• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

drkousek

Velmi známý člen
Dobrý den!
Tak si tak brouzdám po serverech. Bavím se s kamarádem a přišli na řadu anticheaty. Mohl bych se tedy zeptat, co tu máte za anticheat? Je pravda že je tu vlastní anticheat? (Lepší sekci jsem nenašel)
Mohl by ses k tomu prosím @MrWakeCZ něco napsat?
Děkuji velmi za každou odpověd.

drkousek

Velmi známý člen
Bavil jsem se s jedním /myslím helperem/ a ten mi povídal, že prý CM má vlastní anticheat. Složení několika anticheatů dohromady. (to jsem z toho tedy pochopil)

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
aj tak ten anticheat ho*no robí a iba robí to max. niekedy hru nehrateľnú, keby tu aspoň nebol lol

drkousek

Velmi známý člen
kdyby tu nebyl, tak se tu množí cheateři.... ano nehratelnou když máš lagy... + jak jsem již zjistil blokuje fastbridge

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
kdyby tu nebyl, tak se tu množí cheateři.... ano nehratelnou když máš lagy... + jak jsem již zjistil blokuje fastbridge
cheatery tu budú tak či tak a admin má predsa na to prefix, prečo by som mal trpieť ja? a j, na nových mapách mi to blokuje už aj hity

iJuhan

Velmi známý člen
Wake má něco na svém webu, ale podle revizí byl v poslední době nějaký update, či co.
Narazil jsi na Anticheat, prý má váš server nějaký vlastní
No nikdy jsme neměli vlastní anticheat, jelikož řekněme si popravdě. Nic není stoprocentní a ani detekce cheatů. I kdyby jsme udělali špičkový anticheat na detekci všech cheatů z Wurstu/Huzuni, tak stále bude na internetu dalších 600 cheat-launcherů, které to může potenciálně ignorovat. Je to tedy nereálné detekovat vše. Proto používáme placenou verzi jednoho z nejlepších anticheatů. Náš poslední „CMAC“, kterého hráči znají dost dobře, byl místy tak chybný a retardovaný, že kopal jak se mu chtělo. Proto se rozhodlo a já jsem toho také názoru, že nejlepší anticheat jsou sami hráči. Hráči, kteří hrají na serveru nějaký pátek, mají schopnou techniku někoho natočit. Hodí to na forum a hráč, co podváděl má ban. Jenže to je také trošku retardovaný přístup, jelikož spoléhat se na hráče u velkého serveru, je zbabělost a když kolem tebe na minihře proletí hráč, tak to také není moc dobrá vizitka serveru. V důsledku toho všeho, se rozhodlo, že bude anticheat ale takový, který bude detekovat pouze pasivní cheaty. Nikdo ho nepozná, ale bude dráždit hráče, co něco mají. Ze serveru se tak nemůže stát atrakce na banování a jiné akce, které existují na jiných serverech.

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Mno, ale nějaký by tady mohl být, přeci jenom admini/helpeři neodchytí vše.

CataClysm

Velmi známý člen
Co jsem zpozoroval, tak zatím dělá víc škody těm, kteří to umí, než cheaterům. Blokuje fb, blokuje hity, ale killaura a scaffold pořád fungují bez větších zádrhelů.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.