• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Andreww

Velmi známý člen
Ahoj... poslední dobou nemohu skoro vůbec hrát minecraft. Když se připojím, tak někdy hned na začátku mi to v poho jede. Jenže... když hraju třeba 5 minut ihned mi to skočí 0fps a prostě se to neodsekne. Restarty a Java argumenty (jen které používám já) vůbec nic nepomáhá ._. Reinstall mc vůbec nic .... v Logu nic není... Měl někdo takový problém? A jestli ano, opravili jste ho? Prosím o pomoc už to štve ._.

Chlachta

Queen of awkward moments
Hele, tohle mi dělal modovaný server a ve finale mi to pravděpodobně dělala java, když jsem ji dala víc než 1G ram - vrátila jsem ji zpátky na 1G a od té doby to zase bylo v klidu :)

Gangyy_

Josef Vejs
Nevím jak ostatní, ale když mi nefungoval mc a nešlo na to nic.. Restartoval jsem windows :emoji_smiley:

Andreww

Velmi známý člen
.--. na reinstall nejdu...Tky jsem zjistil že mi pomáhá VBOs .... vypínám a zapínám a pak to v poho jede...

Andreww

Velmi známý člen
Hele, tohle mi dělal modovaný server a ve finale mi to pravděpodobně dělala java, když jsem ji dala víc než 1G ram - vrátila jsem ji zpátky na 1G a od té doby to zase bylo v klidu :emoji_slight_smile:
Poslala bys mi prosím ty Java argumenty? :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.