• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chceš pokračovanie ? :Đ

• Ano, jasne.

Votes: 0 0.0%
  • Ano, pls pls ano omk :O (lol)

Votes: 1 33.3%
  • Neviem.

Votes: 2 66.7%

• Total voters
    3
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Skyečus! Práve si sa dostal/a k 12. dielu môjho príbehu! Predom sa ospravedlňujem za chyby :D
Minulý diel - https://craftmania.cz/tema/city-of-creepypastas-xi.24340/
Nebudem zdržovať a pod čítať výplod mojej fantázie :O

City of Creepypastas XII.

Je pohodové ráno v New Creepe. Všetci spia vo svojich domoch až na Henryho. Ten sa prebudil z nočnej mory.
"Díky bohu, že to bol len sen..." pomyslel si Henry pozerajúci okolo seba. Prestal sa pozerať okolo seba, obliekol sa do svojho oblečenia a vyšiel na čerstvý vzduch. Všade bolo počuť štebotajúce vtáčiky, v diaľke bolo vidieť nejakého muža bojovať a Henry si užíval ten čerstvý vzduch. V tom momente si všimol Pandis, ktorá sa kukala na oblohu a na okolie. Rozhodol sa, že ju vyľaká. Tajne sa plížil ku Pandis a zozadu na ňu vybafol. Pandis sa nanešťastie pre Henryho nezľakla a uškrnula sa. "Trénuješ na britského strážcu kráľovnej alebo čo?" spýtal sa Henry. Pandis sa k nemu otočila a prehovorila:"Som to očakávala. Mal si zasa nejakú nočnú moru?". "Ano, zasa. Bola o nejakej príšere podobajúcej sa klaunovi ale nebol to celkom klaun. Mal čierné vlasy po ramená, špicatý pásikavý bielo-čierný nos, bielu kožu a čierné oblečenie. Hovoril si Laughing Jack .Ten sa ma snažil zabiť. Neviem ako to dopadlo lebo vtedy som sa zobudil." rozprával o nočnej more Henry. Pandis pochopila o čom hovoril Henry a povedala:"Ja tiež niekedy mávam zlé sny, ale len o Jeffovi The Killerovi.". V tom ich vyrušil Ben a prehovoril:"Mne sa zasa zdalo o môjmu "zlému dvojčaťu". Nejak mi stále pripomína Linka, ale je tak trochu pokazený.". Ich rozhovor prerušilo zvonenie Benovho mobilu. Zdvihol to. Hovor trval asi tri minúty a Ben zavesil.Prehovoril:"Máme ísť všetci traja do toho metra. Volá nás tam Micka. Vypadá to, že to bude niečo seriozne.". Všetci traja prikývli hlavou a bežali rýchlo čo im sily stačili až kým neprišli k metru. Dali si na hlavu svoje kapucne a už hned mali na sebe svoje uniformy. Išli dole schodmi a otvorili tajné dvere. Micka ich tam práve očakávala a prehovorila:"Fajn. Podte zamnou." a išla. Pandis, Ben aj Henry išli za Mickou do jednej veľkej miestnosti. Steny boli žlté ako slnko, strop biely ako slnko. Pred nimi sa nachádzal počítač s veľkým počtom monitorov. Za ním sedel niekto, kto sa po chvíli otočil so stoličkou k Micke. "Zdravím, volám sa Bluetooth ale každý mi tu hovorý Modrý Zub. Rád vás poznávam." predstavil sa Bluetooth. Micka Cicka sa usmiala a povedala:"Tak, máš nejaké informácie o tej hrozbe?". "Mám. Za pár hodín sa tu zjaví Laughing Jack aj s dvesto poskokmi. Cerberuz už pripravuje jednotky do boja. Potrebujú aj pár Phantomov." odpovedal Bluetooth a odsrkol si z pitia, ktoré mal pri sebe. Dobrovoľne sa pridala Pandis, Ben, Takateki aj jedno dievča, ktoré si neprezrádza jej meno, tak jej hovoria Cassie. "A čo Micka a Henry?" spýtal sa Ben. Micka sa usmiala a odpovedala:"Ja pôjdem na pohovor s Phantommi z Japonska. Henry bude v metre ako záloha a ostatní budú doma a oddychovať.". "Čas tiká. Podme sa pripraviť." prehovorila Pandis a spolu s Benom išli potrénovať svoje bojové techniky. Ked vošli do miestnosti, bola biela. Zachvíľu sa zmenila na cestu vedľa ktorej boli náhodné budovy. Každá bola iná veľkosťou aj farbou. Zo všetkých strán začali simulované postavy obkľúčovať všetkých štyroch. Bolo ich asi tak 100 čiže 25 na jedného. Prvá vlna bola počet 25 postáv. Nejaká polovica sa pustila na Takatekiho. Ten začal tasiť svoju silnú katanu a postavil sa do bojovej pozy. Ked sa prvá postava k nemu priblížila, Takateki švihol katanou až tak, že to odseklo hlavu a ruku. Ked telo dopadlo, Takateki vyskočil vysoko až tak, že ho nebolo vidno a dopadol na zem s veľkou tlakovou vlnou, ktorá zabila väčšinu. "Vyzývate ma?!?" skríkol Takateki a rozsekal posledné postavy z prvej vlny na maderu. Druhá vlna sa vrhla na Pandis. Pandis hodila na päť z nich práčku, ktorá sa len tak povaľovala po zemi. Daľších päť ju chcelo zastreliť, ale Pandis vyvolala neviditeľnú stenu. Guľky sa odrazili a zabili štyroch z piatich. Tá piata sa rozbehla oproti Pandis. Pandis toho využila a trafila ohnivou päsťou postavu presne do tváre. Potom povedala:"Pozrite sa poriadne. Nebudem tu nachvíľu." a zneviditeľnila sa. Tajne zo zadu zabila z posledných radov dve postavy. Posledné ôsme si to všimli a obkľúčili ju. Pandis rýchlo prišla k jednej a začala ju bodať rýchlejšie ako motorovka. Daľšia spravila veľký výpad na Pandis. Bohužiaľ, bez úspechu, pretože bola rozpolená jej mečom. Siedma iba stála. Pandis na ňu vrhla lepivú bombu a ked vybuchla, tak z nej ostalo iba pár kuskov mäsa. Polovica zo šiestich sa pomaly k Pandis približovali. Pandis ich bodala do hrude ako divá a na posledných troch hodila granát. Ten ich roztrhal na franforce. Predposledná vlna sa vrhla na Bena. Bola to najnemotornejšia vlna akú kedy kto videl. Zbrane mali naopak a strieľali do seba až ostala len jedna, ktorá mala iba dýku. "A to som sa tešil na to, že im prinesiem peklo pekne na tanieri." pomyslel si Ben a poslednú zapálil svojim ohňom. Posledná vlna prišla na Cassie. Ona práveže nemala pri sebe jej meče, lebo si ich zabudla. Pre istotu mala vždy pri sebe jej dýku. Zvolala:"Síce mám iba dýku, ale zachvíľu budete rozsekaný na maderu ako madari pri Világoši." a začala každého rozsekávať ako divá. Ked už všetky postavy ležali na zemi zmasakrované, tak už sa prichystali na miesto, kde stáli jednotky Cerberuzu. Ked tam došli, tak sa k nim prehovoril jeden z jednotky:"Volám sa Inter Atomovski, rád vás spoznávam. Môžete vyliezť na strechu, aby si nevšimli toho vášho tajného útoku. Laughing Jack si pôjde pre istotu z cesty. Určite chce ísť do toho vašeho metra.". "Dakujeme. A dúfam, že to prežiješ Inter." prihovoril sa mu Takateki. Pandis, Ben, Takateki aj Cassie sa rýchlo vyšplhali na strechu jednej budovy. Cassie si práve všimla armádu poskokov idúcich k jednotkám Cerberuzu. "Už idú! Pripravte sa!" zvolala Cassie a vytiahla jej odstreľovaciu pušku. Zamierila na jedného v strede a strelila ho rovno do hlavy. Jednotky Cerberuzu začali strieľať ako divé ale munícia im stačila na tri štvrte armády. Pre toto tu boli Phantomovia. Ako prvý vyskočil Takateki a zrazil k zemi niekoľko z poskokov. Ostatní vyskočili hned naraz a s dopadom zabili dvoch. Poslední poskoci sa chceli dať na útek ale ohnivá guľa ich chytila a zabila. "Gratulujem vám k zabití mojich poskokov. Teraz sa skúste vyporiadať so mnou." prehovoril Laughing Jack prechádzajúci cez hmlu. Takateki sa snažil udeliť silnú ranu katanou ale Laughing Jack ho odrazil silno, že narazil na stenu. Ben a Cassie ho chceli napadnúť zozadu ale nepodarilo sa im to. Pandis začala boj s tým, že ho oslabila tak, že začala švihať mečmi ako kosačka a snažila sa o to, aby Laughing Jack sa kryl jej útokom. Ked vedel, že už je vysílený, tak bodol Pandis do hrude a odišiel. Pandis to práve prežila. Laughing Jack práve išiel do opusteného metra a stretol tam Henryho otočeného chrbátom. "Som ťa tu očakával, Laughing Jack. Chceš sa porozprávať?" povedal Henry a otočil sa k Laughing Jackovi. Laughing Jack zvieral v rukách jeho dýku a odpovedal:"Porazil som tvojich kamošov. Môžem poraziť teba!". Henry vytasil jeho meč a začali šermovať. Laughing Jack chcel Henrymu uštedriť veľmi silnú ranu, ale Henry mu rozpolil dýku a odkopol ho. Pre istotu mu zapálil ruku a bodol ho do srdca. "A ževraj ťa neporazím." povedal Henry Laughing Jackovi. Laughing Jack sa pozrel na Henryho a odpovedal:"Teraz si ma porazil, ale nabudúce budeš ten, ktorý bude porazený, Fénix." a odportoval sa preč. V tom prišla Pandis s Benom, Takatekim a Cassie. Z portálu vyšla aj Micka Cicka a spýtala sa:"Laughing Jack sa vyparil?". Henry len súhlasne prikývol hlavou. "Do pizze s mäkčeňom!" zanadávala si Micka a išla otvoriť dvere do miestnosti. Našťastie sa do nej ten Laughing Jack nedostal.

Pokračovanie nabudúce ! Sorry jako! :D
No, už sme na konci tohto dielu. Moc ma to mrzí.
Nezabudni to ohodnotit dortíkom, lajkom, sušienkou atd... :D
Do daľšieho dielu zatiaľ Skyečus!

#ViacBoja

micik10

Kráľovná Narnie :*
Prvá!
Tomu sa hovorí #ViacBoja :D
Zasa som sa niekam vyparila a nechala väčšinu práce na vás :D
Každopádne, super diel :3
A nabudúce to vydaj skôr!

Inak, kašlala som na ten opis toho Laughing Jacka a predstavovala som si ho takto:

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Prvá!
Tomu sa hovorí #ViacBoja :emoji_smiley:
Zasa som sa niekam vyparila a nechala väčšinu práce na vás :emoji_smiley:
Každopádne, super diel :3
A nabudúce to vydaj skôr!

Inak, kašlala som na ten opis toho Laughing Jacka a predstavovala som si ho takto:
Tak nejak ale iba s bielou a čiernou :D
(Nabuduce googli :D)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.