• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Amibaer_

Mititiho Ofečka
Kamaráde.. tady nejde o to, co jsem napsal, tady jde o porušení pravidel... mě omlouvá to, že mě naštvalo jejich porušení, tudíž budou potrestáni jen oni. nic víc, Marw.
Presne ako píšeš. „ tady jde o porušení pravidel „ . No a pokiaľ viem, tak nadávanie, či už konkrétne urážanie, je tiež zakázané, nie ? :p

Nič ta neospravedlňuje. Svoje chovanie a ovládanie sa, si kontroluješ ty sám. Vždy je aj iná možnosť, ako vyjadriť svoj hnev. Najlepšie je radšej do chatu nič nepísať a ukľudniť sa. Nikam to nevedie, jedine k trestu. :emoji_nerd:
Tým pádom dostaneš warn za urážky.

Ak sem nebudú dodané ďalšie dôkazy, o ktorých sa tu vyššie spomínalo, tak téma zamykám. :p

VeleMarw

Velmi známý člen
Presne ako píšeš. „ tady jde o porušení pravidel „ . No a pokiaľ viem, tak nadávanie, či už konkrétne urážanie, je tiež zakázané, nie ? :emoji_stuck_out_tongue:

Nič ta neospravedlňuje. Svoje chovanie a ovládanie sa, si kontroluješ ty sám. Vždy je aj iná možnosť, ako vyjadriť svoj hnev. Najlepšie je radšej do chatu nič nepísať a ukľudniť sa. Nikam to nevedie, jedine k trestu. :emoji_nerd:
Tým pádom dostaneš warn za urážky.

Ak sem nebudú dodané ďalšie dôkazy, o ktorých sa tu vyššie spomínalo, tak téma zamykám. :emoji_stuck_out_tongue:
Pohoda, kolik už mám warn? :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.