• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

iTzRewii

„Někdy i žít je statečným činem.“
Ahol Admini, Helpeři a Hráči,

Mám tu jeden návrh, který se může stát realitou. Mohla by CraftMania mít svého "YouTubera" Jako byl předtím PVNST ( Prosím žádné debaty k tomuto jménu) a že by někdo zkušený s YouTubem natáčel na YouTube na kanál Craftmania.cz Nebo tak. A Každý by se mohl koukat na nové tríčky a novinky okolo serveru a tak. Byl by rozdělen na Sekce videí kde by byl třeba: SkyBlock; BedWars; SpeedBuilders; PvP atd. A každý týden by mohlo vyjít třeba jedno video z nějaké té sekce. Mě by se to osobně líbilo hlavně kdyby tam byly videa ze SkyBlocku. Děkuji

S pozdravem Vít Holub ... RewiiCZE :D.

Delfik

Člen
Kdyby se toho chtěl někdo z vedení ujat, tak se logicky již na ten kanál natáčí. :emoji_smiley:

Avšak ve vedení nevím o nikom, kdo by se alespoň trochu po odchodu Pevnosta a Krosty orientoval v Youtube a uměl s tím trochu, takže myslím, že kanál bude i nadále mrznout.

A hlavně, pokud by měl někdo natáčet, musel by mít na to čas a většina AT je minimálně na středních a má jiné priority, než youtube.

iTzRewii

To ano :D Třeba se někdo toho ujme a mohlo by se to zase rozjet :D Já osobně s YT umím :D

iTzRewii

S YT umím dobře chvíly jsem natáčel a... jede to fajnově. Až na počet Subs.. Ale ehm... Ale kdybych natáčel na CraftMania Kanále tak by to bylo fajn

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.