Pokud tam bude to pvp, tak od jakeho VIP nestratis veci?No.. takže jsem si vše prošel, předem bych chtěl všem poděkovat za nápady. Dost jsem si jich napsal, takže vůbec nevím komu tu odměnu dát. :emoji_joy::emoji_joy: Samozřejmě nejde všechno přidat, někde jsme limitovaný, ale ve většině případů ne.
Zde je seznam, co jsem si vypsal. Předem dodávám, že se to bude všechno přidávat postupně a klidně to u některých může trvat i půl roku.. znáte to. Za tu dobu se může situace ještě 700x změnit. :emoji_smiley:
View attachment 35920
View attachment 35919
Na PVP se VIP nevztahuje.. no drop je na world (Survival), ostrov (skyblock).Pokud tam bude to pvp, tak od jakeho VIP nestratis veci?
/res pset [nick] admin tA jeste bych byl rad,aby byla moznost nastaveni v /res pset pridani povolovani prikazu jine osobe.to znamena,ze bych napsal /res pset [faktnevimjakbysetojmenovalo] trusted true a dana osoba by mela moznost nastavovat rezidenci stejne jako majitel a nezabiralo to misto v maximalnim poctu rezidenci.To by bylo vhodne hlavne pro nejake dobre kamarady,kteri se znaji a duverujou si.
Napriklad,ale kdyz to tam uz nahodou je,tak jsem bud slepy,nebo jsem slepy/res pset [nick] admin t