• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrZityGTs

Člen
Na survivalu známe snad každý hráče BoredNoob. Ale tenhle člověk je podle mě docela zlí a velký troller,
Na serveru hraju asi 2týdny přibližně a jestě nevím vše příkazy a tak dále a on tam trollí stylem že mám dát /ci neboli /clearinvent a já to samozřejmě napsal a smazalo mi to vše věci co sem měl, jenom pro schrnutí jsem měl tyto věci: Meč který měl: Sharpnes 5, Fire aspect 2, Knockback 2, Mending a Unbreaking 3 a to nejdůležitější o co sem přišel. 32 Iron Golem Spawnerů. Jinak mi zmizeli fakt hodně dobré věci, Měl sem asi 5staků Quartzu a brnění naštestí na sobě. Takže bych od nějakého admina (Ted online admina _yyySepii) aby ho nějako potrestal. A PS: Mám svědka. Marc22. Ten ví že jsem všechny věci měl protože ode mě ty spawnery chtěl koupit.

FatihAga

Velmi známý člen
Na survivalu známe snad každý hráče BoredNoob. Ale tenhle člověk je podle mě docela zlí a velký troller,
Na serveru hraju asi 2týdny přibližně a jestě nevím vše příkazy a tak dále a on tam trollí stylem že mám dát /ci neboli /clearinvent a já to samozřejmě napsal a smazalo mi to vše věci co sem měl, jenom pro schrnutí jsem měl tyto věci: Meč který měl: Sharpnes 5, Fire aspect 2, Knockback 2, Mending a Unbreaking 3 a to nejdůležitější o co sem přišel. 32 Iron Golem Spawnerů. Jinak mi zmizeli fakt hodně dobré věci, Měl sem asi 5staků Quartzu a brnění naštestí na sobě. Takže bych od nějakého admina (Ted online admina _yyySepii) aby ho nějako potrestal. A PS: Mám svědka. Marc22. Ten ví že jsem všechny věci měl protože ode mě ty spawnery chtěl koupit.
Tie veci ti nikto nemôže vynahradiť , bola to tvoje voľba že si to napísal , mal si si vtedy zistiť čo to je za príkaz. A do budúcna , prihoď tu aj ňiaké dôverné dôkazy.

_yyySepii

Antichr†st
Stížnosti na tohoto hráče jsou celkem častou záležitosti. Zajdu, zeptám se lidi a uvidíme, co s nim.
O tvých itemech podiskutujeme až budu na serveru.

Nechám toto téma zatím otevřené, aby se případně nějací hráči mohli vyjádřit (ze svých zkušenosti) k tématu ohledně hráče "BoredNoob".

NXBZC

Člen
Njn...BoredNoob,celkem znamy hrac.
Rad na serveru trolli a provokujed lidi.
Celkem nedavno jsem se snim tak trosku chytl kvuli jedne veci,a to takove,ze jsem ho napomenul at nenadava a nestrapnuje jedno hrace,ktery na serveru hraje ktartkou dobu.
Chtel bych dodat to,ze je to pekny zmetek a take bych souhlasil s trestem.
Diky,ShadowKlepiq_ :)

Ja som hrala na servery veľmi krátko ale čo viem, je že hrač BoredNoob vlastní (možno vlastnil) resku..rychlo ma nenapadne názov ale v tej reske bola ako keby stena, na nej cedulky a nejake mena ku ktorym boli napisane kratke (niektoré pekné, niektoré zlé) popisky.

Pozerala som už aj jeho BanList a keď sa na to pozrú aj ostatní, zistíte že to je naozaj zlý hráč.

NXBZC

Člen
Ja som hrala na servery veľmi krátko ale čo viem, je že hrač BoredNoob vlastní (možno vlastnil) resku..rychlo ma nenapadne názov ale v tej reske bola ako keby stena, na nej cedulky a nejake mena ku ktorym boli napisane kratke (niektoré pekné, niektoré zlé) popisky.

Pozerala som už aj jeho BanList a keď sa na to pozrú aj ostatní, zistíte že to je naozaj zlý hráč.
Ano,ty resku ma stale...a stale tam jsou ty cedulky :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.