• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Emememc

gamer
Ahoj. Hraju Survival, a někdy najdu v aukci zajímavou nabídku, ale je dost finančně náročná. V tuto chvíli mám prostě smůlu, a dost mě to mrzí, myslím si ale, že by to mohlo být jinak. Jak?
Chtěl by jsem vás poprosit, jestli byste udělali "Survival Shop", a dali do něj například již zmiňované $, XP a třeba také jiné zajímavé věci, které se mohou hráčovi hodit. Byl bych moc rád, kdyby se dali koupit přez SMS (případně také PayPal a PaySafeCard doufám že jsem to napsal správně)
Tento Shop by mi dost ulehčil hraní a myslím si, že ostatním hráčům také.
:D @Dykol @JaMegaHit @Flafy_ @MrWakeCZ @_yyySepii

SpexikEx

Führer
SMS+Wake= :emoji_scream: :emoji_triumph: :emoji_tired_face: :emoji_angry::emoji_left_facing_fist: :emoji_thumbsdown:
V dnešní době už není problém platit kartou a pokuď ji nemáš tak je možnost všude k dostání PSC.

Emememc

gamer
SMS+Wake= :emoji_scream: :emoji_triumph: :emoji_tired_face: :emoji_angry::emoji_left_facing_fist: :emoji_thumbsdown:
V dnešní době už není problém platit kartou a pokuď ji nemáš tak je možnost všude k dostání PSC.
Nemám na ní dostatečný věk...

Emememc

gamer
Rodiče říkají, že je to "blbost" a že když si chci něco takového koupit, tak ať využiju kredit, který pravidelně dostávám. A starší kamarádi, se kterými se znám osobně, ty bohužel nejsou zas takový kamarádi, aby mi takhle pomohli...

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Na PSC správně není omezení, pouze některý prodejci jsou retardovaný, jelikož asi neuvažují, že jsou v 21. století.. takže to někde neprodají. :emoji_smiley: Ale přes SMS to půjde taky, to ale nevím kdy :(

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.