• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

VeleMarw

Velmi známý člen
dnes na bedwars mini-hře jsem dostal spawnkilly od dvou týpků uvedených v nadpisu, tu jsou screeny. https://ctrlv.cz/Wbyl a na tomto druhém vidět blocky nejsou, ale dle času se tam ty blocky tak ryclhe nedostali, takže i u oxyny ezziny je to taky dostatečné : https://ctrlv.cz/WQnT udělejte si s nimi, co chcete.

Marw. :)

puddi

Nový člen
Dali sme ledva tak 5 killov aj to pochybujem,, a ty si tam len tak stala a pozerala si na nás tak prečo by sme ťa nemohhli killnuť ;) a obstavali sme ťa aby sme ti mohli pekne zničiť posteľ a to podľa mňa není proti pravidlam.. a aspoň si nevymýšlam o tých killoch ako malý pomsty-chtivý kit ahoj maj sa

VeleMarw

Velmi známý člen
Dali sme ledva tak 5 killov aj to pochybujem,, a ty si tam len tak stala a pozerala si na nás tak prečo by sme ťa nemohhli killnuť :emoji_wink: a obstavali sme ťa aby sme ti mohli pekne zničiť posteľ a to podľa mňa není proti pravidlam.. a aspoň si nevymýšlam o tých killoch ako malý pomsty-chtivý kit ahoj maj sa
Ahooj, co meleš? :D na pána si tam píšeš, dáme si čajíček, mlátíš do mě nejméně 5 minut, kámo, banu se nevyhneš. tak tu nepiš pohádky..

Mich droši

Nový člen
Dobrý večer,
Neviem prečo nás sem Velemarw nahlásila,zistila som to na základe toho ako sa nám vysmievala počas hry,že dostaneme ban. Týmto len chcem povedať,že nechcela som Velemarw nahlásiť za urážanie mňa a hlavne mojej kamarátky,ale ako vidím budem to sem musieť poslať. Na fotke môžete vidieť ako urazila moju kamarátku. Ostatné som kvôli priebehu hry nestihla odfotiť. Ps:neviem či sa odoslali fotografie,dávam to na forko prvý krát.

VeleMarw

Velmi známý člen
Dobrý večer,
Neviem prečo nás sem Velemarw nahlásila,zistila som to na základe toho ako sa nám vysmievala počas hry,že dostaneme ban. Týmto len chcem povedať,že nechcela som Velemarw nahlásiť za urážanie mňa a hlavne mojej kamarátky,ale ako vidím budem to sem musieť poslať. Na fotke môžete vidieť ako urazila moju kamarátku. Ostatné som kvôli priebehu hry nestihla odfotiť. Ps:neviem či sa odoslali fotografie,dávam to na forko prvý krát.
B3st f41l 4ever

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.