• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Je to ona?

• Ano

Votes: 20 80.0%
  • Ne

Votes: 5 20.0%

• Total voters
    25
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

CataClysm

Velmi známý člen
Každý, kdo je na forku nějak známý, se k tomu dopracoval jinak.

Někdo záplavou liků a statusů, někdo banem za AC, někdo skillem v PvP, jiný zase tvorbou letsplayů s hudbou..
Jenže je mezi námi i ten, který je proslulý za něco jiného, než bychom mohli očekávat..

granik. Svým nezaměnitelným jazykem a stylem pokládání otázek lidem, který spočívá v napsání samostatného statusu na jejich profil pro každou zprávu zvlášť, z čehož jedna je vždy pouze jejich nick, si získal poměrně nechvalnou pověst. Někteří se smějí, to ovšem jen do té doby, než se sami stanou cílem jeho dotazů.

Avšak jeho jazyk je to, co mne velmi zaujalo. granikova logika syntaxe je tak obskurní, až mě to donutilo bádat dále. Po tom, co jsem se ocitl v několika slepých uličkách jsem přišel na jednu metodu šifrování, za kterou bych dal ruku do ohně, že z ní můžu granika podezřívat. Je to ta pravá i přes to, že ničemu jinému jsem nevěřil, nebo snad právě proto?

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Žeby granik nebyl člověk ale pes začínající český jazyk?

ImSamson

Velmi známý člen
Každý, kdo je na forku nějak známý, se k tomu dopracoval jinak.

Někdo záplavou liků a statusů, někdo banem za AC, někdo skillem v PvP, jiný zase tvorbou letsplayů s hudbou..
Jenže je mezi námi i ten, který je proslulý za něco jiného, než bychom mohli očekávat..

granik. Svým nezaměnitelným jazykem a stylem pokládání otázek lidem, který spočívá v napsání samostatného statusu na jejich profil pro každou zprávu zvlášť, z čehož jedna je vždy pouze jejich nick, si získal poměrně nechvalnou pověst. Někteří se smějí, to ovšem jen do té doby, než se sami stanou cílem jeho dotazů.

Avšak jeho jazyk je to, co mne velmi zaujalo. granikova logika syntaxe je tak obskurní, až mě to donutilo bádat dále. Po tom, co jsem se ocitl v několika slepých uličkách jsem přišel na jednu metodu šifrování, za kterou bych dal ruku do ohně, že z ní můžu granika podezřívat. Je to ta pravá i přes to, že ničemu jinému jsem nevěřil, nebo snad právě proto?

Já jsem slavný díky 4-5 banu :D

granik

Velmi známý člen
Co to je Jakej pes začínájí česky jazyk XD.
:D příště se zeptej jesli jsem iluminat :D jo?

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.