• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
No tak je to tady, víc hlav víc ví. Rozhodl jsem se, že se tedy poptám vás hráčů, co by jste chtěli přidat/odebrat/upravit. Každý může vymyslet cokoliv, já to pak projdu a uvidíme co přidáme nebo změníme. Můžeš napsat cokoliv tě napadne, jestli to půjde zrealizovat je až můj problém. :emoji_smiley:

Pro 10 hráčů, kterým potvrdíme min. 10 nápadů, dostanou jakékoliv VIP + všechny gadgety na lobby :emoji_astonished: + vlastní tag jaký budeš chtít na Survival serverech.

Tak stačí vymýšlet, další neděli se na to kouknu a uvidíme :) :3

Naposledny upraveno:

Sspeky

Hl.Builder
Nazdar,
1. Bolo by dobré, ak by sa každý mesiac menila aspoň jedna BW mapka. Mohlo by to byť tak, že by Wake alebo niekto urobil plugin ktorý by nejak počítal pripojenia na rôzne mapky a na mapke ktorá bude mať najmenej pripojení sa vymení za druhu.. :D
2. Myslím, že by sa hodil každému hráčovy príkaz /find.. (Príkaz /find <nick> je príkaz ktorý ti ukáže kde je daný hráč pripojený)
3. Bolo by dobré ak by si pridal na Survival servery príkaz /repair.. Pretože napr. keď som v PvP arené a mám skoro zničené brnko tak sa mi nechce zas ísť na /spawn a napísať /warp enchant aby som si to opravil.. (Príkaz /repair je príkaz ktorý ti opravý item ktorý držíš v ruke)
4. Pridať <CoinCrate> kde by si mohol dostávať malé množstvo CC
5. Potom by si mohol pridať aj taký plugin, ktorý by rozdeloval /tpa <nick> tak, že keď napr. Hráč na Creativu napíše: "All TPA sútaž skinov" a viacero hráčov dá na neho /tpa tak aby to mohol acceptnuť pomocou príkazu (príklad) /tpyes Mithing.
Nič viac ma nenapadá. :D
*Mithing*

Delfik

Člen
Nepřijde mi, že by chtěly současné servery moc změn, jsou dělaný dobře - pokud se tedy nebavíme o ekonomice jednotlivých serverů, ale to teď nechám stranou.

Hlavním problémem úpadku je to, že konkurence furt nabízí nové hry a nové servery a přesně to je to, co by se mělo přidat sem. Kdy naposledy vyšla nějaká minihra, která za týden neomrzela ? Když půjdu trochu v čase, tak SkyGiants po pár dnech kompletně upadl, možná i z toho důvodu, že se jednalo o nepovedenou napodobeninu Bed Wars. Co tu máme dále, no ano, náš módovaný server Teggit, který dopadl také katastrofálně. Pak tu bylo UHC, TurfWars atd.

Proto si myslím, že by dotaz měl znít: Jakou novou hru chcete ? A vyslechnout názory hráčů, jak by to mělo vypadat a všechno, co by ti pomohlo při její tvorbě. Protože to by mělo být to, na co by ses měl soustředit, jinak CM půjde ještě níž, než kde je teď. Navíc je hezký, že jsou nové hry furt slibovány, ale chtělo by je to i trochu realizovat.

A prosím, nesnaž se mi to, co jsem ti napsal nijak vyvrátit, jako onehdá. Sám víš, že to nové hry potřebuje a myslí si to jak většina hráčů, tak dost lidí ze současného i minulého Admin Teamu.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Nepřijde mi, že by chtěly současné servery moc změn, jsou dělaný dobře - pokud se tedy nebavíme o ekonomice jednotlivých serverů, ale to teď nechám stranou.

Hlavním problémem úpadku je to, že konkurence furt nabízí nové hry a nové servery a přesně to je to, co by se mělo přidat sem. Kdy naposledy vyšla nějaká minihra, která za týden neomrzela ? Když půjdu trochu v čase, tak SkyGiants po pár dnech kompletně upadl, možná i z toho důvodu, že se jednalo o nepovedenou napodobeninu Bed Wars. Co tu máme dále, no ano, náš módovaný server Teggit, který dopadl také katastrofálně. Pak tu bylo UHC, TurfWars atd.

Proto si myslím, že by dotaz měl znít: Jakou novou hru chcete ? A vyslechnout názory hráčů, jak by to mělo vypadat a všechno, co by ti pomohlo při její tvorbě. Protože to by mělo být to, na co by ses měl soustředit, jinak CM půjde ještě níž, než kde je teď. Navíc je hezký, že jsou nové hry furt slibovány, ale chtělo by je to i trochu realizovat.

A prosím, nesnaž se mi to, co jsem ti napsal nijak vyvrátit, jako onehdá. Sám víš, že to nové hry potřebuje a myslí si to jak většina hráčů, tak dost lidí ze současného i minulého Admin Teamu.
Minihry jsou na dýl, na ty ted za poslední 3 měsíce nebyl čas.. ale to jsem psal už 300x na discordu ._.

Speedy11CZ

Šílený vývojář
CrateKeys a VoteParty a losy: Mnoho lidí zná, jak se těší na VP / los / VK a hned jak to dostane tak zjistí, že ho kvuli full inv nedostal! proto by mohl být command /box ve kterym by byly VK / losy / VP: a dalo by se ro vyzvednout kdyz mame prazdny INV
Commands za Cc:
co takto si odemknout VIP commands za craftcoiny? hráči by spíše se snažili hrát než koupit VIP a hned machrovat s glow. třeba: /glow SkyBlock - 500 CC atd.

iTz_T1b0Rk0

autíčko
podľa mňa netreba meniť nič, všetko je tak ako má byť :p jedine trošku upraviť CMAC nech už konečne neblokuje FB :D možno ešte nejaké tie weekly eventy na /lobby s odmenou 1000CC, ešte napr. pridať nové warpy na Survival serveroch tj. /warp parcour atď. :* možno to bude znieť divne, ale ak by sa to dalo, vrátiť 1.8 :p CM by bola 1.8+ serverom, tým pádom by sa minihry rozdelili na dve časti (BW 1.8, BW 1.9+), a možno by to prilákalo aj nejakých tých nadšencov a zvýšil by sa počet hráčov na cm c: viem, nebude to ľahké uskutočniť, ale bolo by to skvelé :p a jednoznačne, vrátiť staré bw mapy, nech je ich viac na výber, a predsa, nič nie je lepšie ako originál :eek:

CataClysm

Velmi známý člen
Nápady:
1) zákaz multiclicků, každý týpek s AC se na to vymluví, bum, unban
2) perma ban za cheaty
3) 2. šance až po nějaké době
4) 3. šance už není
5) AT na vanille, určitě by se někdo našel, hodně lidí tam má FH a Xray

Speedy11CZ

Šílený vývojář
Nápady:
1) zákaz multiclicků, každý týpek s AC se na to vymluví, bum, unban
2) perma ban za cheaty
3) 2. šance až po nějaké době
4) 3. šance už není
5) AT na vanille, určitě by se někdo našel, hodně lidí tam má FH a Xray
= k banům - vyděl 500 třema ( každý 3. hráč má hacky a je to holá pravda ) = craftmania zkrachuje - ono i ti hackeři tvoří tu komunitu :)

CataClysm

Velmi známý člen
= k banům - vyděl 500 třema ( každý 3. hráč má hacky a je to holá pravda ) = craftmania zkrachuje - ono i ti hackeři tvoří tu komunitu :emoji_slight_smile:
Chápu, že od profešonal džava devlopr nemůžu čekat nic chytrého, ale když každou 2. hru hraješ proti šulínovi s 5klikem, není to moc příjemné, víš? Ne každý, kdo je součást komunity je tam právem a zrovna cheaty jsou zakázané..

Speedy11CZ

Šílený vývojář
Chápu, že od profešonal džava devlopr nemůžu čekat nic chytrého, ale když každou 2. hru hraješ proti šulínovi s 5klikem, není to moc příjemné, víš? Ne každý, kdo je součást komunity je tam právem a zrovna cheaty jsou zakázané..
Jo ale zase pokud se rozhodneš až po X-té nehackovat a perma? + pokud to bylo neprávem!

CataClysm

Velmi známý člen
Jo ale zase pokud se rozhodneš až po X-té nehackovat a perma? + pokud to bylo neprávem!
Většina banů je právem, každý cheater řekne, že cheaty nemá (mimo těch, kteří cheatují pro srandu). Máš se rozhodnout necheatovat napoprvé, max napodruhé. Neštvou mě ti, kteří mají KA na max, AK a scaffold. Prostě dostanou ban, obejdou a pak IP ban. Nejvíc nesnáším ty, kteří cheatují s nízkým nastavením a vydávají to za skill, ban ovšem nedostanou, protože se na cosi vymluví.

koza37

Iluminát
1) Skyblock PvP :--)
2) přidal bych povolení pro AT stavět eventy - pod podmínkou, že by to majitel a třeba hl. admin (pokud už je .d) věděli a že by práci helpera/admina dělal stejně, jako normálně (když by byl problém, pozastavení možnosti mít eventy?)
3) většina hráčů co hraje na serveru nečte, takže by mohl být dotazník když se logneš - odměna 100CC nebo 20 skydustu atp. za vyplnění
4) možnost propojení s discordem - příkaz, např /d - hráčovi by se ukazoval discord chat v MC (a ne že to nejde, u TSka to jde, ale možná to nejde, takže snad to jde :Đ)

Speedy11CZ

Šílený vývojář
1) Skyblock PvP :--)
2) přidal bych povolení pro AT stavět eventy - pod podmínkou, že by to majitel a třeba hl. admin (pokud už je .d) věděli a že by práci helpera/admina dělal stejně, jako normálně (když by byl problém, pozastavení možnosti mít eventy?)
3) většina hráčů co hraje na serveru nečte, takže by mohl být dotazník když se logneš - odměna 100CC nebo 20 skydustu atp. za vyplnění
4) možnost propojení s discordem - příkaz, např /d - hráčovi by se ukazoval discord chat v MC (a ne že to nejde, u TSka to jde, ale možná to nejde, takže snad to jde :Đ)
jde, na ten discord s mc je přímo plugin

Chemicky

Inkvizitor
Přidám taky svých pár tipů a jeden útopický sen, který se nazývá RPG server :D Chybí mi už nějakou dobu pořádné minecraft RPG. Prolézám jeden cz/sk server za druhým a prostě to není ono. Pořádné skilly, zlepšování postavy, levelování, bossové, úkoly za odměny...no jo, moje útopie

Co se týče skyblocku a survivalu, tak bych dodal konečně pvp arénu a nechal udělat zas eventiště. Hráči si sice dělají svoje eventy, ale znáte to. Nevyhraje kamarád, tak se event zruší a problémy jsou na světě...
Taky marně čekám na dodělání /coinshopu a docela by se mi líbilo hodit top skyblocky do tabulek na webu

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.