• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kubrt

Kubrt Moravan
Dneska jsem si l nainstalovat Counter Strike. Ale ke spuštění potřebuji DirectX 9.0c.
ale vždy se mi přeruší stahování Directu a napíše mi to software který instaluje neprošel system pro získání logo
Kdo mi pomuže vyřešit tento problém daruji mu 5xnáhodný steam klíč

Keyio

00:00 AM
A jaký operační systém používáš?

Zkoušel si stahovat DirectX i jiným způsobem? Koukni se, jestli již nemáš v zařízení tento software a není jen poškozen.
Při instalaci zkus vypnout antivirus.

Kubrt

Kubrt Moravan
A jaký operační systém používáš?

Zkoušel si stahovat DirectX i jiným způsobem? Koukni se, jestli již nemáš v zařízení tento software a není jen poškozen.
Při instalaci zkus vypnout antivirus.
Stahuji to na Windows xp :"( a zkusil jsem vypnout Antivir a pořád to píše

Kubrt

Kubrt Moravan
A ještě mi to napíše Další informace o této chybě naleznete v souborech dxerror.log a directx.log ve složce windows

Fowleyy

Kix je gay
Hele když já jsem instalovat CS:GO tak mi to nainstalovalo samo možná to je windowsem jaký máš?

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Zkus třeba odstranit veškeré " zbytky " a pak to zkus znova nainstalovat.
Může to být také tím že prostě tvoje grafika nemá DirectX 9, napiš nám tvojí grafiku.:emoji_wink:

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Můžeš to ještě zkusit spustit v režimu kompatibility.:emoji_thinking: Pokud ani to nepomůže tak ti doporučuji si stáhnout lepší Windows. :emoji_thinking:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.