• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ImSamson

Velmi známý člen
No.. takže jsem si vše prošel, předem bych chtěl všem poděkovat za nápady. Dost jsem si jich napsal, takže vůbec nevím komu tu odměnu dát. :emoji_joy::emoji_joy: Samozřejmě nejde všechno přidat, někde jsme limitovaný, ale ve většině případů ne.

Zde je seznam, co jsem si vypsal. Předem dodávám, že se to bude všechno přidávat postupně a klidně to u některých může trvat i půl roku.. znáte to. Za tu dobu se může situace ještě 700x změnit. :emoji_smiley:

View attachment 35920
View attachment 35919
Pokud tam bude to pvp, tak od jakeho VIP nestratis veci?

Ahoj,ja bych byl celkem rad,kdyby jste na survival servrech pridali do /res set plugin,ktery umoznuje majitelovi nastavit konkretni bloky v /res set destroy/place.To znamena ze po napsani tohohle prikazu,by se vyhodila nejaka tabulka a tam by byly moznosti jako:eek:zdoby,bloky,jine,blablabla.....Tohle by byli samostatne kategorie,ktere kdyby hrac rozklikl,mohl by nastavit konkretni bloky,ktere muze dany hrac v resce pokladat nebo nicit.Urcite by to pomohlo hodne lidem,hlavne tim s trosku vyssim financnim obnosem na najimani pracovniku.Priklad:potrebuji,aby mi nekdo v resce srovnal plosinu.Po staarem bych mu dal /res pset [meno] destroy t .Pak by ten dany hrac mohl nicit v resce vse.No kdyby tam byl pridam tenhle plugin,mohl bych nastavit,aby hrac mohl nicit pouze kamen,hlinu,travnik,sterk.Tak bych mel o hodne vetsi jistotu,ze ten hrac nic jineho nicit nebude,jenom to,co bude mit povolene.To same bych zavedl i pro place.
Vim ze tenhle plugin mozna neexistuje,nebo proste...nevim,ja se v tom nevyznam,ale jsem na 90% zmireny s tym,ze se to neprida.Ale kdyby precijen neco takoveho bylo,tak bych urcite ocenil a i ostani hraci jeho pridani.
Pokud chcete,aby se tohle zacalo resit,podporte tenhle prispevek likem a zdilejte ho co nejvice lidem,at se o nem vi
Diky

A jeste bych byl rad,aby byla moznost nastaveni v /res pset pridani povolovani prikazu jine osobe.to znamena,ze bych napsal /res pset [faktnevimjakbysetojmenovalo] trusted true a dana osoba by mela moznost nastavovat rezidenci stejne jako majitel a nezabiralo to misto v maximalnim poctu rezidenci.To by bylo vhodne hlavne pro nejake dobre kamarady,kteri se znaji a duverujou si.

A asi posledni vec co me napadla je,aby byla moznost nakupovani veci za craftcoiny siroce zvetsena a aby to byla takova "premiova mena",za kterou by jste si mohli koupi napriklad penize na survivalu a skybloku nebo nejake pridavky v minihrach.Ted nemyslim pridavky jako nejaky mazlicek nebo particly,ale proste neco,co vam fakt muze v te hre pomoct a aby ty craftcoiny meli fakt nejakou hodnotu a vyuziti.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
A jeste bych byl rad,aby byla moznost nastaveni v /res pset pridani povolovani prikazu jine osobe.to znamena,ze bych napsal /res pset [faktnevimjakbysetojmenovalo] trusted true a dana osoba by mela moznost nastavovat rezidenci stejne jako majitel a nezabiralo to misto v maximalnim poctu rezidenci.To by bylo vhodne hlavne pro nejake dobre kamarady,kteri se znaji a duverujou si.
/res pset [nick] admin t

JestemLejzi_

Nový člen
no pro VIP bych nastavil barvu nicku třeba MODROU a pro VIP+ bych nastavil ORANŽOVOU
a VIP by mohl aspon dát vejce (aspon vejce psa)

RikosákCZLP99

| •~• Hašlerkovej King •~• |
Mám menší nápad pro MVIP že by byly pro ně Speciální Gadgety které by si mohl získat jen tak, že by sis koupil MVIP. Třeba elytra která nepotřebuje fireworky že bys lítal na lobby jak chtěl a jak dlouho, pak třeba Létající koberec nebo tak nějak a dál mě nic nenapadá.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.