desítek hráčů jsme na podzim s updatem na 1.10? Teď nevím zavedli Residence pro ochranu svým uzemí. Residence jsou nastavené na opravdové minimum, žádné double resky - prostě jenom základ.
Výsledkem je to, že se hromady hráčů nemusí být o svoje stavby, když se na ně někdo portne. Nikdo je relativně nemůže vygriefovat, jelikož vanilla není o griefu ale o tom si zahrát čistý MC, bez shopů, bez ekonomiky, bez x věcí. Opět už po 2. tento týden narazím a toto - kdyby jsme byli bez warez hráčů, tak tam residence ani nejsou. :emoji_slight_smile:
Takže ne, resky se rušit nebudou v nejbližší době vůbec.
Tys to nehrál, tak se nevyjadřuj, víš o tom prd, kdybys hrál rok a půl vanillu bez resek, tak to pochopíš.. A mimochodem: vyplývá*Takže, abych ti to trošku usnadnil, dělání rezidence (resky) není povinné a je to pouze na tobě, zda-li si ji uděláš, navíc z tvého svědčení vyplívá, jako bys byl griefer :emoji_slight_smile: takže, normálně zapni vanillu, jdi hrát s kamarádama z družiny, a resky si nedělejte, hotovo.
Pane žwejku jenom ještě něco..Nu takže opět se k tomu vyjádřím...
Hlavní rozdíl mezi Survivalem a naší (Semi)-Vanillou je ten, že na Survivalu jsou trošku víc OP věci - ekonomika, spawnery, shopy a dalších 50 pluginů na efekty atd. + VIP. Vanilla oproti tomu je dostatečně chudá, není to full Vanilla, jelikož to je nesmysl a tak na Vanille je pár pluginů a mezi ně patří i resky. Nic víc, nic mín tam není. Max skenery přetížení, ale ty jsou všude.
Z toho vyplývá, že sice to je Vanilla ale né taková jak by jí každý chtěl, každý si pod Vanillou představí server kde má volnost. Uvědomte si, že jsme na serveru, na který se denně připojí stovky nových hráčů z toho je nějaký procento cheaterů a x věcí. Na Vanille nebyly residence rok a půl, ano dalo se to přežít, když každý hráč šel min. pěšky přes 60k bloků od spawnu (který se samozřejmě přesunuje v určitých časech, takže ve výsledku nikdy neměli vyhráno). Dále se museli podhrabávat aby je nikdo nanšel a dávat si EXTRA pozor koho na sebe portují. Stačil jeden špatný člověk, co si napsal lokaci a hned druhý den jste nic neměli.
Vysvětlíte mi tedy k čemu to je? Pochopím to na Frakcích, který toto zahrnují - raidy. Jenže Vanilla je o pohodovým hraní, nijak neovlivněným, jenže opět narážíme, že jsme na serveru a ještě k tomu WAREZ. Když to smícháte, dostanete prakticky nehratelnou Vanillu, pokud proti tomu nijak server nezakročí. Proto na hromadnou žádost desítek hráčů jsme na podzim s updatem na 1.10? Teď nevím zavedli Residence pro ochranu svým uzemí. Residence jsou nastavené na opravdové minimum, žádné double resky - prostě jenom základ.
Výsledkem je to, že se hromady hráčů nemusí bát o svoje stavby, když se na ně někdo portne. Nikdo je relativně nemůže vygriefovat, jelikož vanilla není o griefu ale o tom si zahrát čistý MC, bez shopů, bez ekonomiky, bez x věcí. Opět už po 2. tento týden narazím na toto - kdyby jsme byli bez warez hráčů, tak tam residence ani nejsou. :emoji_slight_smile:
Jo a kecy, že tam nechodilo AT... chodilo já sám jsem byl svědkem několika hádek kvůli tomu aby se AT na hráče neportovali jelikož nechtěli aby někdo věděl jejich souřadnice, k čemu to pak teda je?
Hitne*Pane žwejku jenom ještě něco..
Nechápu to, že jste oddělali to, že když tě nějaký hráč u tne nebo ty jeho, tak se už tam neobjeví combat..
Teď už můžou být zase tpakilly,
když někdo napíše"kdo chce dia,at de tp pls" a ty se portneš a zabije tě a v chatu se žádný důkaz o tom že tě někdo zabije..
Přidal bych možná to že když tě někdo zabije tak třeba chat napíše "BYL JSI ZABIT HRÁČEM TROLLMANDT" například.
Sorry že tihle bylo takový nečeštinské, spěchám na záchod.. :emoji_smiley: :emoji_smiley:
To by ses divil, já jsem vanillu hrál, a když teda moc chceš ten loot z baráku, tak si postav někde opodál svůj dům, kde si dáš svoje věci, ty pak vylootíš a máš toMám na to smíšené názory, takže souhlasím i s tímto. Ale:
1) Nemůžeš generalizovat warez hráče jako špatné hráče. Znám warezáky, nikoho nezabili, byť na to měli prostředky. Ale také znám origo hráče, kterým stačil full iron a za den lootli 5 domů a zabili 10 lidí.
2) Chybí tam celkem pvp, patřilo to k tomu, ale teď už je mi to spíš jedno..
3) 1.11* Xd
4) Tu a tam někoho lootnout je prostě sranda, no..Ale byli takoví, kteří to hráli exkluzivně kvůli tomuto a ještě s cheatama, jež z nich udělaly stíhačkobombardéry s radarem a nebylo před nimi úniku, našli kohokoliv.
Tys to nehrál, tak se nevyjadřuj, víš o tom prd, kdybys hrál rok a půl vanillu bez resek, tak to pochopíš.. A mimochodem: vyplývá*
Nevím co mi nato dáváš face palmy, nápad je to dobrý a nikdo tu o tom že by šel hledat loot nemluvil... pouze jsem říkal, že kdyby jsi našel barák tak bys ho určitě vybral..To by ses divil, já jsem vanillu hrál, a když teda moc chceš ten loot z baráku, tak si postav někde opodál svůj dům, kde si dáš svoje věci, ty pak vylootíš a máš to :emoji_wink:
Že jsem tě tam až tak moc neviděl... a to jsem tam byl skoro každý den. A nejspíš máš závažné problémy s porozuměním textu a tvořením adekvátní odpovědi. Protože napsat "tak si resku nedělej" na "vadí mi, že všichni mají resky, ve kterých ani není pvp" může fakt jenom někdo, kdo práci s textem neovládá. Toto ale nebylo poslední znamení tvé indispozice, které jsi nám zanechal, jelikož slovo loot (přeloženo z angličtiny: "kořist") označuje předmět, který jsi předtím nevlastnil a získal jsi ho od někoho jiného, většinou proti jeho vůli, takže tvá metoda na získání kořisti jde proti definici a i kdyby ne, zdá se ti to jako dobrý argument? Zvláště když bereme v úvahu, že vážně nevíš, o čem mluvíš?To by ses divil, já jsem vanillu hrál, a když teda moc chceš ten loot z baráku, tak si postav někde opodál svůj dům, kde si dáš svoje věci, ty pak vylootíš a máš to :emoji_wink:
Ak chcete hrať vanilku s reskami tak choďte na survival..Na Vannile by resky být měli tedy aspoň za současné situace když se na Cz/SK serverech pohybuje mnoho hackerů ty pak zničí lehce jak základny v pod zemí ale i nad zemí.
A mě osobně by nebavilo stavět si velkou základnu s tím že mi ji každý den může objevit hacker třeba s X-rayem..
Takže proto říkám Ano ať jsou resky na vannile! :emoji_slight_smile:
Vanilku.. ._. Vanillu s reskami tak choďte na survival ..Ak chcete hrať vanilku s reskami tak choďte na survival..
spíš když chcete hrát OP hru s fly tak choďte na survivalAk chcete hrať vanilku s reskami tak choďte na survival..
Já souhlasím s Wejkem, protože dříve na Vanille bez resek to bylo těžký měl jsem dům v endu zakopanej asi půl roku pak co jinak, našel ho Cheater a vykradl mě. Pak se přidali resky které mi velmi usnadnili přežití takže resky chcu....Nu takže opět se k tomu vyjádřím...
Hlavní rozdíl mezi Survivalem a naší (Semi)-Vanillou je ten, že na Survivalu jsou trošku víc OP věci - ekonomika, spawnery, shopy a dalších 50 pluginů na efekty atd. + VIP. Vanilla oproti tomu je dostatečně chudá, není to full Vanilla, jelikož to je nesmysl a tak na Vanille je pár pluginů a mezi ně patří i resky. Nic víc, nic mín tam není. Max skenery přetížení, ale ty jsou všude.
Výsledkem je to, že se hromady hráčů nemusí bát o svoje stavby, když se na ně někdo portne. Nikdo je relativně nemůže vygriefovat, jelikož vanilla není o griefu ale o tom si zahrát čistý MC, bez shopů, bez ekonomiky, bez x věcí. Opět už po 2. tento týden narazím na toto - kdyby jsme byli bez warez hráčů, tak tam residence ani nejsou. :emoji_slight_smile:
Jo a kecy, že tam nechodilo AT... chodilo já sám jsem byl svědkem několika hádek kvůli tomu aby se AT na hráče neportovali jelikož nechtěli aby někdo věděl jejich souřadnice, k čemu to pak teda je?
Mezi Vanilou a Survivalem je obrovský rozdíl..Ak chcete hrať vanilku s reskami tak choďte na survival..
Kolikrát ještě někdo napíše, že nás nikdo nenutí dělat resky? Neumíte sakra číst?Mezi Vanilou a Survivalem je obrovský rozdíl..
survival není Vanila.. Máš tam Money,Fly... nikdo vás nenutí aby jste si ty resky vytvářeli je to pro lidi kteří nechctějí neustále začínat od znova..
wejk se již vyjádřil tak nevím co ještě chcete..