• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Keďže mám ban na cm a nemám čo robiť, tak som sa rozhodil postaviť nejaký domček na štýl "medieval".. Jedná sa o môj prvý build na štýl medieval xd Plz ohodnotiť, keď tak napísať čo upraviť alebo tak.. :d

Screeny:

Přílohy

@L4jF_ Takže, pokúsil som sa spraviť nejaké to okolie, atď.. :d Okolie (tie "hory") nemám ešte hotové, budem to upravovať.. Pristaval som další baráčik, takže daj nejaký tvoj názor, spravil v strede "park" a jazierko.. :s Samozrejme, rozmýšlal som že tam spravím nejaké stromy a dám tam headky pr. pomaranču alebo tak.. :d Možno spravím nejakú riečku a most cez to.. Neviem no.. :d Mám tých nápadov veľa, ale nedokážem ich uskutočniť.. :emoji_frowning:2017-05-03_19.00.46.png
2017-05-03_19.00.08.png
2017-05-03_18.59.54.png
2017-05-03_18.59.43.png
2017-05-03_19.00.35.png
2017-05-03_19.00.20.png
Taktiež prosím vás, ostatných na názory.. Thx ^^

lyfe

anarchic
Je to super. c: Určitě vidíš sám že je to o dost lepší než základní stavba, kde byl ten dům tak sám bez ničeho, hned je to něco jiné.

ImSamson

Velmi známý člen
Keďže mám ban na cm a nemám čo robiť, tak som sa rozhodil postaviť nejaký domček na štýl "medieval".. Jedná sa o môj prvý build na štýl medieval xd Plz ohodnotiť, keď tak napísať čo upraviť alebo tak.. :d

Screeny:
7/10 dokonči to okolí pak to bude 10/10 :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.