• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Tento příspěvek má sloužit hlavně jako odpověď pro @Vecktus

Jelikož jsem byl označen jako normální, tak se k části tvého příspěvku nenormálně vyjádřím :emoji_hugging:

Za 1. kauza PVNST... Ban dostal za psaní reklamy do chatu - "Napísal omilom zlú ip TSka...?" - jelikož byl admin, sám moc dobře věděl, jak se reklama na CraftManii trestá a také věděl, že si může zažádat o UnBan (což se stalo, ale tam už si to on sám skazil, takže šanci dostal, ale nevyužil jí).

Za 2. netrestáme nadávky, nestaráme se o server, všechno je špatný... Myslím, že ZDE je vidět, že na server nekašleme a snažíme se udělat ze serveru pěkný místo. Celkem ironie, že nadáváš jak nikoho netrestáme za nadávání a pak nám tady nadáváš ty :emoji_hushed:

Za 3. Liturkey potrestal za psaní gramaticky nesprávně... Jednou někdo udělá krok vedle a hned je celý server nejhorší na světě... Co je tohle za logiku?! Liturkey tu byl nový a hráči ho provokovali... To ho ovšem neomlouvá a za svůj čin byl potrestán - ale tohle už je trošku moc ne? "to sa teším keď budeš mať rank hráč" Každý děláme chyby a právě ty chyby jsou něco, co nás posouvá dál.

A závěr? Tenhle server je pro zábavu a baví se zde dost hráčů. To, že server musí přijímat nějaký peníze za VIP je logický, pokud chceme, aby něco dával zase nám...jen tak server jako CM zadarmo nerozjedeš :emoji_smirk:
Hráči, kteří neporušují pravidla, zde klidně hrají a s klidem můžu říct...že i nadále budou :emoji_slight_smile:
Je to celkom pekná odpoved.(aj ked pre Vecktusa)
Sice ma MC už nebaví(možno už nikdy nebude, ale CM je good server), ale vždy, ked som ho zapla, tak hneď na CM...
Patrila som do tých, čo neporušovali pravidlá...
Teraz už chodim len na plug(lebo je tam chill, len raz za čas pride bordelista) ale CM si vždy zafixujem do pamäti ako dobrý, prepracovaný server s hráčmi, s ktorými sa da popísať...
Vecktusa vmimam ako niekoho, kto rad robi slohovky no na gramatike by mohol ešte zapracovať... xd

Liturkey

Vývojář
@Vecktus PVNSTa vážně řešit nemusíš, není ti nic do toho... Stejně jako do trestání hráčů. To, jak jsem ty hráče před tím, byla chyba. Uvedl jsem špatný důvod, ale to jsem tu byl ani ne týden. První větší akce, zvoral jsem to. (PS: Musel to být zajímavej research, aby jsi našel argumenty proti mě). Kdybych dal jako důvod provokaci, bylo by to v pořádku. Ale to tu vážně nehodlám řešit. Ty body se mi smazali a ty se prosím nepleť do systému bodování, když ani nevíš jak probíhá. Hráči si mě docela oblíbili, takže není problém u mě, že bych byl nějak zlej a hnusnej na hráče. Členové, co byli v AT dávno odešli a většinou dobrovolně a nebo byli vyhozeni za aktivitu (jako pár členů včera).

Dykol

Odpadlík
Koukám, že po delší době nějaká aférka. Jdu si kupit zmrzku, až příjdu, chci tu 4 srdíčka.

Dykol

Odpadlík
A jinak, abych se vyjádřil k tomuto příspěvku, jelikož zde jsem označen, tak řeknu asi jen toto. Díky, že si myslíš, že jsem normální či co, Sice bych to o sobě netvrdil, ale co :emoji_smiley: No a co s tebou bude dál, to se uvidí. Ale pro příště bych být tebou nezačínal s ničím podobným a nezačínal bych hned urážet a kopat kolem sebe. Možná ti připadá, že nejednáme fér, ale tak to holt Někdy chodí. Nemůžeš být se všema v Dobrém. Ale můžeš se o to pokusit. Nevím jak ostatní, ale já se řídím pravidlem, že kdo se chová normálně a slušně, zaslouží si normální a slušné zacházení. Opačná strana by se měla zamyslet. Toť vše, Kebab.

Liturkey

Vývojář
@Dykol Já to vidím stejně :3 Jsem hnusný k lidem, co jsou hnusný ke mě... K těm, co se chovají normálně se chovám normálně a vážím si jich :D PS: Vzal jsi si už ten kebab, co jsem ti udělal do školy?

Dykol

Odpadlík
@Dykol Já to vidím stejně :3 Jsem hnusný k lidem, co jsou hnusný ke mě... K těm, co se chovají normálně se chovám normálně a vážím si jich :emoji_smiley: PS: Vzal jsi si už ten kebab, co jsem ti udělal do školy?
Jasan páčidlo pane.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.