• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Dostal jsem varování za slovník, a za co jako ? Jak sem mohl dostat varování v dobu když sem vůbec nebyl na serveru ? Na serveru jsou lidi kteří nadávají nonstop a ty warn nedostanou ? Kde je ta spravedlnost ? Chtěl bych aby mi někdo dal screen kde jsem sprostě nadával.
@_yyySepii
https://ctrlv.cz/uPQn

Kitsik

U warnu je napsán čas 7:05, a co třeba dát warn tomu kdo to napsal jako první? Já jsem ho akorát opravil. Díky za vyjádření.

_yyySepii

Antichr†st
"nastar" mi nijak nepříjde nevhodné.

Čas se posouval, ale banlist s nim ne, proto to má zpoždění o 2 hodiny.

Kitsik

"nastar" mi nijak nepříjde nevhodné.

Čas se posouval, ale banlist s nim ne, proto to má zpoždění o 2 hodiny.
Takže on mi nadávat může? Tože je dement a přehodí 2 písmena tak to mám pak schytat já?

_yyySepii

Antichr†st
To jsem neřekl, ale dle screenu, které mi zaslal kapr20 nejde vidět, že ti nadával. Pokud máš nějaké důkazy/záznamy o tom, že ti nadával, tak mi je klidně pošli - dostane trest taky.
Ale z toho, co on napsal nemůže být potrestaný. Ty jsi to slovo napsal.

Kitsik

Že já dement sem někoho opravoval :emoji_expressionless: příště se na ně vykašlu. Ale myslím že všichni víme jak to myslel. Každý tuhle "hlášku" zná.

_yyySepii

Antichr†st
Kdybych to viděl poprvé, tak bych si třeba nemyslel, že se jedná o toto slovo.

Tady je to tvoje vina, že jsi někoho vůbec opravoval. Neměl jsi si ho všímat a tak by dostal trest možná on a né ty.

A ještě bych se rád vyjádřil k té tvé "spravedlnosti".
Je sice hezké, že každý z Vás používá slovo "spravedlnost" v situaci, kdy se podle někoho dostane něco "neprávém" a hned musí házet špínu na ostatní. Nu, pokud o tu spravedlnost stojíte, tak by jste mohli taky něco dělat, né snad? Mohli by jste hráče porušujicí pravidla nějak nahlašovat a pak by jste se té spravedlnosti dočkali. Myslím, že když hráče jak jsi řekl "nadávájicí pořád" nebude těžké vyfotit.

Myslím, že už je třeba ukončit tuto debatu. Na důvod, kvůli kterému jsi založil příspěvek jsi odpověď dostal.
Zamykám.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.