• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
Predchádzajúca kapitola - https://craftmania.cz/tema/ovladnuti-a-teamu-kapitola-xxii-necakany-priselec.23976/ (z nejakého dôvodu mi nešiel dať link takým spôsobom ako minule)

(Mega)KAPITOLA XXIII.
Pevnosť Deawona

Svital nový deň a Horzka s Corvi už boli na nohách. Pripravovali sa na odchod, balili tábor a budili ostatných. "Trewe, dohliadni na kone. Riox, pobaľte batožinu. Prim a Horzka, zistite kde sú nemŕtvi." rozdával rozkazy na všetky strany Wake. Horzka zapla posledné remienky na Corvidianinej uzde a prešla ku Primovi, ktorý rozprestieral mapu. Horzka sa pripravila na nazeranie a siahla do svojich zásob energie. Na vodnej hladine v miske zo včerajška sa objavil výjav a Horzka znepokojene zistila, že na čele armády ide bytosť s veľkými rohami cválajúca na nočnej more. "Aha, tadiaľ sme včera šli!" povedal Prim znepokojene a hľadal to miesto na mape. Horzka ukončila kúzlo a postavila sa. "Idem pomôcť Trewishovi." povedala Horzka Primovi a prešla ku miestu kde boli uviazané kone. Mlčky zobrala ťažké sedlo a vyložila ho hnedej kobyle stojacej opodiaľ na chrbát. Zarazila sa keď videla posedlie - zmestil sa doň iba jeden jazdec, druhý musel sedieť za sedlom. 'Toto nepôjde.' pomyslela si Horzka a pozrela sa na zrolované prikrývky ležiace opodiaľ. Na mieste kde našla sedlo ležali dve brašny. Pootvorila jednu z nich a našla v nej napchatú deku. Vzala deku, jednu prikrývku z kopy a pustila sa do vylepšovania sedla. Za sedlo dala deku takým spôsobom, aby sa na nej dalo pohodlne sedieť a sedlo prikryla prikrývkou. Za deku upevnila sedlové brašny a skontrolovala uchytenie deky. 'Corvi, čo vravíš?' pomyslela si Horzka a poslala jej v myšlienkach obrázok sedla. 'No, nevyzerá to úžasne, ale aspoň sa nebudú sťažovať na odmŕzajúce zadky.' 'Máš pravdu.' pomyslela si Horzka, nauzdila koňa a pokračovala s ďalšími. Onedlho boli všetky kone nasedlané jej spôsobom a Horzke už stačilo nasedlať iba Corvi. 'A tak čo, doprajem si trochu luxusu.' pomyslela si, nasadila Corvidiane sedlo na chrbát a pozapínala zaň brašny. Aj za svoje sedlo upevnila prikrývku spolu s bedrovou dekou asasínskej výroby. 'A hele...' pomyslela si a vybrala z brašny barančeka na sedlo. Dokončila sedlanie a šla za ostatnými. "Kedy vyrazíme?" opýtala sa. "Kedykoľvek." odvetil Riox a vysadol do sedla. "Juj, je celkom teplé." potešene povedal Wake keď vysadol pred neho. "A mäkké." uškrnula sa Horzka a vyšvihla sa do Corvidianinho sedla. Podala Fialke ruku a pomohla jej vydriapať sa do sedla. "Ó, to je príjemné." pousmiala sa Fialka. "Ideme!" zakričal Wake a popchol svojho bieleho valacha. "Drž sa." povedala Horzka a dala Corvi povel na vzlet. Kobyla mávla krídlami a vzlietla. Napredovali slušnou rýchlosťou a podľa Prima by v pevnosti mali byť do večera. Počas jazdy Horzka zahládzala stopy a keď sa nebo začalo sfarbovať do oranžova, dorazili do pevnosti. Videli obrovskú armádu kráľa Adgola rozloženú obďaleč pevnosti. Wake a Riox odbočili ku kráľovmu stanu, ale ešte predtým ostatným nakázali: "Choďte do pevnosti a nájdite si miesto kde prespíte. Správca pevnosti o vás vie a pravdepodobne už dal prichystať jedlo. My ideme za kráľom Adgolom." Horzka jemne zatiahla za Corvidianine oťaže a kobyla pristála na ceste. Spolu so zvyškom skupiny vklusali do pevnosti. "Zosadáme!" zakričal Misery aby prehlušil všadeprítomné rinčanie zbraní a brnenia. Oproti nim kráčala...
"Pandis?" neveriacky na ňu zízala Horzka. "Koho iného si čakala?" pousmiala sa. "Kohokoľvek len nie teba." uškrnula sa Horzka. Elegantným saltom zoskočila z Corvidiany, pomohla dole aj Fialke a chytila oťaže. "Dobrý deň vospolok. Vitajte v Pevnosti Deawona. Viem že ste prišli z veľkej diaľky a tak som vám nechala pripraviť niečo na jedenie. Kone si môžete nechať v stajniach a pošlem niekoho aby vám ukázal kde budete bývať." vítala ostatných Pandis. "Je nám cťou." povedal Radiko. "Dá sa tu loviť?" zaujímala sa Horzka. "Áno, zvieratá sú zatiaľ v poriadku. Prečo sa pýtaš?" odvetila Pandis. "Tuto Corvuška je hladná a ono taký horsagon neobžije iba o sene, však?" pousmiala sa Horzka. 'Samozrejme že nie, čo som zajac?' ostro sa ohradila Corvidiana a zafunela. "Ja iba tak..." zarazene odvetila Pandis. Horzka začala Corvidianu odsedlávať a keď z nej zložila sedlo, horsagonka radostne zaerdžala a odletela do lesa. "Kde si môžeme zložiť veci?" opýtala sa Fialka. "Zatiaľ si ich zložte do stajní a dám vám vyprázdniť zopár izieb hore." ukázala rukou na jednu z veží. "Kde je tu kuchyňa?" opýtal sa Trewish. "Ach, poďte za mnou." pousmiala sa Pandis. "Crocy, Radiko odsedlajte kone. Vy zvyšok si zložte veci a poďte za nami." povedal Trewish a dobehol Pandis. Horzka si cez plece prevesila brašny a do náručia zobrala sedlo a poklusom odbehla do stajní. 'Hm, prázdny box.' pomyslela si Horzka a dotkla sa Corvidianinej mysle. Corvi jej poslala obrázok mŕtveho jeleňa. 'Už dávno som nejedla nič také dobré.' 'Mohla by si sem jedného doniesť?' 'Za pokus to stojí.'Horzka zložila sedlo s brašnami do kúta a pridala sa ku Crocymu a Radikovi ktorí odsedlávali kone. Práca jej šla od ruky a akurát keď odsedlala posledného, Corvidiana pristála na nádvorí s jeleňom. "Pomôžete mi?" povedala Horzka a zastala si ku jeleňovi. Crocy s Rioxom pribehli a po tom ako sa všetci dohodli kde toho jeleňa chytia tak aby neboli celí od krvi ho odniesli do kuchyne. "Ou." neveriacky vydýchla Fialka keď Horzka, Radiko a Crocy položili jeleňa na zem. "Berte to ako príspevok na večeru." uškrnula sa Horzka a rozhliadla sa okolo. V stene bolo šesť ohnísk, v troch horelo a motali sa okolo nich kuchári, pri každom ohnisku boli hrnce, nože a ostatné veci od výmyslu sveta. "Mäsa aj všetkého by bolo dosť ale nemá ho kto uvariť." povedala Pandis. "Myslíte?" usmiala sa Horzka a do kuchyne vklusala Corvidiana. 'Ukáž im že horsagoni sú polodraky, nielen polokone!' povzbudila Horzka Corvi . Kobyla sa rozbehla po miestnosti a troma dobre mierenými výdychmi ohňa zapálila ohniská. Uklonila sa a vyklusala von. Horzka bola mihom oka pri prvom z prázdnych ohnísk a opýtala sa: "Začneme?" "To si píš!" uškrnul sa Trewish, spoza pása vytiahol malý falchion a začal porcovať jeleňa. Šlo mu to od ruky a čoskoro bol jeleň naporcovaný a Fialka ho začala vykosťovať. Vykostené kusy podávala Horzke ktorá opekala jeleňa na bylinkách. Crocy medzitým krájal zemiaky a zeleninu, Radiko miesil cesto na chlieb a Prim varil vajíčka. "Pripravíme Wakovi prekvapenie?" pousmiala sa Horzka. "A vieš že to vôbec neznie zle?" odvetila Fialka. "No tak čo tu máme? Vidím vajíčka, múku, mäso..." počítal Prim ingrediencie. "Ja upečiem chlieb!" "Ja urobím mäso!" "Ja spravím prílohy!" "Veru, bude to obed hodný kráľa..." mädlil si ruky Radiko. Po tom ako si očistil falchion od jelenej krvi a mäsa sa Trewish pustil do prípravy polievky. Spolu s Crocym pripravovali polievku a v kuchyni panovala pozitívna nálada. Horzka v jednom momente odbehla a keď sa vrátila, niesla balíček cestovín. V tých končinách to bola veľká vzácnosť. "Dajte ich tam." povedala a hodila balíček Crocymu. "Ďakujem." zamrmlal Crocy a otvoril ho. Trewish si pri varení pospevoval nejakú námornícku hantírku a Fialka s Primom si robili srandu z jeho spevu. Čoskoro bolo všetko hotové a pripravené na to aby to zaniesli do kráľovho stanu. „Trewish, koľko medoviny ti ostalo?" opýtala sa Horzka. "Tak za pol rohu? Počkaj..." povedal, zvesil si roh z opaska a vytiahol zátku. Pričuchol si a pozrel sa dnu: "Nie veľa... Tak akurát pre jedného človeka." "Och." povedala Horzka a vybehla von z kuchyne. 'Corvi!' zavolala k sebe kobylu. Corvidiana pristála na dlažbe: 'Čo je?' 'Nič, iba tu postoj, potrebujem vybrať faelnirv z brašny.' odvetila Horzka v myšlienkach a začala odriekať zložité kúzlo. Zrazu sa jej v náručí objavil súdok z tmavého dreva pomaľovaný ornamentami. 'Vďaka za trpezlivosť!' pomyslela si Horzka a odbehla späť do kuchyne. Opatrne položila súdok na zem a zrazu k nej pribehol Trewish. "Čo je v tom súdku?" "Faelnirv." "Fael-čo?" "Faelnirv." "Môžem ochutnať?" "Je dosť silný, ale počkaj..." odvetila Horzka a zamrmlala nad súdkom pár slov. "Máš pohár?" Trewish sa načiahol sa seba a podal Horzke jednoduchý sklenený pohárik. Horzka pootočila maličký kohútik na boku súdku a napustila do pohárika faelnirv. Po tom ako bol pohárik do polovice plný, Horzka skrútila kohútik a faelnirv prestal tiecť. Mlčky podala pohárik Trewishovi a čakala na jeho reakciu. Trewish si usrkol, prehltol a... "Wau." "Myslíš že bude kráľovi chutiť?" "To si píš!" vyhŕkol Trewish. "Nerád ruším, ale jedlo čaká." ozval sa Radiko z rohu kuchyne. Rozdelili si jedlo a zrazu Horzka zamrmlala: „Počkajte na moment..." povedala Horzka a zatvorila oči. Vedomím hľadala Waka a našla ho na mieste kde odhadovala že leží kráľov stan. 'Wake?' vyslala k nemu myšlienku a prekvapenie zistila že má okolo vedomia pevnú bariéru. 'Nevadí.' pomyslela si Horzka a v duchu zavolala na Corvi. 'Áno?' 'Spoj svoje vedomie s mojim, však vieš prečo.' 'Dobre.' a v nasledujúcom momente Horzka zacítila jej pocity. 'Môžeme?' 'Samozrejme.' odvetila Corvidiana a v nasledujúcom momente vyslali oceľovo tvrdú myšlienkovú kopiju proti Wakovmu vedomiu. Obrany povolili a Horzke sa podarilo vkĺznuť do Wakovej mysle. 'Wake!' 'Kto si?' 'Horzka.' 'Ty? A čo chceš?' pomyslel si Wake prekvapene. 'Máme pre teba a kráľa prekvapenie. Povedz mu nech rozkáže priniesť do svojho stanu veľký stôl, taniere, príbory a stoličky.' 'Fajn.' odvetil Wake a Horzka sa stiahla z jeho mysle. "No?" povedal Crocy netrpezlivo. "Tak fajn. Ideme.“ odvetila Horzka.
Naši šiesti dobrodruhovia prišli ku kráľovmu stanu a keď ich stráže pustili dnu, poskladali jedlo na stôl a potom sa postavili pred kráľa. Kráľ Adgol sa začudovane opýtal Waka: „Toto sú tí dobrodruhovia o ktorých si vravel?“ „Áno, prečo?“ „Uh... Ale nič.“ Wake vrhol na kráľa začudovaný pohľad a povedal: „Radiko?“ Radiko predstúpil, hlboko sa uklonil a povedal: "Som Radiko, majster luku." Kráľ pokýval hlavou a Wake povedal: "Crocy?" Crocy predstúpil, spravil miernu poklonu a povedal: "Som Crocy, majster meča." Kráľ si ho poobzeral a Wake povedal: "Trewish?" Trewish podišiel o krok vpred, sklonil hlavu a vyriekol: "Som Trewish, majster sekery." Kráľ si ho premeral a Wake povedal: "Prim?" Prim sa uklonil: "Som Princcraft, majster dýky." Kráľ si ho začudovane prezeral a Wake povedal: "Fialka?" Fialka spravila pár krokov vpred a poklonila sa: "Som Vanessa, majsterka kuše." Kráľ si ju neveriacky premeral a Wake povedal: "Horzka?" Horzka položila súdok na zem, prešla pred kráľa a sklonila hlavu: "Som Horzka, majsterka sekery, meča, skrytej čepele a mágie. Som Dračí Jazdec." Kráľ si ju obzeral a vyzeralo to že chce niečo povedať ale v poslednej chvíli sa zarazil. Kývol na Trewisha, Crocyho, Radika, Prima a na Horzku s Fialkou a oni sa usadili za stôl. Naši dobrodruhovia si pod vidinou prvého poriadneho jedla po ich strastiplnom putovaní začali rýchlo naberať jedlo na taniere. "Trewe, požičiaš mi falchion?" opýtal sa Radiko. "Samozrejme." odvetil Trewish a z puzdra na opasku vytiahol svoj malý falchion. Poutieral ho handričkou a podal ho Radikovi ktorý s ním začal krájať chlieb. Horzka si nabrala tiež, chytila do rúk lyžicu a užívala si chuť kuracieho vývaru. Za chvíľku ho zjedla, posunula tanier aj s lyžicou ďalej a vstala. Podišla ku súdku s faelnirvom a preniesla ho za svoju stoličku. Rýchlym "Kausta" zobrala poháre a povedala: "Kto chce faelnirv?" Trewish okamžite povedal "Ja!" a po ňom to zopakovali Wake, Fialka, Radiko a kráľ Adgol. Horzka naplnila poháre a pomocou slova "Flauga" poslala Trewishovi, Fialke a Radikovi. Zvyšné dva zobrala do rúk a po tom ako prešla ku stolu ich podala Wakovi a kráľovi. "Odkiaľ to máš?" spýtala sa Fialka po prvom hlte. "Vlastná výroba." uškrnula sa Horzka a usadila sa naspäť na stoličku. Načiahla sa, zobrala z tácky kus jeleniny a položila ho na svoj tanier. Zobrala si aj kus chleba, nabrala si ku mäsu zeleninu a spokojne jedla. Za chvíľku jedlo zjedla a obzrela sa okolo. Trewish už svoju jeleninu dojedol a teraz kradol Radikovi chlieb, Prim vyzobával kukuricu, Radiko spolu s Fialkou jedli a Wake s kráľom Adgolom a Rioxom potichu diskutovali.
Nakoniec sa Wake pozrel na ostatných. "Kráľ si želá aby ste mu predviedli čo dokážete so zbraňami." "V pohode." odvetil Trewish a zjedol chlebovú kôrku ktorú držal v ruke. "Bežte si pre zbrane, za desať minút sa zídeme pred týmto stanom. Budeme na vás čakať." dopovedal Riox. Horzka sa postavila, zodvihla súdok s faelnirvom a vybehla von zo stanu, v pätách s ostatnými. Keď dobehla na dvor pevnosti, zabočila do stajní a zavolala Corvi. 'Čo sa deje?' Horzka jej poslala spomienku na obed s kráľom Adgolom a Wakom. 'Čo im ukážeš?' opýtala sa Corvidiana. 'Ešte presne neviem.' povedala a zastala pri svojich veciach. Odložila faelnirv a do stajní vzápätí vbehla Corvi a zastala pri nej. Horzka rýchlo nasedlala Corvi a tiež sa obliekla do svojho zvyčajného asasínskeho oblečenia. Na chrbát si pripla popruhy so sekerou, na opasok pripevnila meč a na ľavú ruku si nasadila skrytú čepeľ. Cez plecia si prehodila plášť a akonáhle bola hotová, vyskočila do Corvidianinho sedla a odcválala ku kráľovmu stanu, kde ju čakal Wake s Fialkou a Rioxom. "Nevidela si cestou Trewa, Crocyho, Prima alebo Radika?" opýtala sa Fialka oblečená v bielom plášti s lesklým brnením, držiaca dve malé kuše. "Nie, nevidela." povedala Horzka a vtom si všimla že ku nim beží Radiko s Trewishom. "Spomínaj čerta a objaví sa." uškrnul sa Riox. Trewish mal na sebe dlhý plášť s kožušinovým lemom, cez chrbát prevesené dve sekery a pri páse svoj falchion a zopár vrhacích nožov. Radiko mal zelené oblečenie s brnením z tvrdej čiernej kože, pri páse mal zahnutú dýku a cez plece prevesený čierny stredne dlhý luk a tulec so šípmi. Radiko a Trewish zastali pred Wakom a v tom momente spoza nich vycválal Prim na malom plavom koni. Mal na sebe bronzové brnenie, helmu s hrebienkom aký majú kohúty a okolo pása mal vrhacie nože a tri dýky. "Tak, sme tu všetci, kedy pôjdeme na cvičisko?" opýtala sa Horzka a posunula sa v sedle. "Poďte za mnou." povedal Wake a rozbehol sa smerom na cvičisko. Horzka a ostatní ho nasledovali a čoskoro dorazili na veľký štvorec hliny bez snehu kde práve zápasili dvaja vojaci obkolesení hučiacim davom. Crocy zabúchal na svoj štít a postupne vojaci s hlasným reptaním cvičisko vyprázdnili. Wake odbehol za roh a vrátil sa s kráľom Adgolom. "Môžeme začať. Proti každému z vás bude súperiť jeden z mojich najlepších bojovníkov a budete bojovať so zbraňami otupenými mágiou." prehovoril kráľ a pokynul jednému zo svojich čarodejov. Čarodej začal potichu mrmlať a zrazu Horzka vzdychla. Podišla ku čarodejovi a dala mu facku: "Ty #@*&, takto máme bojovať?" a zamrmlala zopár slov. "Hotovo. Takto sa to má robiť." Wake a Riox boli dosť zmätení, ale nakoniec Wake povedal: "Trewe?" Trewish sa usmial, z chrbta skvačil sekery a zaujal v aréne bojový postoj. O chvíľu sa proti nemu rozbehol muž s mečom a štítom. Podnikol výpad, ale Trewish na neho nečakal, uhol a jedným rýchlym švihom sekery roztrieštil mužovi štít. Muž sa zahnal, ale Trewish odrazil jeho meč a skopol muža na zem. Zastal si nad neho a ukázal ostrím sekery na jeho krk. "Mŕtvy." povedal pobavene a odkráčal späť ku Wakovi. Kráľ Adgol stojaci vedľa neho uznanlivo prikývol. "Fialka?" povedal Riox a obzrel sa smerom do arény. Fialka pomalým krokom odkráčala do arény a pripravila si kuše. O pár sekúnd sa oproti nej rozbehol muž s palcátom. Fialka do neho vypálila niekoľko šípov, ale rýchlo pochopila že to takto nepôjde. Otočila sa na Horzku a ukázala smerom na svoju kušu. Horzka prikývla a zamrmlala pár slov, načo sa Fialka otočila a vypálila šípy do mužovych rúk. Tri sa zabodli na určené miesta, muž zjajkol od bolesti a pustil palcát. Fialka na neho vystelila, strela sa mu zabodla do brucha a muž sa predklonil a prezeral si ranu. Fialka sa rozbehla, prebehla za mužov chrbát a skopla ho na zem. Spoza pása vytiahla dýku a pritisla ju na mužov krk. "Mŕtvy." vyhlásila pohŕdavo a odkráčala ku ostatným. "Postaraj sa o neho, nemehlo." štuchla Horzka lakťom do čarodeja vedľa nej. Okolo muža sa medzi tým zhŕkli ostatní a pomáhali mu odísť z arény. "Radiko?" povedal Wake. Radiko sa pobral do arény a pripravil si na tetivu šíp. Oproti nemu bežal muž s obojručným mečom. Radiko vystrelil, šípom trafil mužovu ruku a ten zavrčal od bolesti, ale meč nepustil. Radiko vystrelil znova, muž sa ale uhol a namiesto ruky schytal šíp do pleca. Radiko vytiahol z tulca ďalší šíp a strelil do mužovej druhej ruky. Muž zastonal a pustil meč na zem. Radiko viac nečakal, prevesil luk cez plece, vytiahol dýku a vydal sa ku mužovi. Vrhol sa na neho a zrazil ho k zemi, kde mu pritisol dýku ku krku. "Mŕtvy." spokojne povedal Radiko, postavil sa a odkráčal ku ostatným. "Crocy?" hlesol Riox. Crocy zdvihol štít a odkráčal do arény, kde zaujal bojový postoj. Oproti nemu sa postavil muž s lukom, Crocy zdvihol štít pred tvár a rýchlo sa rozbehol ku lukostrelcovi. Začul cinknutie ako sa od jeho holenných chráničov odrazil šíp, ale on neprestával bežať. Rozohnal sa mečom a rozsekol mužovi vypchatú vestu, potom sa napriahol a zasadil mu ranu, ktorá by nebyť kúzlom otupenej zbrane bola smrteľná. "Mŕtvy." ukázal na lukostrelca sediaceho v piesku a lapajúceho po dychu. Odkráčal naspäť ku ostatným a Wake povedal: "Prim?" Prim popchol svojho koňa do arény a krúžil okolo svojho oponenta s kušou. Pozorne ho skúmal a zrazu vyvliekol ľavú nohu zo strmeňa, naklonil sa na pravú stranu a skočil na nepriateľa. Zrazil ho na zem, namieril dlhú zahnutú dýku na jeho väzy a povedal: "Mŕtvy." a pobral na ku ostatným. "Horzka?" povedal Wake. Namiesto odpovede Horzka popchla Corvidianu do arény, kde ich čakal jazdec s malým štítom a mečom. 'Zatancujeme si, srdce moje?' 'Áno, prečo nie?' odvetila Corvidiana a vydala chechtavý zvuk. Horzka napriahla ruku so sekerou a sekla jazdca po stehne. Corvidiana zavrčala a vystrašila tak súperovho koňa, ktorý ho zhodil a odklusal preč. "Tak chceš duel?" usmiala sa a skočila zo sedla na zem. Počkala kým sa muž postaví na nohy a potom zasunula sekeru do remeňov na chrbte. Jej súper sa zahnal mečom, ale Horzka sa uhla a meč švihol naprázdno. Elegantným prískokom skočila za nepriateľa a kopla mu do chrbta, kvôli čomu spadol na zem. Uvoľnila skrytú čepeľ a položila ostrie na jeho krk. "Mŕtvy." zasmiala sa Horzka, vysadla na Corvidianu a odklusala ku ostatným. Kráľ Adgol ich oslovil: "Ste skutočne skúsení a dobrí bojovníci. Teším sa z toho že budete bojovať po mojom boku v nadchádzajúcej bitke." povedal odmerane a odišiel. "Čo je s ním?" vyhŕkol Prim. "Je nesvoj z Horzky. Úprimne povedané, Horzka, naháňaš mu zimomriavky... Takto chladnokrvne narábať ženu so zbraňou som naposledy videl vtedy, keď som sa ako zajatec proti svojej vôli raz stretol s Volvom. Nemŕtvi nezapájajú do boja len mužov - ich ženy sú tí najbrutálnejší kati. Ako som povedal, naháňaš mu strach. Aj mne, ale verím ti." odvetil Wake. "Nevadí, rada naháňam ľuďom strach. Inak Prim, teraz mi napadlo, mám pre teba zbraň." odvetila Horzka a z neviditeľnej sedlovej brašny vybrala drevené puzdro vyrezávané runami. Podala ho Primovi a ten ho hneď otvoril. Vnútri ležala rúčka a dve dlhé čepele z lesklej ocele. "Wow. Takúto zbraň som nikdy nevidel, čo je to?" opýtal sa natešený Prim. "Hûthvír, zbraň trpasličích kňazov z dûrgrimstu Quan." "Z dû-čoho?" "Dûrgrimst, klan, doslovne preložené ako 'naša rodina'." "Ako sa to montuje dokopy?" "Ukáž..." povedala Horzka, chytila čepeľ a rúčku a zošróbovala ich dokopy. To isté spravila s druhou čepeľou a podala zbraň Primovi. "Woah." vzdychol Prim a skúsil zopár výpadov s hûthvírom. "Ďakujem." povedal a Horzka mu odpovedala kývnutím hlavy. Na obzore zrazu Horzka zazrela nejasné siluety a tak zamrmlala "kópa" aby si zostrila zrak. "A do kelu..." zamrlala. "Choďte zburcovať ostatných. Rýchlo!" drgla Horzka do Waka a Rioxa. Mlčky prikývli a rozbehli sa po tábore.

Druhá časť pokračovania Interovho príbehu je tu! Rozhodla som sa ju sem vložiť ako megakapitolu preto, lebo keby sem vložím len začiatok ako jednu malú kapitolu, nebolo by to až také zaujímavé :emoji_smiley: Inak ak by vám v mozočkoch prebleskla myšlienka ako "čo to tá ťapa robí twl, prečo robí hentamtú postavu tak OP", tak sa nebojte, všetko má svoj dôvod, iba si pripravujem zápletku (alebo niečo čo by sa dalo považovať za zápletku :emoji_smiley: )

Ak ste prečítali celú kapitolu, prečítali ste presne 3206 slov zložených z približne 16464 písmen :emoji_slight_smile:)

Vystupovali: (väčšina bola iba letmo zmienená alebo nebola zmienená vôbec, ale boli tam :emoji_smiley: ) (ak chcete aby som vás neoznačovala, napíšte mi :emoji_smiley: )
@MrRiox
@Croccy44
@Princcraft
@Fialka♡
@WarcoldCZ
@Nurtuka
@adasm223
@omgmen
@Brancesko
@Delfik
@_Flexo
@Trewish
@Holubin
@Radiko
@ItzzPandisMC
@YouAreDead
@MrVolvo
@MrsRachí
Waka označovať nebudem z dôvodov ktoré všetci dobre chápeme :emoji_smiley:

Tak, to je na dnes všetko. Další diel výjde za... no, ak by bol extra veľký záujem tak zajtra, ak nie tak v stredu. Sé onr sverdjar sitja hvass,
Horzka, Dračí Jazdec a Majster Asasín

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Hey, that's pretty good!(lol)

Dík za označenie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Som ani nečakala, že tam budem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Velmi známý člen
Hey, that's pretty good!(lol)

Dík za označenie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Som ani nečakala, že tam budem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ešte tam budeš :D
raz tam povieš jednu vetičku a raz budeš pomáhať Wakovi riešiť veľmi zvláštnu situáciu z ktorej vzíde "veľmi nečakaný" antagonista ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Ešte tam budeš :emoji_smiley:
raz tam povieš jednu vetičku a raz budeš pomáhať Wakovi riešiť veľmi zvláštnu situáciu z ktorej vzíde "veľmi nečakaný" antagonista ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Looks interesting... ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

MercyCZ

Living meme
Tak trochu jsem úplně missnul všechny předchozí díly, ale damn... To vypadá megaúžasně...

(Kde bereš inspiraci?)

Velmi známý člen
Tak trochu jsem úplně missnul všechny předchozí díly, ale damn... To vypadá megaúžasně...

(Kde bereš inspiraci?)
inšpiráciu? ha, žiadnu nemám :D ale nie, srandujem, trochu ju čerpám z WoWka :D a potom je tu Eragon, môj zdroj všemožných vecí o mágii :D a zvyšok nejak tak príde sám :D nikto ti nebráni prečítať si zvyšok, so feel free to do it! c: (a čo ty vieš, ak sa mi naskytne dobrý flek, možno tam budeš aj ty :D )

Velmi známý člen
čekal jsem, že to máš z těch fantazy věcí (filmy, knížky, hry, whatever). Pokud jsi fakt na tyhle žánry, doporučím knižní (a herní) sérii Zaklínač.

óóó tak to joo :emoji_smiley:
aye, bratranec mi sľúbal požičať knihu Zaklínač 1 :emoji_smiley: len sa mu nejak "nechce" :emoji_smiley: stay hyped for futere kapitoly :DDDD

MercyCZ

Living meme
aye, bratranec mi sľúbal požičať knihu Zaklínač 1 :emoji_smiley: len sa mu nejak "nechce" :emoji_smiley: stay hyped for futere kapitoly :emoji_smiley:DDD
Tak až se ti to povede, tak se snaž se od toho neodlepit do 3. dílu, pak se ze sbírky povídek stane román a to je teprve ono :3

Tak, GL a já jdu spát :p

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Chlast, boj a žrádlo... Vzhledem k tomu, že to není 18+ je to to nejlepší co jsem si mohl přát.

Velmi známý člen
Chlast, boj a žrádlo... Vzhledem k tomu, že to není 18+ je to to nejlepší co jsem si mohl přát.
díky za päť minút smiechu :emoji_smiley: (ale fakt, toto je iba slabý odvar z toho boja, v dalšej kapitole (alebo skôr megakapitole, pretože useknúť boj v polovici sa mi zdá kruté) to bude ešte lepšie :emoji_smiley:DDD) (medovina forever) (pretože iba majster naporcuje jeleňa malým mečom)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.